Mamici de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Si mie mi-a iesit TT negativ. Dar acolo la sf scrie ceva de genul ca acest rezultat nu tine loc de diagnostic. Cum vine asta. Pai ori e negativ ori nu e.

Si mie imi place Teodoreanu, uan dintre cartile mele preferate, pe care de altfel am citit-o de 3 ori este La Medeleni. E super cartea.

Eu azi am stat acasa. Nu prea mi-a fost bine de dimineata si am profitat ca nu am sef, asa ca am ramas acasa. Si asa nu prea ma mai trage ata sa ma duc la munca, trag de mine, dar deh trebuie sa mai rezist vreo 2 luni.

Sabina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Buna,burtici! Am asa nervi pt faptul ca nu gasesc nimic de gravide in orasul asta.Salopetele sunt f mari ,toate vanzatoarele mi-au zis ca nu au pt mine ( eu am 52 kg si 1,68) ,sarafane nu port dar nici nu am vazut unul sa imi placa ca poate imi luam.Pantaloni cu elastic sus am mai luat si nu ma simt prea bine in ei.Mai am o singura fusta pe care o pot lua si cred ca intr-o sapt max 2 nu o sa mai fie buna.
Voi cu ce va mai imbracati ca eu am innebunit de luni.Nu cred ca mi-au scapat prea multe magazine din oras.
Pupiciiiiiiiiiiii!

COSMINA 19 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

hai, mai fetelor - Cristina si Bulinutza - ca nu e viitorul atat de negru. Va tinem noi companie pana va vin iubitii inapoi sa va tina in brate

Imi pare rau sa aud ce neplaceri ai cu hainutele, Cosmina.

eu am deja 3 perechi de pantalonio de gravida cu bata din aia f lata, pana sub sani aproape. insa prea mari - inca ma pierd in ei, desi burtica creste ca din apa deja. deocamdata mai mult in pantaloni cu talie f joasa, de la reduceri imi iau. ca acums e schimba colectiile si prind preturi f bune. tocmai mi-am luat un pulover le lanitza f moale, cu un decolteu f adanc, sexi te tot, cu numai vreo 10 EUR.

sotul meu ma privea aseara cum imi cercetam burtica si sanii in oglinda si m-a declarat o gravidutza sexi de aici si inspiratia sa imi iau ceva in care chiar sa ma simt sexi.

vad ca voi scrieti si de salopete si de sarafane. care e diferenta? lamuriti-ma si pe mine, va rog.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mi-a plecat sotuuuuuuuuuuu'
Veleeeeeu, io cui ramaaaaaaan?
Deja mi-e dor de el si marturisec, ca sa radeti de mine ca merit, am bocit in gara ca o vaduva d-aia nebuna....se uita lumea la mine

Cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Cosmina ai dreptate, e varza rau orasul asta al nostru la anumite capitole. Am fost zilele trecute la un magazin unde au haine de gravide si aveau niste lucruri atat de urate de-ti venea sa fugi. Am cautat si in Bucuresti, dar nu am gasit nimic deosebit. Cred ca astia care fac haine speciale pentru noi, isi imagineaza ca ne multumim si cu un sac pus pe noi. Eu mai am doar 2 perechi de pantaloni, unii speciali de gravida cumparati de mama din Brasov dar pe care nu-i voi mai purta mult timp, ca vine caldura, si o pereche de raiati cu talie foarte joasa care inca ma mai cuprind. Eu m-am hotarat sa-mi sacrific niste blugi, sa-i tai foarte jos in talie si sa le pun banda. Sa vedem ce-o sa iasa.
Apropo, stiti cumva daca durerile in partea de jos, ca cele de ciclu, sunt contractii? Eu am vrut sa-l intreb data trecuta pe dl. doctor, dar nu ma mai durea. Acum vad ca iar au revenit, sunt de scurta durata si rare ce-i drept, dar sunt.

Raluca, maine fac 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by cinta
vad ca voi scrieti si de salopete si de sarafane. care e diferenta?

Pai salopeta e pantaloni cu pieptar iar sarafan e fusta cu pieptar .

Cosmina, dar tu esti fotomodel . Auzi, gravida in 5 luni si are 52 de kg... eu aveam asa dupa regimul cel mai crunt, si sunt mai mica de statura decat tine .

Eu umblu zilele astea numai cu un sarafan de raiati pana la genunchi si cu diverse camasi pe dedesubt. Unele speciale de gravida, unele de-ale mele mai largi care inca imi vin. Am insa o problema cu dresurile, nu ma indur sa cumpar speciale ca mi se pare foarte scumpe, si atunci umblu cu dresuri normale pe care le tin sub burta, dar sunt cam incomode. Iar pentru stat in casa am descoperit o pereche de pantaloni de trening vechi cu siret in talie ingrozitor de lalai si care au genunchi de atata purtat, dar macar sunt comozi...

Cristina, si cat timp sta plecat? Scuze daca ne-ai spus deja dar cred ca mi-a scapat informatia .

Fetele, mi-e o foame de nu mai pot. Am de gand ca diseara sa fac pizza, incerc aluatul prima oara asa ca sa imi tineti pumnii sa iasa bine, ca e cu crescut si alte de-astea la care nu ma prea pricep eu .

Kehleyr 20+

Mergi la inceput

Kehleyr, mi-e jena sa spun cat sta plecat, pentru ca ma rad si curcile.......pana marti....adica 5 zile.... dar nu pot sa stau fara el, nu functionez la parametrii normali fara el...
Hai, bagati de radeti, ca merit

Cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Cristina_Ioana, nu esti singura: mie mi-a plecat sotu in tara saptamana trecuta si io trebuia sa merg dupa el peste 5 zile. Normal, in noaptea zile cand a plecat, mi-am facut bagajul, am luat burtica, a m varat-o in blugi si la 6 dimineata eram in gara. Nu se mai putea singura in casa, plansesem ca o disperata toata ziua ca de ce sa stau singura... intotdeauna exista oameni mai sariti decat tine, de exemplu eu :) Partea buna e ca si eu gasesc din aia mai dusi ca mine haha

Acu news: avem labii :), ne-a zis ieri dr Iosup. Ce dr dragut!! mi-a placut mult de tot... Bebitza a stat cuminte, dadea din manute si atat. Are toate alea normale. Mama ce bine imi pare ca e bine :)!!!!

Galushca 17 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Kehleyr, azi pentru prima data am simtit o foame in timpul zilei de n-am mai rezistat si la 11 am mancat ceva, ma simt deja ca un balon;ce-am dat jos o sa pun intr-o saptamana;
galushca,felicitari pentru !
anasia 16+

Mergi la inceput

Galushca, ai fost mortala...
Felicitari pentru carutzul roz

Cristina 20+

Mergi la inceput