Mamici de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Am citit ca unele dintre voi merg la bazin. As vrea si eu sa merg, demult imi doresc, dar mii frica sa nu contactez vre-o micoza ceva, din apa. Poate stiti voi ceva despre asta; daca e safety sa inoti in bazin fara sa contactezi "balauri".

Alexia27, nu stiu de ce dar am o presimtire de suta la suta % ca bebele tau e sanatos. Cred ca asa procentaj sigur (100%) nu-ti da nici un test. Totul o sa fie bine, nu te stresa.

Bulinuto, tu cum te mai simti? Te admir ca esti tare si o poti incuraja si pe Alexia. Doar pentru asta ne stringem noi aici. Sarcina usoara.
Cristina_Ioana, mai rezisti? Lasa ca nu mai e mult. Stiu ca nu te linisteste daca-ti spun ca eu mai am de asteptat inca 5 luni, si mor de dorul romanashului meu iubit.

B.N.

Mergi la inceput

Am citit ca unele dintre voi merg la bazin. As vrea si eu sa merg, demult imi doresc, dar mii frica sa nu contactez vre-o micoza ceva, din apa. Poate stiti voi ceva despre asta; daca e safety sa inoti in bazin fara sa contactezi "balauri".

Alexia27, nu stiu de ce dar am o presimtire de suta la suta % ca bebele tau e sanatos. Cred ca asa procentaj sigur (100%) nu-ti da nici un test. Totul o sa fie bine, nu te stresa.

Bulinuto, tu cum te mai simti? Te admir ca esti tare si o poti incuraja si pe Alexia. Doar pentru asta ne stringem noi aici. Sarcina usoara.
Cristina_Ioana, mai rezisti? Lasa ca nu mai e mult. Stiu ca nu te linisteste daca-ti spun ca eu mai am de asteptat inca 5 luni, si mor de dorul romanashului meu iubit.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

fetelor, vreau sa multumesc tutror care mi-au facut urari de sarcina usoara si bebe sanatos! sa aveti si voi toate sarcini usoare si bebei sanatosi, papaciosi, jucausi si cuminti si nasteri usoare la toate!

Amabella si bebe sanatos 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

bulinuta27 cum te mai simti ? iti doresc multa sanatate

fetelor, hai sa fim mai optimiste ! pt asta va pup pe toate

chiar daca la mine iar a nins, nu stiu daca stiti gluma aia mai lunga cu emigrantul roman care ajuns in Cacanada a scris un fel de jurnal si pe la sfarsit scria ca ceva de genul " nu se mai opreste c....l asta alb" ( cred ca ati inteles ce am pus cu ... ), cam asa sunt eu acum, m-am saturat de zapada...insa astept de la voi sa-mi povestiti cum o sa primiti voi martisoare si flori intre 1 si 8 martie si o sa retraiesc totul prin voi !!!

va pup
miti 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am intrat sa mai va salut!Desi citesc zilnic, pt ca nu am vesti deosebite nu are rost sa scriu...Eu am o pofta de mancare mare in continuare, am luat 4 kg in 4 luni.Mai nou vreua tot ce e cu branza,de ex am poftit la telemea cu rosii o vreme, acum vreau branzoiace...La noi in familie toata lumea vrea fetita, inclusiv Luca(4 ani) care vrea "baby-girl".Dar nu stiu cand va fi urmatoarea ecografie.Voi face TT luni si sper sa fie bine, acum ca am citit ce ati scris voi despre acest test parca nici nu mai sunt atat de ingrijorata...
16+

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

a.cicel CASA DE PIATRA, sarcina usoara si bebe sanatos!
Sa aveti o viata linistita si plina de bucurii.
Te pup

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

a.cicel desi este frig afara pot sa spun ca ai o zi superba
casa de piatra!
felicitari si sanatos, cuminte si frumos
petrecere frumoasa si te asteptam cu poze
eu azi merg la intalnirea cu mamicile de mai-iunie.
abia astept sa va cunosc si pe voi
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

vreau sa va mai spun ca aveti o viteza la scris mama-mama.
abia apuc sa va citesc.
desi as scrie mult mai multe mesaje, din pacate la ce viteza aveti, sunt fericita ca reusesc sa va citesc
weekend placut

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna dimineata!

Stefania, multa sanatate lui David.
Map, de-abia astept sa-l vad pe bb si sigur o sa am emotii, am avut si cand am facut eco morfologica pentru Cristi si stiu cum este.
Irinuca, ce bine ar fi sa fie bbelusa ta atat de somnoroasa si dupa ce iese din burtica. Cristi a fost de la bun inceput anti-somn, nici acum nu sta prea bine, daca doarme la pranz se culca dupa 23, daca nu pe la 21.30, iar dimineata, indiferent cand se culca, la maxim 8 e in picioare si cat se poate de vioi. Astazi s-a trezit pe la 7 si ceva. Sper ca bb sa se impace mai bine cu somnul.
Kehleyr, multumesc pentru precizare , intr-adevar nu intelesesem ca trebuie sa duc eu caseta.
M_floruta, felicitari pentru baietel!
Mada_mxm, succes pe 1 la doctor si-ti tin pumnii sa apuci sa-l intrebi tot ce vrei.
amiss_zip, la Dr. Iosup, la CMU, eco 3D este 290 RON, iar cea 4D, 350 RON, a sunat mama acolo acum cateva zile si de asta stiu, plus ca au mai spus fetele aici. Iar de caseta tocmai mi-au spus fetele ca ar fi 30 RON.
nicole25, cand eram insarcinata cu Cristi nu era zi sa nu mananc ceva dulce si iata ca este baiat. Am o prietena care are doi baieti si la primul a mancat mult dulce, iar la al doilea deloc. Dupa cum vezi, nu este o regula. Acum nu stiu ce este bb, dar nu prea am chef nici de dulce, nici de acru.
Bulinuta, nu te mai agita, eu am avut preeclampsie la prima sarcina si a fost totul ok pana la urma. O sa-ti spuna doctorul tau ce este de facut.
Mia si la mie toata lumea asteapta o fetita, deja m-au molipsit si pe mine.

Eu n-am facut TT la prima sarcina (acum nu mai comentez, ca n-am facut inca nici o analiza), nu mi-a recomandat doctorul si nici pe alte gravidute din perioada aia nu le-am auzit sa le fi fost recomandat fara motive deosebite. Cred ca unele analize mai mult te sperie, pe cuvant, mai ales ca gradul de eroare este atat de mare.

Interesanta teoria asta cu culoarea ochilor, deja fac de zor combinatii. Iata variantele. Eu am ochii verzi, sotul meu verzi caprui, iar Cristi albastri. Deduc ca avem amandoi (eu si sotul) cate o gena de albastru. Mai departe banuiesc ca eu am si una de verde, iar el probabil de caprui? Ca ar avea de unde. Practic, bb poate sa aiba orice culoare de ochi. Daca sotul meu o da pe cea albastra, atunci sunt sanse sa iasa cu ochii albastri sau verzi, depinde ce dau eu, nu? Daca o da pe cea de caprui, atunci e clar, nu mai conteaza deloc ce dau eu. Am zis bine? In concluzie, habar n-am ce culoare de ochi o sa aiba bb.

Week-end placut!

Claudia (15+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

She_wolf, hai ca m-am amuzat un pic si eu; parca scoateti genele la licitatie.

B.N.

Mergi la inceput