Mamici de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

chiara, esti haioasa!

lucrurile nu stau chiar asa cum iti amintesti tu sau poate am uitat eu

oricum ideea e ca noi avem cate doua gene pt fiecare caracteristica, una de la mama si una de la tata. sa presupunem ca mama are ochii caprui si tatal albastri atunci e sigur ca tatal are doua gene de albastru dar la mama nu se stie pt ca poate avea una albastra dar ascunsa, sigur una este de caprui. sa luam acest cazmai interesant, in care mama are combinatia, ea poate sa dea bb-lui 50% sanse de gena albastra si cu albastru de la tata iese albastru, dar daca mama da capriu iese caprui sigur pt ca e gena mai puternica.

eu am acest caz in familie la sora mea. sotul are ochi albastri, ea caprui, fata mare capriu, cea mica albastri, de unde concluzia clara ca mama a mostenit o gena ascunsa de albastru care chiar stim de unde vine, de la bunica

oricum ar fi, nu se poate spune cu siguranta nimic pt ca nu poti sa stii ce gene ascunse avem, ele vin de mult de la bunici, stra, stra, stra bunici si pot sa stea ascunse generatii intregi! poti sa spui doar ca ceva e mai probabil sau mai putin probabil

ai inteles ceva din varza mea de explicatie! stiu ca si eu si sora mea am fost destul de atente pt ca ne plac ochii albastri. eu nu am nici-o sansa, sau semnificativ mai mici pt ca in familia taticului nu s-au auzit ochi albastri

dandana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dandana, ai dreptate,nu poti sa stii, mama mea este geamana, bruneta cu ochii caprui (desi bunicul, bunica au albastri), iar cealalta geamana este blonda cu ochii albastri;si eu vreau pt fata mea ochii verzi ai tatalui, dar... natura o sa-si spuna cuvantul!
va pup!
anasia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Kehleyr, multumesc de informatie. Ai cumva si un nr de tel de la laborator sa sun pentru o programare?
Amabella, Doamne prin ce ai mai trecut si tu! Bine ca bebe e sanatos. Incerc sa ma calmez, mai ales ca ma gandesc ca translucenta nucala de la 12 saptamani a fost de 1,2. Din pacate nici un doctor nu mi-a spus nimic pana acum de piramida nazala, dar o sa vad luni la Giulesti ce mai aflu.
Va multumesc la toate pentru sustinere.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

ALEXIA27,iti pot da eu nr de tel de la EMILIA IRZA.Am facut si eu TT acolo si sapt viitoare tb sa merg dupa rezultat.
Laborator genetica- 021.2422713 INT.287,sau 0744.655.995 este nr unei asist NINETA STANEOFIR (sper ca nu gresesc numele pt ca ea mi l-a notat si nu inteleg bine scrisul).
Azi bebelina mea face 20 SAPT.CE MARI AM CRESCUT! URAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Va pup pe toate si week placut

COSMINA 20 SAPT si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Alexia eu zic sa incerci sa nu te stresezi pentru moment. Doctorul meu a zis ca el a vazut in ultimele luni atatea rezultate TT fals pozitive ca nici nu mai stie unde sa isi trimita pacientele. Si cel mai tare il enerveaza ca unele fie ajung la amnio degeaba sau stau intr-un stres continuu pana la nastere. Asta este si motivul pentru care a zis sa nu fac TT. Repeta-l, dar nu te stresa.
a.cicel CASA DE PIATRA si petrecere frumoasa la nunta.

Mitza 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

M-ati dat gata fetelor. Am intrat abia acum( nu ne-a mers de aseara netul)si va gasesc la capitol nou cu 9 pagini scrise. M-am blocat de-a binelea.
In primul rand:
a.cicel, sa ai parte maine de o zi minunata, de o nunta ca in povesti. Ai sa fi o mireasa superba si bebe va fi mandru de mamica lui. CASA DE PIATRA SI O VIATA LUNGA SI FRUMOASA IMPREUNA!
irinuca, sa-ti creasca mare FETITA in burtica! Ce frumos sa aiba mama o pereche...ma bucur mult pentru tine si lasa macar sa fie ea mai linistita...ca Eduard e tare zbuciumat si vad ca si Eric e la fel...
stefania, sanatate multa lui David! Si eu cred ca e o viroza cu o componenta digestiva. Eu te inteleg foarte bine, stiu ca e greu sa alegi pe care bebe sa-l protejezi mai mult.
valentina, te-ai programat la eco?
cristina_ioana, eu una chiar nu rad de tine. Si eu sunt scoasa din circuit daca Robert lipseste mai mult de o zi. Si nu mi-e greu fizic( casa, copil, etc)...
amabella, bine ai venit si sarcina usoara in continuare! Prin ce stres ai trecut si tu...bine ca s-a terminat cu bine...

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 18+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am uitat sa va spun ca am fost si eu aseara la control si bebe e bine, dadea din manute tare de tot. Continui cu tratamentul(utrogestan, no-spa, scopantil) pana la controlul urmator si mi-a dat si ovule Klion. Colul e inca bine. In greutate am luat aproape 10 kg, cred ca sunt in fruntea listei, nu???

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 18+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

cornelia_laura 11 kg cred ca sunt campioana la capitolul asta.

Mitza 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara la burtici,
Abia asteptam sa plec si eu mai repede de la munca ca mii era asa de somn si incepeam deja sa ma preling pe scaun.
Am uitat sa le urez si eu bun venit pentru Amabella si Dalina, bebei sanatosi si papaciosi. Pentru Dalina felicitari la patrat.

SimonaU, insanatosire cit mai grabnica, pipici la bebe din burtic, sper ca e bine, si eu am avut febra 38 si ceva la iceputul sarcinii, si slava Domnului a fost totul OK.
Vad ca au aparut ma multe carucioare albastre si roz in listutza, felicitari mamicilor care stiu sexul bebicilor.
Geliza, sa te insanatosesti si tu cit mai rapid. Sper ca Mara e de mare ajutor, si-ti aduce ceaiul in patut.

Nicole25, impotriva vergeturilor eu foloseam doua uleiuri care mi le-am cumparat din Germania. Dar vreau sa-ti spun ca eu nu prea cred in ele. Pentru ca desi le-am folosit si pe burtica si pe sini in sarcina trecuta ZILNIC, nu am DELOC vergeturi pe burta si O GROAZA pe sini. Am citit undeva ca depinde si de structura pielii si chiar de factorul genetic, adica daca mama ta a avut e mare probabilitatea sa le ai si tu. In fine, cineva din fetele de aici spunea ca foloseste ULEI DE MASLINE. Eu sustin in totalitate idea pentru ca mi se pare cel mai sanatos si natural produs.
Anasia, eu nu te-as sfatui sa folosesti acum alte creme decit cele indicate pentru insarcinate!!!, cum ar fi Avon(pardon pentru antireclama). Unele pot contine substante daunatoare bebelui(ex. retinol). SPER DIN SUFLET SA NU TE SUPERI.
Cornelia_laura, felicitari pentru bebe sanatos, sa-ti creasca mare puiu.
Hai ca trimit mesajul asta si mai citesc ce ati mai scris, ca tare vrednice mai sunteti.
Pupici,
Nata 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

AM LUAT PROGRAMUL DE PE SITE6UL BABYEXPO;RO? ASTEA ERAU SINGURELE LOCATII;
18+

quote:
Originally posted by letitzia

Buna !
Fetelor multumesc pentru sfaturi. Eu m-am hotarat clar sa nu mai merg la munca; partea proasta e ca s-ar putea sa am probleme cu nr. total de zile de conced, care nu trebuie sa depaseasca 90, iar eu am avut deja conced si in noiembrie (am avut iminenta de avort) si din 31 ianuarie pana cum. De fapt asta e problema dr. meu genicolog. Cand i-am spus ca daca nu imi ajung sa trec pe risc maternal (chiar daca se plateste doar 75%), mi-a zis ca e cam complicat ca trebuie umblat pe nu stiu unde, etc. A ramas sa iau o adeverinta de la servici cu nr. total de zile de concediu si sa vedem dupa aia.
Fetele care mai aveti bebei: stiu ca ati mai pomenit voi de o anumita "centura" dupa ce nasteti: spuneti-mi si mie de fapt cum arata, cum se poarta si de pe unde as putea cumpara-o caci (asa cum ma plangeam) sigur voi avea nevoie la Kg pe care le voi lua pana la nastere(si ca sa fiu sigura, o sa mi-o cumpar de pe acum)
Adelapop am vazut ca stii programul de la targurile "baby expo". Dar- nu stii cumva- in Brasov nu se organizeaza, ca vreau si eu ! Desi Bucurestiul nu e asa departe mi-e teama sa merg pana acolo ( nu am mai parasit Brasovul de cand am ramas insarcinata, mai ales ca am avut probleme inca din primul trimestru; de altfel asta e si motivul pentru care nu m-am trecut pe listuta cu intalnirea din martie - mi-e teama sa plec la drum)
la toate
21+

Mergi la inceput