Mamici de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare buticutze scriitoare. Sunteti foarte vorbaretze. Acum ca am recuperat cu cititul va scriu si eu un mesaj scurt. Am fost ieri prin magazine si bagasera deja colectia de primavara vara. Pot sa va spun ca se poarte pantalonii scurti si bluzitele cu talia inalta largi. Erau la Zara niste bluzite super dragute, dantelate, brodate ... Abia astept sa vina caldura. O sa fim sexi la vara .

O intrebare in special pt mamicile care mai au un bebe - de la cat timp l-ati culcat pe bebe singurel in camera lui? Am citit tot felul de pareri - ca e bine sa fie in camera lui cat de repede sau e bine sa tii patutul bebelului in dormitorul tau cam pana la 6 luni.

Va pup si w-end placut.

Ancutex 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna ziua la burticute...sper ca scriu bine aici caci mi se pare ciudat ca nu a mai scris nimeni de ieri...eu am citit intre timp tot ce am pierdut in weekend din cauza ca nu am net acasa si acum incerc sa-mi dau seama daca scriu unde trebuie
Ancutex multumesc frumos de raspuns...o sa vad unde ma duc caci trebuie neaparat sa merg dupa cum mi-a spus dr. vineri seara :(
Mamanati, miti 2004 nu ma simt bine de nici un fel :(( nu m-am mai desumflat de atunci decat ff putin seara si dupa cateva ore incep sa ma umflu la loc...am vb si cu dr T vineri seara si ptr moment trebuie sa-mi monitorizez tensiunea de cateva ori pe zi, sa nu mananc sarat deloc si sa fac multa miscare ...a zis ca daca sare de 13 imediat la spital...si el e plecat pana pe 6 martie :(
she-wolf eu sunt destul de speriata cu preclampsia asta mai ales ca eu intelesesem ca de obicei se declanseaza mai tarziu si nu asa devreme ca la mine ...poti sa-mi spui si mie te rog ce ai facut tu? ce ti-a recomandat dr? eu am inceput din nou pregnylul.
va pup fetele si vb mai tarziu

bulinuta 17+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna, mamici

eu de vineri dim sunt pe no-spa -3 pe zi - si continui tratamentul de utrogest. am avut dureri de burtica vreo 3 zile la rand si vineri am sunat doctoritza.
azi avem programare la sonograf si pe urma la doctoritza. speram sa aflam si noi fie si cu probabilitate doar ce va fi bebe. ca nu mai am rabdare, parca.

fetelor, va rog sa dati un ochi si pe la subiectul deschis de mine: "Criterii de selectie" si sa va dati cu parerea.

bulinutza, am vizitat o prietena in wk, care a nascut in nov 2005. si ea a avut probleme mari cu retinerea de apa in tesuturi. am vazut pozele si am ramas f uimita. a avut +30kg in sarcina acumulate. acum mai are +10 kg care le pune pe seama dietei dezordonate.
eu zic sa nu iti faci griji prea mari cu retentia de ape. cel putin nu mai mult decat zice doctorul avc totul va fi bine. si prietena asta a mea nici macar nu s-a ales cu vergeturi. asa ca, sunt si sperante

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Cinta eu nu imi fac probleme de vergeturi ...pe astea le am deja si muuuultttttteeee de tot si pe sani si pe copase si pe fund...urate de tot desi am folosit Elancyl, sanosan ptr vergeturi, nivea Q 10...degeaba sunt fulll...aratoribil
altele sunt temerile mele...despre boala asta care poate duce la mortea fatului cat si a mamei
sunt ingroziat pur si simplu
acum de exemplu am o durere de cap si o ameteala cumplita...mi-am luat tensiunea si nu am...ufff

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

dalina2x2 felicitari pt gemeni...Daca am retinut eu bine tu esti a doua de pe lisututa noastra. Ai aflat deja si daca sunt fetite , baietei?

dandana inghetata...immm si eu la fel ...devorez (cu alte dulciuri nu ma impac)...si la fel de usor pun kg nedorite in ciuda unor mese cat de cat echilibrate. Ma straduiesc cat pot.

Alexia 27 nu mai pune tot stresul asta in sufletul tau...ca BB te simte.
Am o prietena buna care la prima sarcina (la 30 de ani), in America, a fost bulversata de niste rezultate (repetate de nu stiu cate ori pt siguranta) undeva pe la luna V. A plans cateva luni continuu, insa a refuzat sa faca amnio, sustinand ca daca Dumnezeu vrea le dea un BB bun asa va fi. E greu de imaginat cata tristete i-a adus perioada asta in care medicii o suspectau de BB cu sindromul Down, iar acum patru luni a nascut o fetita-Maria superba si sanatoasa beton.
Nimeni nu stie cum arata ziua de maine..va fi cum va vrea Cel de Sus!

Assa cu poftele stau mult mai bine, insa anumite alimente inca imi dau niste arsuri de la stomac de ma urc pe pereti. O anumita presiune si un soi de durere usoara simteam si eu uneori innainte de a merge la baie, ca apoi sa dispara instant si am intrebat DR. Mi-a zis ca e normal, sa stau fara grija.

Am vazut aici pareri diferite despre miscarile BB-ului...eu simt zilnic ca pe niste fiori, mai clar sau mai putin(mai mult seara), iar medicul mi-a explicat ca in faza asta simtim numai "valurile"...adevaratele "suturi" vor fi mai incolo...Ce bine de cele care au mai avut o sarcina...cred ca sunt scutite de miile astea de nedumeriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Fetelor am si eu o intrebare legat de eco4D.
Este vreo conditie cand mergi pt asta gen "sa bei lichid", "sa nu manaci", pentru ca sambata am si eu rezervare la ora 18.00 si mi-e jena sa sun numai pt atat. La telefon mi-au zis ca trebuie sa am cu mine o caseta video si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna mamicutelor, sper ca suntei bine cu toate si ca v-ati odihnit pe weekend.

Nu am mai apucat sa vin pe forum in weekend, vineri seara am fost la supermarket la cumparaturi si vazand acolo atata mancare in jur m-am dat iar peste cap. De vineri imi este rau intr-una. Nu pot crede ca numai vazand mancare reactionez asa. Nu stiu ce naiba s-a produs in creierasul meu dar iar am vomitat. Si manac numai paine prajita si salate. Saptamana trecuta mi-a fost chiar bine, speram ca am scapat de raul pe care l-am avut in primul trimestru .

Voi mai aveti probleme cu greturi si varsaturi ajunse deja la saptamana 16 a mine? Eu nici nu mai stiu ce sa mai dau la bebe sa pape efectiv si de mancat este musai ca acum bebele are nevoie de foart mult calciu. Dar eu nu am pofta de nimic, si laptele am inceput sa-l beau numai daca are cacao. Beau un amestec de cola si fanta care-mi face bine dar stiu ca nu ar fi asa indicat, insa ala-i singurul de care-mi este pofta .

Off am inceput cu vaicarelile inca de luni sper ca maine sa fie mai bine.

Va urez o saptamana minunata si va pe toate. Desi a nins incerc totusi sa nu uit ca miercuri incepe primavara si asta ma bine dispune.

15+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Intrebarea mea este asemenatoare cu a Norocutei: maine fac triplul test si vreau sa stiu daca trebuie sa fiu mancata sau nemancata la analiza.

Am niste emotii, am inceput sa am indoieli daca sa mai fac testul asta sau nu... Dar daca m-am programat...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!
mai slabuta miscare in week., dar nici eu nu am net acasa;
mamanati, nu ma supar deloc, eu mi-am luat creme, dar nu prea ma dau pt ca ma deranjeaza mirosul lor puternic;
bulinuta, stai linistita si nu te stresa, urmeaza regimul fara sare, ai grija de tine si de ;
map sunt in sapt 17+ si tot mai am greturi si din cand in cand (sambata);pupici
anasia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

fetelor, si eu am facut azi naveta intre birou si baie - dar doar alarme false. mi-e asa de greata de nu pot pune nik in gura.

asta dupa ce ieri am papat de toate fara nici o retinere: peste la cuptor cu brocolli si alte legume, cartofi fierti cu unt si smantanica, banane, inghetata, tort, ciocolata. astea toate in timp ce vizitam prietena de care povesteam in mesajul anterior. caci de cate opri vizitez proaspete mamamici de atatea ori ma "indoapa" cu deviza; MANANCA ACUM, CA MAI TARZIU NU AI SAPOTI. ele cica isi doresc dar tre sa se abtina de la diverse pe timpul alaptatului.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput