La noi la Galati sa veniti (19)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Buna dimi la toata lumea!!
Ieri..nu am primit decat flori..frumoase si multe.Sotul meu mi-a luat trndafiri rosii combinati cu gerbera...foarte frumosi...Si de la soacra am primit flori si de la maicamea.....si de unde a mai fost sa primesc...
Dar am umblat toata seara...la nasi..la soacramia..am ajuns la ora 22 acasa..franta...
Azi nu am avut nici un chef la serviciu...
Vroiam sa va intreb daca faceti mucenici pt 9 martie.Eu tre sa-mi cumpar niste nuca in scopul asta.Cat o mai fi kg?
O zi buna va urez!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
Iubitelor am ordonat listuta dupa zilele de nastere ale bebelusilor nostri. Daca nu va place spuneti !
Laura......nu vad unde sunt ordonate dupa ziua copiilor..poate nu stiu eu unde sa ma uit...???!!!La inceput vad ca sunt amestecate..si ca nume..si ca data de nastere a copiilor??!!!..Poate nu am priceput eu??!!
[font=Comic Sans MS][b]Corinna
poze cu familionu'
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Corina asa e mai clara lista ? Am facut ceva modificari.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
viorica avram spune:
draga Margott,nu stiu cati ani ai tu ,ca eu am taaare multi ,iar scoala generala am terminat-o acum 100 de ani si mai bine.ce vremuri ,dom,le!din pacate numele tau ,frumos de altfel,nu-i spune nimic creierasului meu albit de vremi.glumeam!daca tu crezi ca merita sa afli unde am terminat eu scoala generala iti spun cu placere si cu duioase aduceri-aminte ca am absolvit SCOALA GENERALA NR.33 GALATI IN ANUL DE GRATIE 1989.EI?ne cunoastem?
inchin un pahar virtual in cinstea celor care au absolvit generala odata cu mine.
quote:
Originally posted by Margott
O primavara insorita, plina de bucurii si multa sanatate!
Laura multumim ca ne-ai trecut pe listutza.
Viorica o intrebare, unde ai facut sc generala? Imi dau seama ca sunt mai multe Viorici in Galati, dar merita sa te intreb.
Margott, Mami de scumpete David (27 mai 2005)
http://community.webshots.com/user/arcultro
viorica
LauraFlo spune:
Eu sunt prima care ma alatur tie , Viorica. Ca si eu aceeasi varsta venerabila o am !
Traiasca generatia '89 !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
viorica avram spune:
fetelor,
haideti sa va spun de ce eu azi,sunt ingrozitor de suparata pe gradinita unde activeaza de cateva luni fiica -mea.pt. ca in ciuda faptului ca este una dintre cele mai scumpe gradinite din oras ,copilul meu mananca lucruri ce nu ii fac bine.de ex. in loc sa-i dea la ora 4 dupa amiaza un fruct sau un iaurt,ea primeste aproape in fiecare zi cei mai ieftini biscuiti de pe piata sau cornuri din acelea simple date cu apa si zahar pe deasupra.nu mai spun ca meniul zilnic e invariabil acelasi,ca nu se afiseaza niciodata la avizier meniul din ziua respectiva,ca fiica mea a facut o urticarie de la crema de eugenie sau ca le da desert bombonele sugus.iar acum de cateva zile copilul meu e constipat atat de tare incat numai gandul ca trebuie sa mearga la baie o face sa planga ingrozitor.o oblig sa mearga la baie dar nu face nimic si plange si imi spune ca o doare funduletul.in ultimul timp a facut si in pantalonasi si stie ca nu-i bine si maroaga sa nu o cert pt ca nu poate sa faca la baie.
oare nu-i normal ca un copil de doi ani jumate sa aiba un meniu cat mai bogat in fructe si iaurturi sau legume variate nu numai cartofi si orez!nu mai spun de4 cate ori imi raceste din cauza ca primesc copii sub tratament.
vreau s-o mut.am fost la Piticot dar mi s-a parut foarte murdar spatiul de joaca pt. copii.mingile din tarcu cu tobogan sparte si murdare,pernutele pe care se jucau copiii pur si simplu jegoase.
la Omul de zapada aveau conditii mai umana,dar acum stau si ma intreb:e mai bine sa o dau la o gradinita de stat ?sau sa merg in continuare la particulara?
viorica
liliac1 spune:
si eu ingros randurile generatiei trecute de-acum...am absolvit in 90...se pune???
Desfatare de 1 Martie...mai putina! Multe flori si martisoare, dar nu m-am mai agitat ca alte dati cu toate neamurile ca daca ar fi sa fac o lista ar trebui sa mai muncesc o luna sa acopar toata cheltuiala.
Viorica ma ia cu durere de cap cand citesc!! Nu de alta dar si eu tocmai intentionez sa o inscriu pe Andra la gradinita si tot citesc tot felul de chestii groaznice despre unele locuri. Eu am decis sa o inscriu la gradinita Step by step, din 19, care mi s-a parut destul de curata si rezonabila dar cine stie ce meniuri or sa aiba. Alti parinti cu care am vorbit despre aceasta gradinita au avut cuvinte bune la adresa ei, dar...parca tot ma ia cu o ameteala...
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
viorica avram spune:
si sora mea a avut baietelul la Step by step si a fost oarecum multumita,doar ca avea si ea cam aceeasi problema cu raceala.sa fie oare vorba despre celebra calire a organismului prin care trebuie sa treaca orice prichindel care debuteaza la gradinita?si cat dureaza frate,pt. ca fiica mea din octombrie pana acum mi-a racit cat pt. tot restul vietii.apropo,exista vreo mamica fericita care si-a dat odrasla lagradinita si nu i-a racit NICIODATA?eram doar curioasa...
quote:
Originally posted by liliac1
si eu ingros randurile generatiei trecute de-acum...am absolvit in 90...se pune???
Desfatare de 1 Martie...mai putina! Multe flori si martisoare, dar nu m-am mai agitat ca alte dati cu toate neamurile ca daca ar fi sa fac o lista ar trebui sa mai muncesc o luna sa acopar toata cheltuiala.
Viorica ma ia cu durere de cap cand citesc!! Nu de alta dar si eu tocmai intentionez sa o inscriu pe Andra la gradinita si tot citesc tot felul de chestii groaznice despre unele locuri. Eu am decis sa o inscriu la gradinita Step by step, din 19, care mi s-a parut destul de curata si rezonabila dar cine stie ce meniuri or sa aiba. Alti parinti cu care am vorbit despre aceasta gradinita au avut cuvinte bune la adresa ei, dar...parca tot ma ia cu o ameteala...
Liliana&Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
viorica
viorica avram spune:
Buna dimineata!
m-am trezit foarte devreme astazi,deoarece am avut un cosmar ,sa nu-i spun cumplit pt. ca as comie pleonasm...
am visat ca fetita mea ,lumina ochilor mei, a fost rapita!!!!!!!!!!!!
Doamne! CE AM MAI CAUTAT-O ,si cat am plans.m-am bucurat enorm cand m-am trezit si mi-am dat seama ca nu e decat un vis urat.am luat copila din patut si cu riscul ca o trezesc am pupat-o pana m-am saturat.uite de aia am eu ochii umflati de plans la prima ora a diminetii!n-am mai putut sa mai pun geana pe geana...si tup!la calculator sa vad care e parerea voastra despre gradinite.dar nimic nou pana acum.
am sa-mi beau cafeaua si apoi voi pleca la munca asa cum ii sta bine omului
ne auzim mai tarziu.
viorica
viorica avram spune:
quote:
Originally posted by viorica avram
Buna dimineata!
m-am trezit foarte devreme astazi,deoarece am avut un cosmar ,sa nu-i spun cumplit pt. ca as comite pleonasm...
am visat ca fetita mea ,lumina ochilor mei, a fost rapita!!!!!!!!!!!!
Doamne! CE AM MAI CAUTAT-O ,si cat am plans.m-am bucurat enorm cand m-am trezit si mi-am dat seama ca nu e decat un vis urat.am luat copila din patut si cu riscul ca o trezesc am pupat-o pana m-am saturat.uite de aia am eu ochii umflati de plans la prima ora a diminetii!n-am mai putut sa mai pun geana pe geana...si tup!la calculator sa vad care e parerea voastra despre gradinite.dar nimic nou pana acum.
am sa-mi beau cafeaua si apoi voi pleca la munca asa cum ii sta bine omului
ne auzim mai tarziu.
viorica
viorica