La noi la Galati sa veniti (19)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Viorica, si eu reactionez la fel ! Cosmarele de genul asta sunt cumplite !
Legat de gradinite, noi inca suntem mici si n-am cunoscut placerile sau neplacerile mersului in colectivitate. Sora mea a lucrat cativa ani la o gradinita particulara : sunt si multe lucruri bune, dar si multe scapari. Ai incercat sa vorbesti cu directoarea sa-i faca un meniu special fetitei tale ? Stiu ca mancarea pe care o primesc nu e tocmai potrivita pentru copii ( am auzit de pizza sau musaca ), dar de asemeni stiu ca se iau in considerare si cerinte parintilor.
Succes !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Eu am avut baiatul cel mare la step by step in 19.Am fost f multumita.E adevarat ca la inceput si al meu a mai facut rosu in gat cand si cand,ina in timp nu a mai avut nimik.Pur si simplu nu s-a mai imbolnavit.
Anul asta din toamna il dau si pe cel mik la Step by Step in 19.Acum e la alt camin.
Il mut pt motivele enumerate mai sus.Mai ales ca la caminul unde e acum e aceeasi pb cu desertul si mancarea.Le da ciocolata,biscuiti turcesti,bezele turcesti,un fel de spuma...mie nu mi se par de incredere.Imi pare sincer rau ca-l mut,pentru ca aici il iubesc educatoarele si ingrijitoarele.Dar ca dotari sunt foarte jos.Ca meniuri ..iarasi...Cel mai important la un camin pentru copii este administratorul.Daca asta nu stie cum sa faca din banii primiti cat mai multe si mai bine,degeaba.
Asta ar fi parerea mea!
Dadym spune:
Buna fetelor,
Am fost si noi ieri la o onomastica la gradinita piticot, am zis ca o sa plecam repede ca strunful o sa inceapa sa planga cand o sa vada atata lume dar nu a fost asa spre uimirea noatra.Binenteles ca ne-a alergat in toata sala aia si ia placut in mod special tarcul cu mingi, intr-adevar viorica unele mingi sunt sparte dar lu ficiormiu alea i-au placut
In rest nu am participat la activitatile celorlalti copii ca suntem prea mititei
dar ne-am distrat de pomina, a dormit cand am ajuns acasa neintors.
Ce sa spun, nu am vazut alte gradinite in ultimul timp, adica de vreo 13ani de cand o duceam pe sormea, si nu mi s-a parut curata, iti dau dreptate, ma asteptam la altceva dupa renumele pe care il are dar prietena mea e foarte multumita de educatia pe care o primeste baiatul ei acolo, am inteles ca si parintii participa la cursuri...asa e acum?auziti ce ne asteapta
Oricum viorica, prietena mea este manager la o firma, deci banii nu ar fi o problema pentru ea si totusi a ales gradinita asta si o recomanda tuturor.
Azi ma duc cu strunful la controlul lunar, sa vedem ce ne-o mai spune, trebuie sa ma pregatesc binenteles cu cadouri ca altfel nu se poate, chit ca nu prea isi dau interesul. Data trecuta cand am intrat in cabinet era doctorita cu altele de pe acolo si trageau la pipa de nu se putea, asistenta nu era asa ca am facut pas la control si ne-am dus la sala de tratamente sa ne faca d2. Da cum se poate sa intru cu copilul in cabinet plin cu fum, oi fi eu nebuna
Va pupacesc si mai vb
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze
vilma spune:
quote:
Originally posted by viorica avram
fetelor,
haideti sa va spun de ce eu azi,sunt ingrozitor de suparata pe gradinita unde activeaza de cateva luni fiica -mea.pt. ca in ciuda faptului ca este una dintre cele mai scumpe gradinite din oras ,copilul meu mananca lucruri ce nu ii fac bine.de ex. in loc sa-i dea la ora 4 dupa amiaza un fruct sau un iaurt,ea primeste aproape in fiecare zi cei mai ieftini biscuiti de pe piata sau cornuri din acelea simple date cu apa si zahar pe deasupra.nu mai spun ca meniul zilnic e invariabil acelasi,ca nu se afiseaza niciodata la avizier meniul din ziua respectiva,ca fiica mea a facut o urticarie de la crema de eugenie sau ca le da desert bombonele sugus.iar acum de cateva zile copilul meu e constipat atat de tare incat numai gandul ca trebuie sa mearga la baie o face sa planga ingrozitor.o oblig sa mearga la baie dar nu face nimic si plange si imi spune ca o doare funduletul.in ultimul timp a facut si in pantalonasi si stie ca nu-i bine si maroaga sa nu o cert pt ca nu poate sa faca la baie.
oare nu-i normal ca un copil de doi ani jumate sa aiba un meniu cat mai bogat in fructe si iaurturi sau legume variate nu numai cartofi si orez!nu mai spun de4 cate ori imi raceste din cauza ca primesc copii sub tratament.
vreau s-o mut.am fost la Piticot dar mi s-a parut foarte murdar spatiul de joaca pt. copii.mingile din tarcu cu tobogan sparte si murdare,pernutele pe care se jucau copiii pur si simplu jegoase.
la Omul de zapada aveau conditii mai umana,dar acum stau si ma intreb:e mai bine sa o dau la o gradinita de stat ?sau sa merg in continuare la particulara?
viorica
Draga Viorica, am un "deja vue". Anca a mers in perioada 2003 noiembrie-2005 februarie la gradinita Iulica. Problemele pe care le mentionezi au aparut din a doua jumatate a anului 2004. Tot tacamul: mancarea "ciudata" (aceleasi observatii pe care le-ai facut si tu), imbolnaviri succesive, aceleasi simptome (a facut bronsita trenanta si se apropia vertiginos de astm bronsic, daca nu as fi gasit la timp remediul potrivit) tot din cauza faptului ca primeau copiii bolnavi si sub tratament cu antibiotice. In rest sa zic ca era ok, se ocupau frumos de copiii.
Ca sa concluzionez, Viorica, eu am mutat-o pe Anca din septembrie 2005 la alta gradinita, e mult mai bine. Sa nu uit sa precizez ca si eu am dat-o pe Anca de la 2,6 ani, si am intrerupt gradinita in februiarie 2005 la sfatul TUTUROR medicilor la care am fost cu ea. Daca vrei, mai vorbim pe tema asta.
Multa sanatate fetitei. Pt. constipatie, incearca sa-i pui un supozitor ca sa-i inmoaie prima parte a scaunului, ca sa poata sa iasa. Unge-i funduletul cu niste crema de galbenele si sa ai grija ca daca iese kki asa uscat, se poate sa o usture.Spalat cu apa calduta si putin sapun.
Sper sa rezolvati cat mai repede.
Numai bine.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
tamama spune:
LA MULTI ANI BIANCA.Mihaela sa-ti creasca galusca mare si frumoasa.
fetelor se aude ceva de 8 marie?!!!!?
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI, BIANCA !
Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa le aduci doar bucurii celor din jurul tau !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
La multi ani Bianca!!!
Fetelor eu am intrat doar putin sa va arat ce sexy sunt si 5 luni
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Margott spune:
Viorica draga, stai linistita, ca tot acum "100 de ani" am terminat si eu sc generala. Tot in 1989, sc 24. Adica noi am fost generatia de sacrificiu, cu treapta a 2-a, ultima serie, bac-ul la mai multe obiecte, etc.
La Multi Ani BIANCA (Mihaela)! Sa fii sanatoasa si iubita!
http://community.webshots.com/user/arcultro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Mihaela sa-ti traiasca printesa!!!
LA MULTI ANI sanatosi si fericiti! Sa ai o viata buna Bianca! si pupici de la Razvanel cel mititel!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
roxicucu spune:
La multi ani Bianca!
Mihaela, sa-ti traiasca puiutul si sa te bucuri de ea. Ai reusit sa te hotarasti asupra cadoului pentru Bianca? Asteptam sa ne dai amanunte cand te intorci de la Targu Bujor. Pana atunci, concediu placut.
Si pentru ca este trecut de ora 00.00:
La multi ani Lavinia!
Cristina, ma uitam pe listuta si am vazut ca Razvan este in Sagetator. Mi-am amintit ca inainte sa raman gravida calculam de mama focului perioada ideala pentru a fi bebe in aceasta zodie minunata. Nu am reusit dar nu m-am suparat, poate reusesc la urmatorul
Roxana
http://photos.yahoo.com/roxicucu