La noi la Galati sa veniti (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, fetelor!

Bianca! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume!

Lavinia!
multi, multi pentru piticuta de un anisor!
Sanatate, fericire si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Lauraspeedy, petrecere frumoasa la luat din mot!
Sa nu ne uiti sa pui si poze, sa-ti vedem si noi puiuta la un an!

Alina, mai, mai, ce mare s-a facut flacaul!

Noi azi mergem la un botez, aseara am fost la biserica si urmeaza la restaurant. Noroc ca e de la ora 4 dupa-amiaza, ca eu cam am probleme cu somnul...noaptea tre' sa dorm, nu mai pot sa pierd o noapte...deh, batranetile! (daca tot va laudati care e mai batrana...eu sunt si mai si! )

Azi e baba mea...o fi frumos afara, n-o fi...

Laura, petrecere frumoasa si tie azi!
Si tu la botez, nu-i asa?

Va pup si weekend minunat sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Draga Vilma,
copilul meu e la iulica.cand am s-o mut o sa-mi para rau de educatoarea ei,pt ca este tare draguta iar puiul meu la doi ani jumate stie cateva cuvine in lb engleza.si bineinteles, meritul e al domnisoarei educatoare.inca mai caut o gradinita.vreau sa chibzuiesc bine data asta pt ca stiti cat de important e viitorul copiilor nostri.
va multumesc pt. sfaturi,acum trebuie sa ma hotarasc daca o dau la stat sau tot la particulara.greu ,nu?
stam tot rau cu constipatia ,cu toate ca acum am grija sa bea mai multa apa,azi dimineata tot i-am pus supozitor cu glicerina si ea tot a plans cand a facut.mi-e asa mila de ea,plange cu niste lacrimi mari!sper sa trecem cat mai repede peste asta.
va pup si va doresc un we placut si linistit !

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Viorica ma bag si eu ... ai incercat para pt constipatie? fiimui e mik da la noi functioneaza de fiecare data.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

La multi ani Lavinia!!!
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!!!

Si eu sunt prinsa cu un botez week-end-ul asta. Diseara distractie mare.... abia astept...

Roxana, chiar nu stiam ca e asa buna zodia Sagetatorului!? Daca e asa vom vedea pe parcurs, pe masura ce creste bebelul

Va doresc numai bine, si distractie la maxim in acest we. E asa frumos afara (bravos Cookie)ca am un spririt de sarbatoare si distractie.... de nu pot descrie. Pupici!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Hello!
Multumim fff. mult pt. urari. Din pacate nu i-am luat motul fii-mi azi pt ca nu au putut nasii sa vina. Ne-au promis ca vin saptamana viitoare asa ca, pana atunci, incerc sa fac rost de un aparat foto digital pt a-i face poze.
Oricum,azi i-am facut un tortuletsuper (imi pare rau ca nu pot sa va arat), am imbracat-o pe fii-mea intr-o rochita rosie, am pus-o sa sufle in lumanare si am petrecut in familie. Sambata viitoare o luam iar de la capat cu nasii.
Cookie, azi a fost si baba mea, frumoasa zi nu-i asa?
Petrecere frumoasa la botez.
Vasi promit sa revin cu poze.
lauraspeedy si Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

La multi ani sarbatoritilor!

O primavara frumoasa tuturor!

Viorica, si eu am terminat 33, dar in 90. Eram la B. Tu in ce cartier stateai(sau stai, ma rog).
Cu raceala la gradinita este normal. Copii au fost tinuti acasa,nu au intrat in contact cu prea multi microbi, deci sistemul imunitar nu este prea dezvoltat. Cum intra la gradinita "culeg" de toate, in schimb sistemul imunitar se intareste cu fiecare boala pe care o fac copii. Si al meu pui, in primul an de colectivitate era bolnav in fiecare saptamana, disperam! Acum, in al doilea an, nu mai am probleme asa mari. Mai este bolnav,dar mult mai rar.

In schimb cu mancarea, curatenia si educatia este super. Sunt super incantata.Puiul meu are 2ani si 9 luni, maine-poimaine si vorbeste tare bine. Toata lumea care il aude se minuneaza!Eu cred ca, colectivitatea l-a ajutat mult.

pupici!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

'neata! sau buna ziua, deacum...

Chiar nimeni astazi...Se vede ca ati petrecut aseara...Hai! mobilizati-va si povestiti cum a fost sa am si eu ce sa citesc!

...baba mea a fost pe 3.A fost soare, dar a batut vantul. Asta ce inseamna? Cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare!

Am aparut prin zona. Ma ustura ochii de nu mai pot. Puiul meu a avut grija sa ma trezeasca devreme ....

Am fost la petrecere, la botez. A fost super... ne-am distrat pe cinste. Am dansat toata nopatea, n-am stat o clipa. Muzica a fost buna, atmosfera pe masura. Ma dor talpile de nu mai pot, desi aveam antrenament ca am tot avut nunti pana acum.... S-a lasat si cu karaoke, au cantat parintii bebelusului, nanutii si restul gastii.... ce mai, NEBUNIE!!!

Acum a inceput sa mi se faca foame... ma pregatesc sa plec la mama ca m-am lipit la pranz la ea .... si apoi venim acasa si sper sa dormim toti trei!!!

Va pupam si va dorim pofta mare si voua!!!
Pe curand!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Am adus subiectul pe prima pagina, de povestit mai tarziu !
Va pup, sa aveti o saptamana usoara !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

draga Delphin,dupa pseudonim nu imi dau seama cine esti.am facut o mica greseala pe care o rectific...si eu am terminat in 90 dar la G. Daca imi spui ca ai facut liceul la LIA si ca ai stat in 39 in bloc cu mine...inseamna ca e valabila zicala "Se intalneste munte cu munte daramite om cu om."M-am uitat pe pozele tale dar daca nu-ti cunosc sotul si baietelul nu prea imi dau seama.iar pozele cu tine sunt neclare,sau te-ai schimbat mult in ultimii ani...tinem legatura pt ca mi-a tresarit un pic sufletul cand ti-am vazut poza dar nu sunt sigura ca esti tu.daca e adevarat ,NOI DOUA AM FOST FOARTE BUNE PRIETENE PANA CAND VIATA NE-A REZERVAT FIECAREIA ALT CURS.

quote:
Originally posted by delphin

La multi ani sarbatoritilor!

O primavara frumoasa tuturor!

Viorica, si eu am terminat 33, dar in 90. Eram la B. Tu in ce cartier stateai(sau stai, ma rog).
Cu raceala la gradinita este normal. Copii au fost tinuti acasa,nu au intrat in contact cu prea multi microbi, deci sistemul imunitar nu este prea dezvoltat. Cum intra la gradinita "culeg" de toate, in schimb sistemul imunitar se intareste cu fiecare boala pe care o fac copii. Si al meu pui, in primul an de colectivitate era bolnav in fiecare saptamana, disperam! Acum, in al doilea an, nu mai am probleme asa mari. Mai este bolnav,dar mult mai rar.

In schimb cu mancarea, curatenia si educatia este super. Sunt super incantata.Puiul meu are 2ani si 9 luni, maine-poimaine si vorbeste tare bine. Toata lumea care il aude se minuneaza!Eu cred ca, colectivitatea l-a ajutat mult.

pupici!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

viorica

Mergi la inceput