La noi la Galati sa veniti (19)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
viorica avram spune:
BUNA FETELOR,
sunt emotionata pt ca fetita mea mi-a spus prima poezie din viata ei:
DRAGOSTEA TA MARE MIE IMI ESTE SCUT
MAMI IA-MA IN BRATE ,VREAU SA TE SARUT.
mi-au dat lacrimile de fericire!o iubesc atat de mult.inchipuiti-va ce plansete vor fi pe mine poimaine la serbarea pt. mamici la gradinita cand buburuza mea de o schioapa imi va recita poezia...o vad cum creste, cum devine o persoana cu dorinte, si trairi, cum gandeste si judeca...devine om.
in sfarsit, simt ca am realizat si eu ceva in viata!
viorica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cookie spune:
Buna dimineata...adica buna ziua deja!
Ce fac fetele, cum fuse weekendul?
Ati plimbat puiutii, ca tot a fost vreme frumoasa?
Viorica, te inteleg foarte bine...pe mine ma napadesc lacrimile la orice serbare la gradinita(am fost la zeci pana acum) si ma emotioneaza copilasii de nu se poate...cred ca atunci cand o merge fiica-mea la gradinita, la serbari ma ascund
Mai, mai, ce mica e lumea!!!!
Eu am terminat tot LIIA, dar ceva mai devreme... inseamna ca ne cunoastem cu siguranta! Cine ti-a fost diriginte?
LauraFlo spune:
EEEEEE, azi e baba mea ! E innourat, ma doare capul de innebunesc, acum tocmai ce a fost un cutremur...deci anul asta va fi...cel putin interesant ! Doamne ajuta si pazeste !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ELIZA MIRON spune:
Bey!!! ma disperati!!! Si eu tot LIIA, treapta intai la Galati si treapta a doua tot LIIA la Constanta!!!In '89 am dat examenul de treapta a doua...si atat am regretat liceul asta!!!Asa de mult mi-a placut!!!Si am niste amintiri!!! Nici studentia, nici ceilalti doi ani de liceu n-au fost asa cum a fost treapta intai la LIIA! Iubesc liceul acesta!!!
viorica avram spune:
Cookie, spre rusinea mea nu mai stiu cum o chema pe diriginta mea si asta deoarece era profesoara de franceza iar eu in liceu am facut engleza si rusa ,iar la orele de dirigentie se facea tot franceza si noi,cele care faceam alte limbi straine ne plimbam prin gradina publica.frumosi anii tineretii!chiar stateam acum si incercam sa-mi amintesc cum ii chema pe ceilalti profesori ai mei dar nu-mi vin in minte decat nume ale profesorilor mei din facultate.deh, sunt mai proaspeti!
trece vremea si noi nu putem decat sa constatam acest lucru si sa facem lucruri de care sa ne amintim cu placere.acum ,copiii nostri cresc si eu sper din tot sufletul ca fetita mea sa aiba o copilarie cel putin la fel de frumoasa ca a mea.
nu-i asa DELPHIN?
hai ca va pup pt ca iar ma apuca nostalgia.
viorica
viorica avram spune:
fetelor,
ma dispera netu ca abia se misca si vreau sa -mi pun si eu poze cu fetita mea dar nu reusesc. exista vreo procedura speciala care trebuie urmata sau sunt eu prea proasta si nu stiu cum?ajutati-ma va rog vreau si eu sa am album!
viorica
cookie spune:
'Neata!
Ooooof, Viorica, ce amintiri...Gradina Publica unde chiuleam...mai, mai!
Cred ca diriginta ta era doamna Monica Patriu, a fost si profa mea de franceza, o doamna cu parul carunt si tare buna!
Eliza, si tu, Brutus ?
Cand ai terrminat liceul? Hai, sari si da amanunte!
Mai, ca sa vezi, mai avem un pic si ne facem subiect Absolvente de LIIA Galati...of, ce vremuri!
Hai c-am cazut in butoi, ma ajuta si vremea asta de kko, m-am saturat de frig, vreau soaaaaaare mult si pomi inverziti! si o zi buna!
PS. Cum va petreceti maine, fetelor?
alinam spune:
neata hehehehe mai fetelor hop si eu, tot LIIA da am uitat in ce an am terminat, calcule grele, ia sa vedem .... a, mai mititica am terminat liceul in *95 , mda ce vremuri, ore in gradina publica :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
LauraFlo spune:
Neata !
Cookie eu nu ma petrec nici cum ! In alti ani aveam de ales sau de alergat intre petreceri, anu' asta ...mimica ( cum spune fiica mea ). Se vede ca am scazut in simpatie. Nu de alta dar conditii sunt: liber ne-a dat sefu, ba ne-a dat si prima, sotu e de serviciu.....
Daca era vremea asta mai frumusica va invitam pe la prazisor cu bebelacii la mine, dar asa....cine isi scoate copilasii pe vremea asta !???
Am sa beau cu fiica mea !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
Chiar asa fetelor unde petreceti de 8 martie??? hai laudati-va
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze