La noi la Galati sa veniti (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare! A venit primavara!!!! Chiar daca anul asta e putin mai speciala...cu zapada!

Va doresc o primavara calda si frumoasa, cu multe impliniri pe toate planurile..... Pupici si multe floricele de la Razvan si mamica lui!

La multi ani! VladutSa cresti mare, sanatos si voios! Hana, sa te bucuri de puiut!

Va pup acum, ca tre sa plec pe la treburi. Mai vb...Bye-bye!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Laura si Daria mea a avut cam o luna de....negare prin octombrie. M-am chinuit ce m-am chiunuit si apoi am dus copilul la pediatra sa-mi dea ceva pt pofta de mancare. Mi-a spus sa nu-i dau nimic ci, din contra sa o las flamanda ca o sa-mi ceara ea. Asa am facut, dupa trei zile fiica mea voia tot ce era pe masa, nu doar iaurt ( doar asta voia sa manace)

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Sa aveti o primavara frumoasa!

La multi ani lui Vlad, sa creasca mare si sa-si bucure parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
O primavara mai calda decat au anuntat la prognoza ! De la Vladut o pentru toate fetitzele.

Hehehe Viorica bun daca e pentru grasute ca eu intru in categoria aia!

La multi ani Vladut sa cresti mare si frumos si sa o bucuri pe mami!

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

O primavara insorita, plina de bucurii si multa sanatate!

Laura multumim ca ne-ai trecut pe listutza.
Viorica o intrebare, unde ai facut sc generala? Imi dau seama ca sunt mai multe Viorici in Galati, dar merita sa te intreb.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

Fetelor, va doresc o primavara insorita, asa cum e vremea la ora asta( 14:05 si e SOARE !!!!) dar fara apa si zapada pe jos ca de dimineata m-a stropit un bou si mi-a luat 15 minute sa curat masina de zapada. eu ma laud ca am primit de la fiica-mea primul dintisor si fara plansete si scanceli. ce mai , am facut-o pe calculator!
Va pupici si sa aveti o primavara frumoasa ca sa ne vedem in parc cu puii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

O primavara insorita sa aveti dragelor, sa va fie viata plina de bucurii!
Vladut La Multi Ani!!! Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi!

Cookie Din nou am cazut in admiratie!

Fetele mele, daca gasiti reteta aia miraculoasa cu mancatul, o vreau si eu!!! Ca la noi n-a mers nici cu vitamine, nici cu infometare...

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

La multi ani si sa fiti frumoase si sanatoase!

Va multumesc pentru urari! Nu-mi vine sa cred,baiatul meu a facut doi ani! Si pentru prima oara ma pot bucura de o zi deosebita fara sa muncesc,azi nu mai stau in bucatarie!
Suntem bine,sanatosi cu totii,aici a nins azi-noapte si dimineata ca in povesti,dar s-a oprit si deja a inceput sa se topeasca,ceea ce-i bine pentru ca maine dimineata plecam spre Paris si vrem vreme buna.Am vorbit cu parintii si mi-au spus ca si acasa a nins,ca e zapada.Vine primavara cu zapada...
M-am hotarat sa slabesc pentru ca nu mai suport sa vad toale frumoase si sa nu le pot imbraca.Asa ca decat sa mor de ciuda mai bine mor de foame.Pana in vara vreau sa arat bine bine.Cand vin acasa ma duc si la sala si ma apuc si de alergat in program intensiv.

Crina,felicitari pentru dintisor!Ce cadou i-ai luat?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La multi ani, Vladut!! Sa cresti mare si sa o asculti pe mami!
Eu de martisor mi-am facut cadou o manichiura, ca de mult o aveam planificata (pana la urma am gasit pe cineva care sa vina la mine, caci la salon nu am cum sa ajung). M-am si tuns un pic, si mi s-a parut ca femeile profita de venirea primaverii ca sa-si schimbe culoarea la par (ce se mai poarta?).
Daca apuc sa-mi fac si un masaj, cred ca ma declar multumita pentru toata perioada 1-8 martie.

De fapt, mai am un singur dor: mi-ar place sa vad un film bun, la un cinematograf fain.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Bina dimineata, fetelor!
V-ati rasfatat de 1 Martie? Ia povestiti!

Crina, felicitari pentru dintoc! Vezi, cumpara-i copilului ceva alb, ca sa aiba dintisori frumosi(de la babe citire! )

Apropo, v-ati ales babele?

Lili, Laura, multumesc!
Da, mai, m-a apucat din nou febra creatiei...am muncit cateva zile...in pauza de somn a fiica-mii la pranz...ca altfel...vad numai ate si margele prin toata casa!

Despre noi...nimic nou...doar ca fata mea nu ne lasa deloc la calculator...cum ne vede, da drumul la boxe si face din cap ca sa-i dam drumul la muzica, sa danseze! Si umbla prin casa cu cizmulitele dupa ea si striga "na-na, na-na"(alea sunt cadou de la nanuta ei ). Si ma dispera cu cosul de gunoi, dom'le! A facut o pasiune nebuna pentru el! Cul il prinde, cum mai baga ceva in el! M-am prins eu dupa ce am cautat de nebuna crema mea de maini prin toata casa(i-am spus adio, ca nu mai e nicaieri) si am mai gasit si un catel de plus cazat comod in recipientul cu pricina

Va pup si sa va faceti o zi frumoasa!

Mergi la inceput