La noi la Galati sa veniti (19)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
O PRIMAVARA DEOSEBITA,FERICIRE,SOTI IUBITORI,COPII CUMINTI!!!
Vilma...si eu sunt racita cobza..imi curge nasul ca la robinet..stranut intr-una..dar cum Dumnezeu sa nu racesc pe vremea asta?Era mai cald de Craciun decat acum..ce mai!!!
Vilma..e vb de D-na Aurora care a fost la mine???S-a intalnit mama mea cu ea si se luda ca e"foarte bine"..decat la mine ca ..acum ia bani...nu asa...intr-un fel m-a jignit.Ca acum e la "ditai" managerulde la Centrul Cultural Dunarea de Jos.....ca eu probabil eram o neica nimenea...ma rog...asta e....probabil si ca intre bone..e o alegere....Oare ar conta ca acum sunt si eu manager??
In alta ordine de idei..stefu e mucos...ma gandesc ca poate am luat eu de la el....cine mai stie??!!
Au mai fost intalniri????Cand mai planificati una???Ca nu mai am de gand sa plec nicaieri..sunt foarte obosita....numai zborurile cu avionu.....stresurile..conferintele...pare misto..dar e f obositor!!
Va pup si mai vb!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxicucu spune:
Buna dimineata!
Va doresc o primavara fericita, bucurii, impliniri si multa sanatate.
Roxana
http://photos.yahoo.com/roxicucu
Dadym spune:
Buna fetelor! Va doresc o primavara insorita in suflet daca afara nu e, sa fiti iubite si sanatoase!
Din partea lui Robert cate o floricica pentru fiecare domnisoara si pupici binenteles
Bine ai venit Margott, chiar azi vroiam sa-ti scriu sa intri in clubul nostru si cand colo surpriza
Multumim pentru aprecieri privind pozele
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze
lauraspeedy spune:
Salutare!
Hana, la multi ani pentru Vladutul(martisorul) tau scump si drag! Sa creasca mare si voinic si sa-si bucure parintii in fiecare zi a anului asa cum a facut-o acum doi anisori in urma.
O primavara frumoasa si calda la toate fetele din Galati.
Multi,
lauraspeedy si Lavinia
cookie spune:
Hello again!
Lauraspeedy, dar de ce te vede omul asa de rar?
Nu te mai lasa bebita sa intri?
Cred ca te pregatesti de zor de luat din motz...mai ai un piculet Vladut! Sa cresti mare si sa-i bucuri pe parinti!
Margot, bine ai venit printre noi!
LauraFlo spune:
Iubitelor am ordonat listuta dupa zilele de nastere ale bebelusilor nostri. Daca nu va place spuneti !
LA MULTI ANI, VLAD !
Sa chefuiesti bine alaturi de parinti si nasi ! Sa cresti mare si voinic !
Margot bine ai venit ! Va trec si pe voi in listuta imediat !
Cookie multumim de Martisoare ! Superbe ! E retorica intrebarea: " Tu le-ai facut ?" ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
viorica avram spune:
draga alina,magazinul meu e pentru femei insarcinate si grasutema mai gandesc la un magazin pt. copii.
quote:
Originally posted by alinam
Viorica ai cumva un magazin pt bb?? sa ne spui si noua care este sa devenim si noi cliente fidele :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
viorica
viorica avram spune:
fetelor ati vazut ce martisor ne-a pregatit vremea anul acesta?neasteptat de ...rece si alb.parca ar fi craciunul!dimineata cand am plecat sa duc fetita la gradi am ramas blocati la semafor si ne-au impins oamenii din jur ca sa deblocam traficul.am inceput bine...
am primit flori ,eu si fiica-mea,dis de dimineata de la tati,in rest nervi,injuraturi,si aglomeratie.
VA DORESC O PRIMAVARA FRUMOASA SI CALDA ,SA FITI FERICITE SI PUTERNICE CA SA PUTETI DUCE PE UMERI GREUTATILE LUMII!
viorica
lauraspeedy spune:
Cookie, ai ghicit, nu ma lasa deloc la calculaor. Cand ma vede ca ma apropii de tastatura incepe sa tipe ascutit si sa planga si sa ma traga de pantaloni ca sa o iau in brate. Daca o iau in brate incepe sa butoneze si sa traga de mouse,iar daca incerc sa-l recuperez din mana ei incepe iar sa tipe si sa se agite. Chiar si acum tastez in niste tipete si urlete de ma dor timpanele.
In ultima vreme ma chinuie tare de tot cu mancarea. Nu mai vrea sa manance nimic din ce-i dau cu lingurita. De-abia o pacalesc sa manace lapte la biberon in timp ce doarme, altfel daca e treaza si vede bibele cu lapte face un scandal monstru. Ciudat e faptul ca pana la 10 luni a mancat foarte bine din tot ce-i dadeam. Am citit intr-o revista ca asa au toti copii o perioada de negativism care cica ar tine pana pe la 2 ani. Oare asa sa fie?
Fetelor, voi ati trecut prin asa ceva? Daca da, cum ati reusit sa-i faceti pe bebei sa manance.
lauraspeedy