La noi la Galati sa veniti (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata!
Poftiti la o cafea fierbinte....

Ce mai faceti? Cam slaba miscare pe forum... Sunteti ocupate cu "shoping" pentru 1 si 8 martie?

Cookie, eu imi doresc de 8 martie sa am o seara placuta, relaxanta la o barfa cu fetele... . Sunt rezonabila....

Va pup ca ma maraie bebe si trage de mine... pupici!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Si eu la o cafea...ce-i drept cam tarziu.
Mai incerc odata cu pozele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dady_maria05/album?.dir=da57&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
poate asa merge.
Mi-as dori sa casc ochii prin magazine, nu am cumparat nimic pt bunici si nici nu am idee ce, iar cu vremea asta oribila nici nu simt ca a venit primavara...
Pupici

Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

he he he sunt fericita, bb al meu a facut cativa pasi singurel

Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Vilma chiar maintrebam pe unde mai umbli.
Cookie heheheh oameni si oameni mai, poate era furata masina de nu l-a interesat :).

Diana felicitari lui Robert pe "pasi" si tie ca ai reusit sa iti pui "poze" la semnatura.

Am o restanta: Roxi ca sa scrii"poze" sau orice altceva in lok de carnatul ala de la album se face asa : poze deci toata treaba asta fara spatii.

Al meu bb nu vrea sa doarma mai, are de coasa ca se trezeste dimineata la 5-6 si mai adoarme la 11-12 si atunci cu bocete, trebuie sa il car dupa mine in bucatarie, in scaunel ca sa ii fak un suc, o supa ...

A si inca ceva, stiti ca bazaiam eu de jucaria aia ... ei dupa 2 luni imi vine jucaria hehehe mor de oftika daca nu o sa se joace cu ea ca dau 2 mil pe ea, eu uitasem, imi luasem gandul de la jucaria respectiva da nenea ala de la situl pe care am comandato nu ....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

fetelor,
eu am stat si m-am gandit cam ce as putea sa cumpar de 1 martie pt toate femeile din viata mea.si sunt o gramada.
de ex.pt educatoarea Shalinei un buchet frumos de flori si ceva simbolic.
apoi dr. fetitei ,bunicile,asistentele de la gradi si de la cabinet,fetele mele de la magazin,clientele mele fidele,doamne ,ce lista mare.finuta mea,nasa,finele mele gravide.
aoleuuuuuuu!am de alergat si de negociat la buchetele de flori.
azi am zi de cumparaturi ,maine merg sa le distribui.am o multime de treburi.
va doresc si voua o primavara frumoasa si vesela si

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Viorica ai cumva un magazin pt bb?? sa ne spui si noua care este sa devenim si noi cliente fidele :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna ziua galatencelor!
Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Eu m-am nascut in Galati. Am copilarit acolo, scoala, liceul, tot in Galati le-am facut. Am plecat din Galati cand am dat la facultate, si in prez sunt casatorita in Bucuresti.
Mai vin la Galati la parinti, cam o data pe luna, in ultimul timp mai rar, caci am o minune de copil de 9 luni, cu care nu prea ma aventurez pe distante mari. Il cheama David si s-a nascut pe 27 mai 2005.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Bine ai venit, Margot!

Diana, am vazut pozele, sunteti toti niste frumosi. Felicitari pentru marele PAS, multi inainte fara cazaturi.

Eu am racit destul de urat, imi curge nasul, sper sa nu le dau iar la copii (caci cred ca de la ei am luat virusul).
Eu n-am deloc chef de alergatura pentru zilele astea din martie, chiar mi se par o corvoada. Am fost sa iau niste flori si mi s-a pus pata din cauza aglomeratiei. Am luat 3 lalele si am fugit in statie la maxi-taxi. Fiind asa de preocupata de cursul nasului propriu, de faptul ca-mi inghetase mana pe florile alea si de dardaitul din interiorul hainei, m-am urcat intr-o masina pe care am vazut ca scria doar Miorita. M-am gandit ca ajunge si-n Piata Mare, pe la mine, dar...greseala, mergea la gara. Pana la urma am mers pana in Balcescu, la LVA, si apoi pe jos. Acum stranut si mai tare.:) Iar sotul, cand am ajuns acasa, a crezut ca lui i-am adus florile, le-a taiat coditele, ca sa intre intr-o vazuca mica, si le-a pus in apa. Asta asa, ca sa-mi treaca sa mai cumpar flori de oferit. Nu mai vreau 1 martieeee.....

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!

Fete dragi, sa aveti o primavara frumoasa, plina de , in ciuda vremii de afara!
Si de la mine, un martisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/f373

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! A venit PRIMAVARA !!!!1 E drept ca daca ma uit pe geam nu prea seama a primavara , dar calendarul asa spune !

Sa fiti sanatosi si sanatoase, frumosi si frumoase, iar toate gandurile bune sa va invaluie !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput