La noi la Galati sa veniti (19)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
Salutare mai pe seara ........
multumim pentru urari:)
noi azi am banruit prin oras, pe la bunici, in cautare de carut pt bb, ca am doar doua care imi umplu holul, imi trebuie si al treilea :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dadym spune:
LA MULTI ANI Eleni si DENISA!
Scuze, am gresit mesajul anterior.
Albumul l-am terminat,sper sa mearga, va fac cunostinta cu al meu strunf.
Pupici
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze
av_crina spune:
Fetelor, multumesc de sfaturi! cred sau asa sper ca am descoperit secretul: multa rabdare si un pic de lapte formula in ceea ce ii dau sa manance. am incercat si cu schimbatl linguritei dar nu tine insa chestia cu televizorul e super, oricum e televizomana ca taicasu' desi are abia sase luni; sta si se joaca si cand e ceva ce aduce a desene sau reclame mai zgomotoase parca ar avea magnet.
se pare ca mai e o avram pe aici ca si eu tot avram sunt, si tot cu nume de floare. poate ne cunoastem. ai agentie de plasare forta de munca? eu am bona, dar ma bate gandul sa o schimb pt ca imi cam goleste frigiderul( daca ar manca ea nu ar fi problema dar cam ia acasa si asta nu imi place). dar saptamanile astea am alte probleme, mi-a lovit un sofer de duminica masina ( cica femeile sunt soferite proaste) si tre sa umblu pe la asigurari si pe la service si am inteles ca e de durata ca astia de la asigurari sunt scobiti rau. asa ca o mai aman.
va urez o saptamana buna si sa aveti grija de puiutii vostri.
viorica avram spune:
fetelor,hai sa ne intelegem!nu am agentie de plasare a fortei de munca!suntem firma de prestari servicii. e altceva.daca va intereseaza scrieti-mi pe p.m.
hai ca ma grabesc.vorbim mai tarziu!
va pup!
viorica
alinam spune:
salutare!
Eleni sa iti fie de bine botezul!
Diana frumoase poze, cu urarile esti harnikuta tare, de obicei dupa un an nu mai uram in fiecare luna :).
Noi suntem ok ... scriu mai tarziu, s-a trezit bebu.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
vilma spune:
Crina, multumesc de intrebare, am ajuns de o saptamana acasa, am pus un link cu poze.
Credeam ca esti multumita de dna Aurora...imi pare rau sa aud ca iti creaza neplaceri. Poate mai vorbim pe tema asta.
Si eu am avut miercuri o aventura cu un sofer, ne-am tamponat, din fericire la mine nu se vede nimic, el si-a spart lampa de semnalizare. Din cauza asta am uitat si de intalnirea cu fetele de la Full House.
La mine n-a mers forumul nici ieri, nici azi dimineata.
O saptamana buna.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
cookie spune:
Buna dimineata!
Ce fac fetele, v-ati trezit?
Vilma, he, he, cred c-a fost o sapatamana naspa pentru soferi, si noi ne-am tamponat cu un Logan sambata seara, cand ningea...un destept si-a oprit masina in mijlocul strazii pe la Ancora(strada e acolo stramta si super aglomerata), in spatele lui s-a oprit Loganul brusc si noi...in fundul lui...
Misto a fost ca desteptul care si-a oprit masina se dusese la un chiosc, s-a intors impasibil, a vazut ce s-a intamplat, dar s-a urcat in masina si dus a fost!
Pagubele nu sunt mari, aluia i-a picat numatul din spate, dar noua ne-a gaurit bara din fata cu carligul...distractie super de sambata seara!
Fetelor, ati cumparat martisoare, cadouri?
Ce va doriti de 8 martie?
Diana, nu se vad pozele tale...