La noi la Galati sa veniti (19)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Oana
Ca de obicei cand se programeaza cate o intalnire eu lucrez de dupa-amiaza. Dar, tot mai trag nadejde...
crina Incearca sa-i dai ori cu alta lingurita, ori sa-i dai cu biberonul, asta daca pana acum l-a primit cu lapte. Noi papam cu succes toate supitele din bibe! Aveam o gauroiae,dar daca asa voia, asa ii dadeam.
Sa va spun si catecave despre Andra...avem program zilnic de taiat zilele "negre" din calendar pentru ca in ziua "roshie" (duminica) mergem "la mingiute!!" Off, si tare m-am necajit cand am vazut ca s-a scris ca nu este spectacol la teatru de papusi duminica asta ca aveam un plan maret. asta e, mai rabdam o saptamana.
Si pentru ca facem anul asta 3 ani, deja am fost de-am discutat de gradinita. Aveam niste emotii! Un sentiment de nedescris...un gand ca deja o sa inceapa independenta copilului meu...asa ca sapt viitoare pregatim dosarul si din toamna suntem mici gradinari.
We placut si multa sanatate bebelinilor!!
P.S. Un bun venit tuturor fetelor noi venite
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Fetelor tare imi place ca ninge, ca noi maine plecam la munte sper sa ajungem cu bine la destinatie fara sa ramen inzapeziti pe undeva. Fata ramane acasa cu "babaia".
Viorica si a mea face tare urat cand doarme. Jumatate de noapte se frichineste de ajunge la picioarele noastre si doar doar ca o-m gasio intr-o noapte pe parchet .ea nu se trezeste de la atata foiala dar noi da. Si ultimele doua nopti chiar mi-a trantit si mie 2 pumni in ochi de am tipat prin somn
Cred ca nu mai trece mult si o sa ma trezesc dimineata vanata la ochi.Ma innebuneste cu somnul asta ...
va pup pe toate si ne vedem luni.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
liliana
Ne era dor de mesajele tale iar de Andra si mai mult. Pupam fete dulci din nou.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Salut!
Hai sa ne laudam si noi. In seara asta am fost la Happy Kids. Si sunt incantata ca Razvan s-a adaptat pana la urma... S-a distrat si el putin, si si-a mai consumat din energie.... Ne-am intalnit si cu Viorica si Shalini, care este o frumusete de fata.
Si apropos Viorica, am stat atat acolo si am uitat sa te intreb de bona!
Ce sa-i faci, asa-i cu blondele astea....
Va pup si daca am putin timp o sa incerc sa pun si niste poze. Pupici si we placut!!!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
viorica avram spune:
adevarul e ca si eu am uitat,si sunt vopsita blonda.eu pot sa chem oricand 3 bone sa vorbesti cu ele.parerea mea e ca bona buna e cea care pune mai presus de orice dorintele copilului.una dintre ele ,cu toate ca e tanara mi-a raspuns cel maibine la toate testele.in rest ,bonele mai in varsta sunt mai conservatoare,dar de incredere.imi spui tu cand poti si ne vedem sa vorbesti cu ele.daca nu-ti place nici una , mai cautam.
te pup.
am aflat acum ca menajera mea pleaca in Italia, si raman fara maini pana imi gasesc una de incredere la fel.asta e.
trimite-mi pm cu nr. tau de mobil.sau ne vedem la happy kids.noi mergem si azi dupa amiaza pt ca ne place.
cine mai vine ,poate ne cunoastem acolo.
viorica
viorica avram spune:
multumesc pt ca-mi lauzi buburuza.si puiutul tau blond e foarte dragut numai ca la mine in familie e slaba speranta sa am un pui blond,amandoi parintii suntem bruneti.sincer ,eu mi-am dorit un copil cu par blond si la inceput am fost dezamagita de faptul ca fetita mea era negresa si inca ma mai uit pe strada dupa bebelusii cu par auriu dar ai vazut ce aer exotic are brunetica mea draguta!
oricum intentionez sa maresc nr. membrilor in fam noastra si imi doresc un baietel si daca se poate blond....imi dai de la tine un fir de par
quote:
Originally posted by ciristina_serban
Salut!
Hai sa ne laudam si noi. In seara asta am fost la Happy Kids. Si sunt incantata ca Razvan s-a adaptat pana la urma... S-a distrat si el putin, si si-a mai consumat din energie.... Ne-am intalnit si cu Viorica si Shalini, care este o frumusete de fata.
Si apropos Viorica, am stat atat acolo si am uitat sa te intreb de bona!
Ce sa-i faci, asa-i cu blondele astea....
Va pup si daca am putin timp o sa incerc sa pun si niste poze. Pupici si we placut!!!!
viorica
Dadym spune:
Vladut si Mihai LA MULTI ANI!
Ei Alina, ai baiat mare, sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Acusi e de insuratoare
Eu sunt franta de oboseala, nu prea a dormit azinoapte strunful, cred ca dintisorii de sus sunt problema, cand bag degetul sa controlez ma capseaza cu cei de jos.
Mai toata lumea a avut o zi proasta ieri si cum ......nu v-ati iubit?????????
Ciristina sa ne tii la curent cum e cu bona, cine stie, poate apelez si eu. La mine ambele bunici lucreaza, ele s-au pus de acord sa vina sa stea cu baiatul in ture dar nu stiu daca o sa tina faza.
Pupici, eu incerc sa ma trezesc, beau cafeau si mananc napolitane invelite in ciocolata, a devenit un obicei cam prost....cred ca am sa fac diabet
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI , VLADUT !
LA MULTI ANI , MIHAI !
Alina si Corina sa va traiasca flacaii ! Sa fie sanatosi , destepti si norocosi !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI, MIHAI SI VLADUT!
SA TRAITI SI SA CRESTETI MARI, VOINICI SI SANATOSI, SA LE BUCURATI SUFLETELE PARINTILOR VOSTRI!
Mersic Viorica, ramane sa mai vorbim in legatura cu bonele. Noi azi nu putem veni la Happy Kids. Avem o aniversare, dar ne gasim noi. Nu am reusit sa scriu pe PM, cred ca tre sa-l am si eu activat!??? Am s-o fac si pe asta cand mai am putin timp. Oricum ne auzim la telefon. Eu am un nr. de-al tau cu 002 in coada. Mai este valabil?
Pupici tuturor. Sa aveti un we placut si distractiv! Pe curand!
mihaelabeldimanescu spune:
Oana, Vladut,Mihai, la multi ani, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari,sa va fie viata frumoasa si plina de impliniri. Bianca si mamica ei Mihaela.