Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (160)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cristalule - si eu i-am facut lui Stefan Varilrix-ul, dar la 13 luni...
Eu mi-am pus burta la cale si acum stau sa va citesc...dar cam slaba miscarea...
Ina - felicitari - esti prima de care aud ca a luat suplimentul - vorbesti de aia 3 mil, nu?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Salutare

Suntem bine, Andreea doarme cate 2-3 ore, mananca tot ce-i prepar...chiar mi se pare ca s-a mai ingrasat.
Sa va spunem cate o vorba din activitatile noastre.
-imi ia carpele de bucatarie si isi inveleste ursuletul in ele...apoi mi -l da mie in brate si duce degetul la gura cu un "ssss" sa fac liniste.
-se serveste din dulap cu castroane, imi cere o lingura(ii dau una de lemn) apoi mesteca si ea ...ii pun eu acolo niste paste ca sa faca si putin zgomot
-apasa pe toate intrerupatoarele si-mi aprinde luminile in casa....trebuie sa fiu cu ochii cat cepele sa nu-mi arda becurile.
-a inceput sa-si mai largeasca vocabularul dar in stilul ei propriu...parca e un betiv care se chinuire sa pronunte corect un cuvant si nu reuseste.

Lia, asa se explica nemancatul lui Danut...de la canini.
Roxana, hehe...noroc ca nu si-a turnat in cap olitza ...cu toate ca si daca nimera tot "noroc" se numea
Leeloo, distractie la nunta...si duminica la circ.Se ne spui cum i-a placut piticului.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, am fost afara, putin mai rece ca in zilele anterioare si cu oleaca de vint, dar a fo bine ca era soare ! Nu am scapat de dat in carusel, de data asta am stat pe elefant !
Am luat si masa de prinz - bei, copilu asta nu stiu unde stocheaza toata mincarea, dar peste a lui, aprox.400 gr, a mai mincat si din a noastra ! Spaghete cu sos si carne plus citeva bucatele de castravete, ca gogosar nu a vrut azi si heehee, cstravete murat, favoritul lui, nu am scos pe masa ! Dupa care niscaiva suc si acu doarme !
Ina, chiar ca tre sa dai de baut, suplimentul luat in premiera ! Bravos !!
Papa, pupici !! Si sotul meu tot asa spune "sictir" la piesa cu pricina ...mie care am facut unshpe ani de spaniola imi vine greu sa aud altceva decit "sentir" !!! Da' e prima compozitie 100% proprie a baietilor veseli, asa ca sint intelegatoare !
Gabi, sa iti fie de bine !
Sint pe aici ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Da Gabi, despre cele 3 milioane este vorba. Si da, chiar ca tre' sa dau de baut ca-s prima se pare...Asa ca...poftiti la Brasov, ca va servesc si c-o primavara...
Am uitat sa-l laud si io putin pe fiu-meu... Acum cateva zile a mancat singur, cu lingurita, un castron de orez cu lapte. A mai avut si ceva rateuri, a imprastiat niste orez pe langa, dar rezultatul a fost ok per total. Iar la biberon am renuntat cu totul pentru ca lapte nu mai bea simplu, doar cu cereale (Nestle cu miere).

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Intrebare pentru Alice: Scuzati ignoranta, da' ce inseamna rulz?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

mamici, noi suntem pe baricade, adica io mai ales si ta-su lu Danut...am convenit in urma lecturarii unei carti mistoace primite de la o prietena sa nu mai vorbim de mancare, apetit, cat, cum si de ce, in fata copilului, sa nu-l mai imbiem, sa nu ma mai nervez, stresez teatralizez de fata cu el. Asa mi-e de greu, imi vine sa dau cu castronu de pamant cateodata sa sara pireul pe pereti si sa ii zic vro doo dar ma abtin, tac din gura, ma prefac neafectata, strang masa, il iau de manuta si il duc la somnic, asa ca azi cand dupa 5 lingurite a sucit capul mai sa si-l rupa ca sa nu-i mai dau. A baut 20 ml suc si asta fu pranzul lui. Nici paine, nici lapte, nimic n-a vrut. Doar sa doarma. In 3 minute a adormit ca 2 ore a colindat parcul si m-a rupt de maini pe la tobogan si scandura aia de balanseaza, ca n-am gasit un copil mic ca el sa vrea sa se urce contragreutate. Si de dimineata in afara de lapte 170 ml cu o masura de cereale, apoi o para mare cu 3 biscuiti hero, n-a mancat. Oare nu-i e foame chiar ??

Papa- sanatate Catrinei, bine ca papa chifle macar si lapte.
Corina - si tie sanatate, sa-ti treaca de cap, stiu ca e nasol. Eu iau aspirina + antinevralgic cand simt ca nu mai pot.
Multumim de pupicuri pt iesitul de dinti, sper sa-i vaz afara fara complicatii, sa vad de o mai avea motiv sa nu pape.
Si eu ma intrebam daca nu cumva are probleme digestive de face kk asa la 2 zile si bobite....si nu stiu ce sa zic, peste tot citesc despre constipatie ca e o problema comuna a acestei perioade de varsta.
pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ina, hihiii, e o vorba glumeata a baietilor de cartier gen "cel mai tare din parcare" !!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Wauu Alice...asa mult mananca Gizmo la o masa
Andreea mea mananca 250 grame de papa la masa de pranz...mai mult n-a mancat niciodata.
S-o tina tot asa....

Alicegh, vazut poze cu Radu baiat frumos...imi plac "palariile" lui

Lia, cand am avut si eu faze de nemancat cu Andreea....ii puneam in fata un castron cu lapte si-i imuiam paine acolo....asta manca....incearca .

Mergi la inceput

Ahaaaa. Acu poci dormi linistita. Daca ma crezi, i-am dat si cautare pe google intr-o zi, ca ma gandeam ca inseamna ceva in vo limba...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Iar ne-a dezbracat Maria la chilotzi pe toata famelia!....hahaha

S-a crizat (au venit bunicii, era si "tante", agitatie mare), era rupta de somn, a borat pe toti si toate (dupa ce au plecat musafirii)...Dupa care iar s-a crizat ca s-a murdarit...io in chilotzi linisteam cupilu' care zbiera...in pielea guala...iar ta'su, evident in kilotzi, stergea vomitaturile de pe parchet si covoare...
Maxim a fost, imi venea sa plec (in kilotzi ) d'acasa!

Am vrut sa o bag in sacul de dormit si asa se arcuia ca i-au trosnit incheieturile...m-a luat cu transpiratzii, urla si nu stiam daca o doare mana sau nu...
Sporturi extreme, asta ne place sa practicam, deh!

Dupa juma de ora, dupa ce s-a linistit, radeam una la alta si a adormit fericita...Cand am fost la baie sa spal vomitaturile de pe haine mi-a fost frica sa ma uit in oglinda sa nu o vad pe Cruella, jumate de par alb, alea alea...:))))
Somn usor la piticii care inca mai dorm, distractie maxima celor care s-au trezit!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput