Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (160)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Rox se pare ca suntem tovarase de suferinta cu durerile de capatzana... Pe mine m-a durut ieri cumplit, imi venea sa plang pe strada, si al naibii de ciudat ma durea in jurul unui ochi si obrazul... cred ca e sinuzita, ca prea s-a localizat durerea la juma de cap(de fatza mai bine spus) Btw cum se trateaza asta?? sa nu-mi povestiti de ace bagate in nas ca lesin
Si eu vreau un pat nou pt Eva, dar nu stiu la ce model sa ma opresc, din ala care se lungeste de la 130cm la 160 pe masura ce creste cupilul sau din ala care are o chestie de sprijin sa nu cada din pat?? Nu inteleg nici moarta de ce istetii de la ikea nu au facut un pat care sa aiba ambele smecherii. Habar nu am care e mai bun, dar stiu sigur ca Mara mai cade si acum din pat...
Fugim sa vorbim la gradinita, sper sa gasim loc unde vrem din august. Maine avem vizita, stam o ora acolo cu copiii sa vedem daca ne place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahaha Gabitz si noi vrem sa il ducem la vara la circ (ca de, n-avem tot anu) si-s curioasa cum o sa faca la animalutze. intre timp o sa mergem la delfinariu, cand se desprimavareaza nitel.
Cristal saru-mana....stiu ca mancarea face bineeee.....la moral!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata ! Vad ca si azi o sa fie frumos afara, asta inainte de frigu' de miine, asa ca noi ne grabim sa profitam si sa mergem afara !
Mei, io cu suplimentul acela nu intelesesem de la inceput despre ce era vorba de fapt ... si cum fiecare e cu ce-l doare, pe mine ma durea ca tati imi aruncase carticica !
Roxi, hehehe, pofta buna atunci ! Ca banuiesc ca daca ti-e foame, maninci !!!
Daria, felicitari pentru succesul cu patul si la mai mare !
Gabi, succes la cura !
Lia, pupici pentru Danutz ! La noi dintii au iesit mereu cu miriieli si neintrat in voie nicidecum, dar fara febra !
Va doresc o zi minunata !
P.S. Emma, tu vorbesti serios ??? Chiar plecati in Dubai ???

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,

Io-s fericita posesoare a suplimentului, proaspat incasat ieri. I-am pus la saltea, desi sotu incerca aseara o negociere cu mine sa-i dau si lui juma din suma. Da nu m-am lasat.
Dana Speel -ce fain e patutul!!! Imediat ce l-am vazut m-am gandit ca vreau si io, da m-a linistit Alice cu pretul.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

io ce sa fac la raport sa va dansez lambada? ca se mutara copila cu capu in sus si cand imi da picioare imi urca fundu in gat
Catrina iar maninca chifle, lapte, lapte, chifle... si e mataita ca tuseste si stranuta. Am fost ieri in oras si batu o vantoasaaaaaaaa...acu ploua-ninge asta dupa ce saptamina trecuta admiram ghioceii din curtile oamenilor.
in rest am o stare de "hai sentir, sentir, sentir" (o cantare in spaniola cu romani si din care tot poporu intelege hai siktir...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Sal'tare ...ma mai tine-ti minte ?..sunt eu mama de pufulet sau mai degraba de mutulica
am tot fost in training-uri si nu am mai apucat sa citesc nik pe forum ..sper ca sunteti bine si copii si mamici ...
nici acum nu am prea mult timp dar am intrat sa va salut ca sa nu ne uitati ..si sa va intreb ceva ..
Pufuletul meu are scaun cam odata la doua sau chiar trei zile ..nu este constipat .... am facut modificari in alimentatie ..ii dau suc de portocale si mandarine dimineata pe stomacul gol ,ii dau ananas , compot , multe fructe ..dar tot asa ..credeti ca este vreo problema de digestie ? eu una nu ma simt bine daca nu am scaun in fiecare zi (sorry!!!) dar el nu pare sa aiba vreo problema care sa-l deranjeze ..dar ma gandesc cat de normal o fi ?
o sa ajungem si la dok pentru controlul de 18 luni si o voi intreba si pe ea atunci vroiam sa va intreb si pe voi ..
ahaaaa, si ce vaccinuri ati facut la 18 luni ? stiu ca sunt mai multe optionale ...Roxy , stiu ca tu esti meseriasa ..ce recomanzi ?

multumesc
pupi

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aha! vaccinuri!
Subectu' meu preferat!...hahaha

Am dat comanda de Varil-rix (1.5 milioane!) si ma intrebam daca l-a mai facut/o sa-l mai faca cineva pe asta de varicela!...??
Doctorul ...tot ce poate sa faca e sa ne sugereze, ca nu poate sa ne impuna sa facem vreun vaccin optional...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori uuff imi pare rau iubita ca te-a lovit capatzanoasa. dar durerea asta cu jumatate de obraz pare mai degraba a fi o nevralgie de trigemen (un nerv ce inerveaza intreaga fatza si are 3 ramuri, de aia il cheama asa). asta trece....ce rabdare din pacate! functioneaza analgezice de genu saridon/antinevralgic, ibuprofen, algocalmin cateodata...si cu caldura.
Alice normal mama, fiecare cu ce il doare.
Simona iubita eu nu stiu ce sa iti recomand ca nici nu stiu ce schema de vaccinare aveti voi. si-n afara de varilrix de care zise Cristal nu prea stiu ce ar mai fi. asa ca mai bine sa intrebi medicu ce recomanda si dupa aia disecam noi aci. pupici Pufului, daca nu e constipat e bine!
Ina tre sa dai de baut bre!!!! cred ca esti prima care l-a primit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La 19 luni noi am facut Hiberix/Act-hib (rapel 1)...E optional.
Depinde de schema de vaccinare pe care o are doctorul...(ca-s unele care se fac intre 12 si 18 luni...depinde de doctor daca alege sa-l faca la 12 sau la 18 luni...)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

multam ...
da ..nu m-am exprimat eu bine ..ma refeream la alea optionale ..in-afara de cel din schema ...stiu ca mai exista pentru meningita , pentru nu mai stiu eu ce ....si daca se merita ...parac a mai fost odata discutia asta ...
nu stiu daca este chiar eficient sa-l intep asa cu vaccinurile astea ..ca stiu ca exista o gramada de tulpini , tulpinutze , tulpinele ...
pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput