Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (160)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Pina ajung acolo sa vad daca suport caldura e o gluma.Daca nu ma lasa inima la asa caniculi,nu mai e gluma.pina una alta trimit barbatul in inspectie in aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

lui Dnut cred ca ii vor iesi caninii, e tare agitat si umflat la gingii, si la o maseluta de jos.....sta numai agatat de mine si vrea pupicuri nonstop si mangaieri. Doamne Ajuta sa-i erupa si sa fie fara complicatiuni gen febra

Olivia, vreau, daca se poate, te rog, si eu programul de socializare de la Roxi, cel de la Gabi il am. Si eu listez cu constiinciozitate foi si instructiuni, apoi ma chinui noptile sa le citesc....cica-mi fac temele

v-am pupat, sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Dana Ema, asa este aici sunt mai ieftine...doar ca eu nu am spatiul pe care il ai tu. Asa ca eu deja bantui netul dupa un patut de toddler ,dar pliant, care ziua se face canapea.Sper sa gasesc, sa nu fie doar in imaginatia mea asa ceva. Dar nu ma grabesc inca, caci se pare ca negocierile cu sotul nu merg inca bine.Sau mai bine zis, merg...dar cica vrea sa o ia pe fiica-sa ,dar fara mamaie. Il las, ca sa-i scoata peri albi, sa vezi ce de urgenta trimite el dupa babaii(alias maica-mea).Azi am vorbit la telefon cu gaza si ce dulce striga ea in receptor, mama,mama.dar nu prea mult, caci a intervenit ceva ce ia atras mai mult atentia decat telefonul.
A si mi-am amintit, ca maica-mea atunci cand se loveste ii spune ca "pupa mama", si ieri maica-mea era un pic cam suparata si plangea usor.Si Adela s-a dus la ea si i-a luat mainile de la ochi si ia zis "Pup", sa se topeasca maica-mea de drag.

Hai ca acum va pup si eu pe toate.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
miaaah ce somn imi e!!! aici e o ceata de nu vezi la 5 m in fatza. oribil.
hahah tare faza cu suplimentul Alice. si ca tot veni vorba, nici eu nu l-am primti ptr ca mi-au mai ceurt a 43-a adeverinta....identica cu cele 42 anterioare....deja cred ca o fac intentionat ca sa nu il dea.
Liliana cu gradele vezi tu ca ma ami descurc da cu vantul....ioc, nu de alta da si aci e la greu si nu am ce sa compensez! master of the wind nu-s inca
tre sa bag o perfuzie cu cafea...si sa revin later ca acu nu vad nimic in jur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata

fetelor, cred ca si in bucuresti se schimba vremea, abia se mai vede soarele printre nori.

eu nu i-am pus inca cercelusi mandrei mele. cred ca o sa astept pana o sa creasca un pic mai mare si o sa inteleaga despre ce e vorba. acum mi-e teama sa nu se traga de urechiuse si sa isi faca rau.

eli - eu am incercat sa nu iau medicamente, dar nu am scapat fara bromocriptina (nu stiu sub ce denumire o poti gasi acolo). oricum, obligatoriu trebuie sa pui mereu comprese reci. mai mulgi sanul putin, din cand in cand, ca sa nu faci vreo complicatie. daca vrei metode fara pilule, poti bea ceai de salvie si poti aplica pe san comprese reci cu foi de varza. primele zile vor fi mai grele, dar in maxim doua saptamani totul va fi ok.

dana - bafta sa vinzi mobila pe un pret bun repede-repede! si sa se bucure finutul mic de noul lui patut.

o zi frumoasa tuturor!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaaa !
Va spune o mamica juma`multumita. Am culcat copilul in patut, conform planului. Si eu am adormit dusa pe coltar (mi-e drag coltarul ca aici reuseam sa dorm cel mai bine cat eram cu burtoc). Tv -ul mergea. La 12 aud cateva chitaieli si un inceput de plans, ma ridic si fug din camera pe hol dar atunci realizez ca am gresit destinatia si eu eram deja in camera copilului O ridic, o plimb 1 minut si tzushti inapoi cu ea in patut. Am stins si tv-ul Si am venit la nani in camera noastra. La 5 juma` ii duc lapticul si la 15 minute incepe o zbieraturaaa, alerg inapoi si o ridic ... dadea cu draci din picioare in saculet si se tragea de el ... era un miros inconfundabil. Schimbat complet copil, luat in pat mare, incercat fara succes sa readorm. Nimic. Dar macar ea a adormit multumita ca o masam pe ceafa.

DanaSpeel - super ideea cu patutul !!! Vrem poze cu camera si copil
Lia - pupam pe Danut sa iasa repede dintzocii astia durerosi

Revin ca m-am lungit plictisitor de muuuult Merg sa mai citesc in urma.
O zi faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria felicitari pentru succesul initial cu patul Giuliei! de maine incearca sa nu o mai muti in patul vostru....sa vezi ce repede merge! inca o data felicitari!
Eli, trebuie sa mergi la medic ca sa iti prescrie un tratament pentru oprirea secretiei lactate....ca e tare greu asa! ni rest fa cum a zis Marcela, comprese reci si foi de varza.
gagici mi-a trecut capul....dar am ramas cu o foame cumplita (asta e alt simptom la mine)...si e de abia 10 si ceva!!! is de coma azi...stan si bran scrie pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Liliana...:))))...Sa auza taica-su ca vorbim de maritishu' odorului...:)

Cercei nu i-am pus pen' ca...citez din domnu' tata "o sa-si faca ea dupa op'shpe ani gauri prin toate locurile nebanuite...ce sa-i mai facem si noi acu'?!"

Aseara a adormit fara leganat in brate (zgaltzaita de fund, in patul mare) in 20 de minute...Eram super mandra, parca-mi luasem titlul de profesor...hahaha

Eu cu suplimentul am avut noroc cu soacra mea, a alergat ea pentru mine...:)...Banii ii iau ei ca sa ne plateasca ratele la masina. Am scapat de un stres.

Daria, felicitari, si la mai multe ore dormite in patutz...:)
Eli, ai grija sa nu dai in alte alea, sanatate!
Papadico, nu iesi la raport?!
Alicegh, l-a furat Nicole...gata!....hehehe...Ce mare a crescut!
Philip...poze?!
Liliana, eu cand plang Botoshu' imi trage doua perechi de palme sa-mi revin!...:))

Sa avem o zi exceptionala!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roxana, iti urez sa-ti treaca de tot...Pofta mare!
Mancarea face bine...iti spun eu din experienta...

Gata, acum chiar ca ma apuc de treaba!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Eu iar am avut o noapte de odihna-odihna - Stefan a cazut lat pe la 22:30 si a dormit pina la 7 dimineata cind s-a sculat si a ainceput sa ma calareasca. Tati insa sustine ca s-a mai trezit peste noapte de vreo 2 ori, dar l-a culcat el la loc si eu nu am simtit nimic...
Azi am reintrat la regim - dupa excesele de ieri am mult de recuperat...dar am moralul ridicat caci vorba Cristalinei - "mincarea face bine"...
Am hotarit ca duminica sa mergem la Circ - sunt tare curioasa daca o sa-i placa piticului si daca o sa stea linistit sau va trebui sa plecam inainte de terminarea spectacolului...
O zi buna va urez si fug la treaba!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput