Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (160)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata. Eu m-am trezit cu noaptea in cap, asa ca am cateva minute in care sa va salut.
hehehe Roxi, se pare ca i tot trimis grade pana ai ramas fara.Si gata, am rezolvat momentan si problema vantului.Doua pitroaie in buzunar si gata. Gata, ai potolit foamea?Ce ai papat bun?
Monica, hehehe, bucura-te ca inca nu are palma grea, caci atunci cand o creste ...mama mama, ce o sa mai plangi dupa 2 palme de ale ei.Frumoasa metoda are Botosul tau de a te linisti.
gabita dar petrecareti veti fi in weekend, sambata nunta, duminica circ.Oricum distractie placuta.
Cori pupam si la tine sa treaca durerea de cap, si sa nu fie sinuzita.Sa ne spui si noua daca te-ai hotarat in privinta patului.
Oana papadicule,pai ar fi fost timpul ca bebelina sa se mute cu capul in jos nu in sus.Voi ce faceti,acum v-ati gasit de dantuit?Ia sfatuieste-o tu usor cum trebuie sa fie un copil cuminte.Pupam sa treaca raceala la Mielul cel cuminte.
Ina felicitari ptr suplimentul de la salteluta.

Hai fug la scoala.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oau, Cristalinaaaa, chiar ca veselie la max acolo la voi ! Io mereu ma intreb cum de ai atita rabdare, ca sa fi fost in locul tau o luam pe cimpuri demuuult !
Felicia, nu maninca de fiecare data la fel ... are si el toane, dar de "furat" de la noi este cam regula ! Eu inca ii gatesc separat lui Andrei, la fiece doua zile ! Si uneori maninca doar in fata pisiului, cu pisicile aristocrate, alteori tre sa cint si sa povestesc cite in luna si stele (mai dau drumul la radioul din bucatarie si ma mai salveaza cite un cintec care ii place ... asta apropo de "hai sentir", fii-miu e fan aiureala asta, de se crizeaza taica-su !), sau ii dau ceva cu care sa se joace - azi s-a pictat pe miini pina la cot cu carioci, e si acu albastru pe miini !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristalina - de la fetili care stiu cum e
Polux - buna dimineata !
Roxanaz - chiar, ce ai papat, sa salivez si io de pofte .
Papadicu - pupam Catrina si butica !
Lia - bine i-ai facut, sa ne zici cat baloteaza la trezire !
Pako - sa pui poze cu Andreea rotunjoara !
Ina - venim la un vin cald virtual, ca la noi e un frig nasol iarasi.

Apropo mancare, Giulia adora orezul cu lapte (si io).

la gasca !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Moniculeeeeeeeee, ai nervi oteliti perfect. Eu as fi facut ca naiba la fazele alea, nici nu vreau sa ma gandesc cum as fi facut. Tine-te tare !

Fetelor, doo perduntas"- Alice, cum se zice si scrie nu stiu:)) :
1. clatite cu gem/branza ati dat puilor? e voie?
2. Cum se fac ca sa fie pufosi gombotii alias galustele de cartofi cu prune/gem/branza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, ca citii cele dos preguntas de le puseshi ... da-i copilului daca vrea, eu am mai spus, sint de parere ca acum ca sint mari, pot incerca (aproape) orice, fireste, in limita bunului simt, ca nu ai sa ii dai un vagon de clatite si nici mincare mexicana, nu ? Asa ca pofta buna la clatite, mamaaa, imi ploua-n gura, trimite si la moa citeva ! Iar galustele cu prune, eu fac foarte rar, ca mi se par migaloase si recunosc ca nu mi-au placut niciodata, dar sotul meu e mort dupa ele ! De pus ceva in afara retetei, ceva "din batrini", sa iasa pufoase, nu stiu ... mie mi-au iesit bune de fiece data fara alte ingrediente decit cele clasice ! Poate mai stiu fetele mai cu experienta in subectu asta !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna ziua,fetili.Eu's la schimbul doi, am laboratoare pana la ora opt,parte buna este ca dimineatza am petrecut tare frumos noi gagicile,ne-am trezit la 8.30(cu maraielile de rigoare,toata noaptea)am papat ne-am plimbat pe afara, si ne-am inteles tare bine,ptiu,ptiu,ptiu
Cristaline,scuze,inteleg prin ce-ai trecut, dar nu m-am putut abtine sa nu rad cand am citit mesajul tau(ai facut intr-adevar haz de necaz)!Trebuie sa-ti dam un premiu de mama rabdatoare!!
Si noi avem cercei de pe la 8 luni iar timp de o luna a trebuit sa-i purtam pe cei sterili,fara nici o metoda de dezinfectare doar invartirea lor in fiecare seara.Cel mai greu a fost cand i-am schimbat eram galbeni si transpirati si eu si tati de parca faceam cine stie ce operatie!!
Hai ca ma duc la ora ca's nerabdatori copii

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salut
Lia iti tin pumnii sa-ti ti-i firea cit poti,o sa treca si asta,ai sa vezi!Nu se intimpla nimic daca nu maninca exact cit trebuie citeva zile,da-ti cu seama ca-l deranjeaza foarte tare gingiile!Alti copii fac mai urit!
Alice,eu una mi-as dori foarte mult,depinde si de alti factori,nu numai de ce -mi doresc eu!Aici,unul din noi e aproape de familie,in detrimentul celuilalt.Poate ca si de asta nu suntem un cuplu extraordinar de sudat.Undeva unde suntem amindoi departe de familiile noastre,ma gindesc sa fie favorabil relatiei,acolo ne avem numai unul pe celalalt si amindoi copiii,nu mai intervin alte persoane.
Felicia,ce faci?la voi este carnaval?La noi este maine cel al copiilor,i-am luat astazi costum lui Ric de la Real,l-am probat si l-am dus in oglinda.Doamna ce ris pe capul lui!!!!Toata lumea din magazin l-a admirat.La casa erau toate casierele imbracate in costume,una in dracoaica,una in albinuta,una retro,unal era in zeghe de detinut,am ris de-am lesinat!!!!!Imi imaginez maine ce frumos o sa fie cind toti copiii or sa fie mascati.Si oamenii sunt imbracati si machiati asa haios pe strada!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Multumesc pt urarile de sanatate. Dupa 2 alvedoane imi trece, din pacate ma apuca iar cand ies afara, Rox cred ca asa e cum zici tu, imi trebe caldura. Deci tratament nu exista, fir-ar sa fie de treaba... cand ma aplec sa strang ce imprastie Eva pe jos simt ca imi explodeaza capatana
Am aflat ceva cool, daca incep cursurile de suedeza la zi si o dau pe Eva la gradi, primesc o gramada de bani... draguti suedezii astia. Ma cam bate un gand sa nu mai trag matza de coada pana la toamna, sorry Eva!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Alice, in schimbu a doo clatite virtuale primesc de la tine ingredientele si procesu tehnologic de facere a gombotilor? Asa, azi am invatat un cuvant nou in spaniola:))

Daria, mama, Danut e in stare sa nu haleasca nici cand se trezeste, am mai patit, n-ar fi ceva nou. Ma dispera!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

doar un neata scurt, pupici la toata lumea si ne citim mai tarziu.
monica, vin ele si pozele...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput