Mamici de ianuarie - februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA cu conta sunt in plop,inca ma lupt cu declaratiile ca iar le-au schimbat pe toate si tot modifica zilnic la ele! Plus fise fiscale,apoi bilanturi...Cand le termin trec la conta propriuzisa!

Azi DIANA chiar ca m-a scos din sarite! A dormit practic toata ziua!!!! A venit mami s-o scoata la plimbare si am tot asteptat sa se trezeasca,sa pape,s-o schimb...Pe cine? de papat 5 minute apoi a adormit iar si tot asa!!! A intrat soarele intre timp si adio plimbare...Si acum iar doarme,noroc ca ultima tura a papat mai serios!

Am reusit sa pun niste poze mai vechi,una de la spital,doua de la o saptamana si inca cateva de la botez.Abia astept sa-i fac proaspete.Am facut o multime, dar cu aparatul clasic...pana fac iar rost de cel digital. Tot ma mir cum se schimba pe zi ce trece!

S-a trezit deja si cred ca-i facem baie mai devreme azi ca mami e inca aici,a stat degeaba azi!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa eu nu ma stresez chiar asa. si cu dintii si eu sunt perfect de acord cu voi. prea devreme. la Emma.
Monica lasa draga fata sa doarma, asa creste mare si frumoasa. trebuia sa o imbraci si s-o trimit afara. si marco al meu doarme mult, dar de la 10 seara treaz lumina pana la 1 noaptea. ne dispera. si are o energie, mama-mama!!!
Inca ii faci mami tau baie la Di?
la noi Clau il tine si eu il spal. cand nu ajunge clau pt. baita- cand sunt italienii, se sare in ziua respectiva.Am luat si suport sa-l pun in vanita, dar degeaba. nu-mi place, nu-l spal cum trebuie. asa ca am dat o groaza de bani pe el.

Maine dim. vine sora mea. ce fericire pe noi!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Canda, da stau intre Aradului si Torontal. dar cum se face timp frumos plecam in Botanic. asa ca... sa-mi dai nr. tau de telefon si ne vedem acolo.
Salonul 21 este cumva catre baie, cobori niste scari sa ajungi la el, sau e langa 20, pe culoarul ala mare?
Bine ca am trecut cu bine, si am scapat de Bega.
Ralu frumoasa foc Anastasia. acum am vazut ultimele pozici. cu ce ochi se uita ea la clown-ul ala, mai, mai.
Moni e asa dulcica Di, are o fatuca super, ce sa mai zic de gurita.
Micio am vazut si ultimele poze cu Eduard. ce simpatic e cu scula aia de alpinist.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna seara!

Se pare ca (deocamdata!!) avem o zi bune, fara colici. Dar sa nu vorbesc intr-un ceas rau ca mai are timp sa faca crize.
Denisa eu nu i-am luat pana acum temperatura Carlei, nici in fund nici altfel, ca nu mi s-a parut ca ar fi nevoie. Deci ma confunzi cred...
Monica nu te plange ca doarme Diana... asa mai iei si tu o pauza.
Giova ce bine ca vine sora ta! Si eu abia astept sa vina mama sambata, sa mai schimb o vorba cu cineva! Te rog si eu ceva: sa schimbi numele fetei mele, se numeste Carla Maria. Cred ca s-a inteles gresit la inceput! Merci, pupici!
Fetelor se pare ca am iar un episod depresiv... nu stiu ce sa ma mai fac.

J si Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Salutare mamici,
Va multumesc pt.urari si la fel si voua sa va traiasca bebicii mari,frumosi si sanatosi.Nu am reusit sa mai intru pe Dc desi eu am mai fost la soacra mea de doua ori de la ultima postare,dar am avut-o si pe Andreea bolnava(a avut pneumonie si a stat acasa 2 sapt)si pe Stefan care a luat raceala de la ea.Au luat amandoi antibiotic si acum sunt bine.Stefan face figuri de cate ori vin pe aici.Este un bebe cumintel dar cand il apuca colicile simt ca mi se rupe sufletul cand il vad cum se chinuie.De cele mai multe ori are ziua si sta treaz si cate 10-12 ore timp in care motaie cate 10-15 min.Nu stiu cum sa-l ajut si ce sa mai fac, mai ales ca-l tin in brate si ma doare spatele de mor.Luni ii facem si lui vaccinul de 2 luni si sambata pe 4 martie avem botezul.Sper sa fie bine pana atunci.Eu cu lapticul deocamdata stau bine,dar am zile cand este mai putin si zile cand simt ca-mi plesnesc sanii.
Nu pot sa mai stau ca trebuie sa se trezeasca bebe si mai am putina treaba(gatesc).
Va pupic pe toate mamicile si toti bebicii si mai intru sambata cand vin la soacra mea sa-l las pe bebe cateva ore.Sper sa mai intru putin mai tarziu inainte sa plec de aici.
Sanatate maxima si va pupic inca o data.
Lacramioara,Andreea si bb Stefan Gabriel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Uff, sunt suparata, nu mi-a mers netul toata ziua, vad ca am ajuns dependenta de net, atunci cand nu merge, devin nervoasa! eu si drogatii! Bine ca i-au dat drumul acum, asa ca m-am apucat si eu sa citesc ce ati scris, ca ati scris, nu gluma.
Maraki, merci de urari, si tie la fel, sa ii dea Dumnezeu numai bine lui Angelo si voi sa va bucurati de el. Angelo al tau creste de parca il uzi la radacina, e uimitor. E un scump, si iti seamana, sau cel putin asa mi se pare mie.
Biata socrosenie! Ce-o fi suferit ea, lasa ca nu o sa ii duci dorul daca vine mai rar.
In ceea ce-l priveste pe Mark si pe matze, se iubesc mult de tot, Oscar (birmanezul) il pazeste si vine sa ne miorlaie cand plange, César (maidanezul) la fel iar Lucky (albitura, ii zicem noi) e numai dupa el, cand il schimb, e langa el, cand papa, langa el, peste tot, sta jos langa patut si doarme acolo sau, cand plecam la plimbare, trebuie sa fiu atenta pentru ca se suie in cosul de la carut. Asa ca la noi in casa e o distractie continua, astept cu nerabdare sa mai creasca Mark si sa inceapa sa alerge cu matzele prin casa. Mai nou, Mark nu vrea sa adoarma daca nu e nici o matza prin preajma, s-a obisnuit cu ele si vrea sa le simta in preajma, cel mai nasol e cand plecam pe undeva si nu sunt si matzele cu noi, atunci e nasol, ca nu vrea sa doarma si pace. Adica asta cred ca e motivul, pentru ca acasa e de ajuns sa vina o matza pe langa el la ora somnului, ca si adoarme instantaneu. Bine, acum s-o zic pe a dreapta, matzele ma adorm si pe mine, emana lene prin toata blana aia a lor, blanosii!
Irina, si eu ca si tine cu pozele, nu prea apar in poze, imi place sa fiu omul din spatele camerei! Merci ca mi-ai zis de programele alea de redus red eyes, acum ma apuc sa sap pe net, ca ma oftic cand il vad cu ochisorii aia de vampir.
Monica, imi pare bine ca iti place de bebe al meu, lasa ca nici domnisoara ta nu e mai prejos. Abia astept sa pui poze noi cu ea, sa vedem cat a mai crescut.
Denisa, sa stapaneasca Emma sanatoasa patutul portabil si sa stea cumintica in tarc cand va mai creste.
Mark e deja promis, l-am promis de cand era in burtica. Prietena mea are o fetita de un an si 2 luni, asa ca o sa il cuplez cu ea. Deja se cunosc, iar aia mica din bebe mic nu il scoate.
Cata, asa e, sotul meu e innebunit dupa Mark, a vrut foarte mult un bebe, el il schimba cand e acasa si ii face baie in fiecare seara. El a fost cel care m-a convins sa ne apucam de facut bebe, ca daca era dupa mine nici acum nu ma apucam, s-a chinuit saracul sotior vreo 2 ani sa ma convinga. Pana la urma a reusit. Acum vrea sa ma convinga sa il facem pe al doilea, da' inca nu a reusit!
Gio, sa iti fie de bine cu molifta si sa va dea Dumnezeu la toti trei numai bine, sa va fereasca de rele si sa fiti fericiti. Si eu vreau sa ma duc sambata sa vorbesc cu preotul, sa vedem cand o fac.
Si bebe al meu urla cand se trezeste, da' urla, nu se incurca, Irina e norocoasa ca Mario rade.
Astery, si bebe al meu se uita crucis pana pe la vreo luna, era cu un ochi la slanina si cu unul la faina, de ma speriam cand ma uitam la el, mi-era sa nu fie strabic. Mi-a zis pediatra ca e normal, bebeii sunt strabici cand sunt mici. Vezi sa nu exagereze dr. aia a ta. Ia mai intreaba si pe alt dr.
Nicole, bafta sambata la examen, tin pumnii!
Janina, ti-am trimis de 3 ori mail, dar mi-a dat failure delivery de tot atatea ori, deci banuiesc ca ai tu probleme cu mailul. am vazut ca nu ai activat nici PM-ul deci nu am putut sa te contactez.
Ok, suna-ma tu cand poti sau da-mi alta adresa de mail.
In ceea ce priveste colicile, eu ii dau lui bebe Debridat si ceai cu chimen si fenicul de la Humana si vad ca nu mai are crizele alea naspa pe care le avea. Am avut si Gripe Baby Water, a fost ok, dar parca e mai bine acum. Cand e constipat ii bag supozitor cu glicerina, stai linistita ca intra in fundulet, chiar daca tie ti se pare mare, vezi sa fie de alea pentru copii. Eu de cand m-a umplut de caca, sunt mai precauta, ma inconjor de pampersi, servetele, chestii impermeabile, de, Stan patitul.
Si bebe al meu are un cucui in spate, da' nu stiu de unde, eu l-am observat de vreo trei zile, o sa o intreb pe pediatra care-i faza. Sotul zice ca il are acolo de cand s-a nacut, s-o fi dat cu capul prea tare de peretii uterului.
Moni, sa il vezi pe al meu cand il apuca crizele de nervi, mai ales cand il curat la ochisori, in urechi si cand ii aspir mucii cu pompita, atunci e de-a dreptul isteric. Urla de dispar toate matzele din zona, nici nu stiu unde se ascund da' pe urma nu le mai gasesc vreo ora-doua.
Irina, din cate stiu capul bebeilor se formeaza singur, indiferent de pozitia in care dorm, cel putin mie asa mi-a zis pediatra, ca si ametitul meu nu doarme decat pe parti cu capul, si arata ca Oblio.
Ana, pe Mark il spala doar sotul, eu il spal la fund la chiuveta inainte de a-l baga in cadita pentru baita, de la chiuveta il preia sotul care se joaca cu el in cadita. Mie mi-e cam frica sa il spal in cadita, mi-e sa nu il scap in cap, ca aluneca de la gelul ala de baie.
Cata, "the pull out method" este, intr-adevar, coitus interruptus. Cam naspa, zic eu.
Mirela, imi pare rau de tampenia aia de umflatura, de durut nu stiu cat o sa te doara, ca iti fac anestezie. Off! Tin pumnii sa fie bine.
Bee, bine ca a fost ok cu vaccinul si a scapat Ana si de asta. Eu ma gandesc cu groaza la ce o sa urle in martie, cand ii facem si noi vaccin.
Hai ca m-am intins cu ditamai mesajul.
Pup toate fetele, sper sa apuc sa intru mai tarziu.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA ce ma distrezi cu matzele alea,mi-am amintit de aia alba si kk Ce te invidiez si pe tine si pe Ursulina pentru matze!
Si cu bebe Mark ma distrezi,parca o vad pe Dia cand ii pun ser in nasuc Numa' ca se sperie doar vecinii,ca n-am matze...
Fetele eu ma bucur ca doarme DIANA,problema e ca dormind toata ziua,acum a facut vreo doua ore circ stiam ca asta urmeaza! In loc sa stea treaza cand a fost mami aici.....acum am pasat-o ba la Ghita care voia s vada un film,ba mie care mai am ceva urgent de terminat pentru maine dimineata A aparut si fratelo,a mai tinut-o si el - cica o culca - dar evident ca n-a reusit.Plangea cu tonul "vreau tzatza": i-am dat,a adormit in 2 minute la san,am mai stat langa ea vreo 10 minute,iar dupa ce am plecat...in 5 minute iar plangea "vreau tzatza"
Intr-un tarziu a adormit la Ghita in bratze si acum a pus-o in patutz! Sa vedem cat dureaza...
La plimbare n-am putut-o trimite flamanda de teama sa nu urle pe traseu.Ca nu stiti ce volum are ca trezeste tot cartierul!Si sugea doar 5 minute si adormea la san!
GIOVA mami a zis ca mai vine la baie doar pana implineaste DIANA doua luni,adica mai cateva zile Dar i-am facut odata si eu cu "asistentul" Ghita si a fost ok.Pot sa-i fac foarte usor si singura,cu cadita asta,sta efectiv ca in chez-long si ce-i place! Si se poate spala usor ... daca ii ridici funduletzul de exemplu,nu aluneca...Chiar nu-mi pare rau ca am dat 700000 lei pe ea! Si se poate folosi pana la un an,de la 6 luni poate sta cu fata in partea opusa,invers,asa e facuta,special.Plus ca are niste canale sa o pui deasupra vanii pe doua scanduri...Deocamdata am pus-o pe un scaun,dar cand creste si incepe sa stropeasca,acolo ii e locul! Cu clatitul eventual e mai problema,acum folosim o cratitza cu care turnam,dar pot trece la dus in curand...ca asta ii place mai mult,cand ii torn apa pe spate nici pas nu zice!
Hai ca m-am lungit si mai am ceva de terminat,am luat doar o pauza...ca ma doare capul de hartzoage si cum nici nu mi-am facut somnul noaptea trecuta ... macar daca dormeam pe ziua!
Sper ca mai intru...
Noapte buna oricum!
Apropo ... iar plange A "dormit" mai putin de 20 de minute.

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Anda mersi.Ai primit off-line-urile de la mine?
Monica si eu torn tot cu o cratita la clatit. tu te-ai scos cu cadita. eu am dat pe ea 400.000 lei si 500.000 lei pe suport.Dar poate il; fac cadou la un alt bebe, cine stie.
Scriu de la un alt comp., scuzati greselile. I-am, luat calc. la baiatul care il are mama in plasament, a fost ziua lui, si daca tot mergem acasa sa il ducem. si a instalat Clau jocuri pe el si asta mi-a ramas acum conectat la net.

Bebe Marco nu mai are colici de cateva zile. Parca nici nu-mi vine sa o spun, sa nu-l apuce iar. O fi Bonissanul, sau i-au trecut, ca avem 7 sapt. deja.Nu stim, vom vedea, ca s-a terminat Bonissanul si am trecut iar pe Sab Simplex.

Janina rectific acum, cine stie ce s-a intamplat.

Merg si eu la somn, asta in cazul in care imi adorm piciul mai intai, caci el are chef de joaca.
Sopra-mea a plecat din Italia la ora 21 si maine tre sa mergem in Arad dupa ea, caci nu o aduce prietenul asta al nostru in Timisoara.
si sambata mergem toti in Alba, n-am mai fost de 5 luni. ce nebunie va fi cu atata lume in jur.

Gata plec, ca m-am intins ca o placinta.
la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna seara!

ANA, pentru baie folosesc suport pentru bebe si-i pot spala si singura.

IRINA, legat de capsor, trebuie ajutat un pic sa revina la forma frumoasa. Daniel are pe partea dreapta o parte mai plana (asa era pozitionat si in burtica si acum prefera sa doarma pe partea acceea). Pe timpul zilei ii schimb pozitia si-i pun niste scutece sa-i sustina capul, altfel tot pe o parte ar dormi.

MARAKI, mersi mult! Multi ! Dar chiar asa… Soacra merge la tine cu intentii bune si tu o superi… saraca... A mea s-a anuntat ca vine de pasti la noi..ce ma bucur . Voi avea o saptamana cu inca un copil pe cap , ca nu-mi ajung 3.

MIRELA, multa bafta pentru interventie!

GIOVA, mersi pentru sfaturi . Se pare ca prosoapele fierbinti inainte si gheata dupa muls m-au ajutat putin. Canalul nu s-a desfundat, dar nu ma mai doare si rosela sanului a disparut. Apropo, voi aveti noduli in san? Mie mi s-au facut vreo 3 – sunt tot canale infundate, nu dor, dar sunt acolo. Trebuie sa-mi fac timp s-ajung la medic. Laptele il congelez in pahare de unica folosinta. Le clatesc cu apa fierbinte, le acopar cu folie si le pun in cutii de plastic.

BEE, e posibil sa inceapa sa lucreze dintii in interior si sa deranjeze bebitza. Asta nu inseamna ca vor si creste in curand.

DENISA, mersi pentru sfaturi . Doar ca m-ai inteles gresit, cu productia de lapte era o situatie de moment… Problema mea era cum sa desfund canalul de lapte. Aveam sanul rosu de-a lungul canalului si era inflamat. Degeaba ma mulgeam de-a lungul lui, din el nu iesea laptele. Acum a trecut inflamatia, dar s-a format un nodul .

MONICA, tu te plangi ca Diana doarme toata ziua…Eu ma plang ca baietii nu prea dorm (cam rar se intampla sa doarma deodata, doar cand ii pun pe balcon sau iesim la plimbare).

Azi am facut vaccinul de 2 luni. Baietii n-au plans tare, mai mult din cauza ca i-am imobilizat. Acum asteptam reactiile adverse. Sper sa n-avem noapte alba…c-am avut destule.

Va doresc o noapte linistita!!!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) POZE NOIwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetele cum se da Debridatul inainte de masa sau dupa

Mergi la inceput