Mamici de ianuarie - februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Tatiana, cand am zis si eu de dinti fix la chestia asta ma gandeam (ca si-or fi inceput treaba din interior, ca eu nu vad absolut nimic pe gingie, nu stiu ce-o vedea pediatra). Nici pomeneala sa ma astept sa vad rasarind deja coltisorii. O sa ne chinuie mult pe noi toti simptomele astea. Sper sa treaca bine noaptea asta pentru voi si sa scapati de efecte secundare! Noi am scapat de vaccin ieri, iar efectele secundare au fost minime (sa bat in lemn).
Tanti, pai tu ai pui micut si deja ai sarit la Debridat? NU o luati si voi usurel cu: Bonnisan, Sab, Gripe Water si restul leacurilor minunate fara efect? Vezi ca la DEbridat efectele se lasa mult asteptate. Si cica ar trebui dat vreo 2 sptamani pana sa vezi rezultatele. Eu il administram de 2 ori pe zi inainte de masa. DAr dupa o saptamana de urlete am renuntat. Probabil ca mai trebuia sa am rabdare inca o saptamana.
Pisoi, mortale si matele si bbe-ul tau care e adormit de ele. Si mie-mi lipsesc matzele din casa. Iar la mama ajung rar si abia le vad si eu pe "fete".
fetele, ca eu fug la somn, sa mentin macar productia la un nivel rezonabil (azi am avut lapte garla, m-am si muls mult sa ajung si eu la cosmetica in seara asta. Si soacra-mea a lasat laptele pe care nu-l bause fata pe calorifer.. LApticul meu! Eu care ma plang ca nu am, a trebuit sa-l arunc!).
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TANTI eu i-am dat Debridt doar doua zile fara efect...nu mai stiu cum
BEE deci doua saptamani pana sa-si faca efectul... Aiurea! Mai bine fara!
Fetele, iar m-am jucat,am mai pus niste poze vechi, sa vedeti ce mutritze fcea de la o saptamana.Nu va zic ce face acum Sunt scoase de pe film,mi le-a pus tipu cu masajul si PC-ul (multilateral dezvoltat ) in format sa le pot trimite in yahoo.
Plec la nani,fiica-mea s-a hotarat sa doarma,dar parca vad ca se trezeste cum adorm eu! Tot e bine ca am terminat ce aveam pentru dimineata.La 8 trebuie sa plec
Vai de somnul si laptele meu Si nu stiu ce-i las acasa - probabil suzeta,incerc sa termin iute...
Noapte buna si pupici!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Deci in seara asta nue schimbul doi. Poate maine.
Tatiana eu am incercat insa se impinge se suceste si tot acolo ajunge. Incerc si ziua sa ma joc cu el si sa il fac sa stea pe partea cealalta dar nu sta mult .Sper ca baieteii tai sa petreaca o noapte linistota si fara efecte.
Anda la cum povestesti tu de pisici mai ca imi vine sa imi iau si eu una si sa uit ca imi e frica de ele.
Bee si eu tot la asta ma gandeam ca al meu baiat isi freca gingiile de ce prinde si plus de asta arela bale de vreo saptamana de ma uit ca magarul la poarta noua.
Tanti nu stiu ce sa iti zic ca eu nu am dat debridat si asta pentru ca nu aveam ca cine stie ? Dar intreb si eu ca fetele de ce nu incerci cu bonissan sau sab la inceput sau grippe water ca sunt din plante si poate e o forma mai usoara de colici si asa scapi de ei. Doamne ajuta!
Denisa nu am mai raspuns azi ca am avut mereu ceva de facut , iar in legatura cu ziua mea chiar ca o sa fie ziua mea pentru ca se pare ca Marian are meci si destul de departe deci solo .
Toanca si tot ce iti doresti .
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Toanca la multi ani cu sanatate si numai bucurii!!!

Irina deci singura de ziua ta, ce zici faci o deplasare ca decontam, si sotul e tot pe 26 sarbatorit si o sa gatesc si fac tort, asa ca scapi cel putin de asta.

Noi suntem destul de bine, cam maraim dar asta e. Il tin in brate si tace, cred ca deja s-a invatat rau, dar nu ma pot dezlipi de el. o sa incerc sa pun niste poze in album, sper sa reusesc, da cineva sugestii sa ma ajute?

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Scriu acum ca pe urma cine stie, Clau e la Arad dupa sor-mea. of doamne, abia astept sa vina.

Toanca sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata, multa sanatate si pace alaturi de bebe strumf si sot. .
Mersi Tatiana de sfaturile cu lapticul congelat. la printisori si zana.
In legatura cu capul, eu nu am probleme cu al meu bebel, doar ca s-a nascut cu el putin tuguiat. fruntea e mai joasa si spre varf e mai ridicat. nu stiu cum sa-l pun, doar in cap nu poate sta sa-si turteasca partea aia.Poate isi revine, daca nu asta e. nu ma mai agit si pt. aia. Mario e asa Irina? sau al lui e tuguiat in alt fel? Sa inteleg ca nu-ti plac pisicile? eu nu le suport, mi-e frica de ele, dar si scrba. nu stiu de ce.

Acum mi-a zis mama, ca am anuntat-o ca bebe nu a ami avut colici si mi-a zis ca de la pastilutele homeopate. A venit ea cu nu stiu ce pastile date de dr. si le-a topit in apa si i-am dat 3 zile. Se pare ca bebe al meu nu mai are colici, dar nu stiu de la ele, de la Bonissan sau au trecut si repar peste vreo sapt.In orice caz, Clau nu trebuie sa afle ca i-am dat asa ceva bebeului ca ne omoara pe amandou. el nu e cu medicamente si nu crede in homeopati.

La 12.30 merg cu sora-mea la gine si il iau la intrebari pe doctorel. tre sa-mi fac o lista sa nu uit ceva.

Al meu iar a stat pana la ora 1.30, cand l-am alaptat dupa care somn pana la 8.30 dim. a dormit pe burtica, poate din cauza asta asa de mult.
Doarme multisor ziua si seara de la ora 20 zici ca e drogat, are o energie, da din maini si picioare , vrea atentie, iar noi suntem rupti de somn. Nu stiu ce sa fac cu el?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

BUna dimineata!
LA MULTI ANI Toanca.
GIova, ma bucur ca-ti vine surioara. Bafta la doctor. SI bine ca ati scapat de colici! Pai mult doarme MArco al tau! NOi avem program de zi lumina cu distractie (nu ca ar fi lumina de la 5 cand se trezeste ea!).Scularea la 5, culcarea seara pe la 7, 8, daca faca abstractie de orele cand eu plimb fata si ea doarme la aer!
FLorini, ca sa-l mai dezveti de stat in brate ar trebui sa-i captezi atentia si altfel. SA se mai uite singurel la carusel, sau altceva, poate adoarme. VOrbesc eu, cand fii-mea adoarme in brate doar de 2 ori pe zi, cand adoarme si ea de obosita ce e! In rest o pun din bouncer in pat si din pat la mine in brate la supt, apoi in carutz la plimbare. NU stiu cum te descurci cu David, ca ma gandesc ca e si greu.
IRina, pentru tabelas, Ana la 2 luni: 4.900 si 60 cm.. CU alte cuvinte, a luat cam ca luna trecuta, dar s-a lungit mai putin, asa ca aratam si noi mai "pufoase", dupa cum se poate vedea si in pozele pe care le-am facut ieri.

Mergi la inceput

Bee si eu mor ca doarme atat, dar toata lumea mi-a zis sa-l las ca asa creste mult si ca e bine ca doarme.
Imediat ma uit la poze. Anei.

imediat apare surioara, dar se pare ca nu vrea la gine. asa ca tre sa-l sun pe dr. sa-l intreb toate chestiile.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Bee frumoasa foc Ana. leita tat-su'. Te tot plangi ca nu mananca, sau ca papa putin, dar nu se vede. e o dulceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

TOANCA,LA MULTI ANI,SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA
fetele,m-au sunat astia dimineata sa-mi spuna ca imi fac programare mai devreme,adica luni,la 12.10nu va zic ce-i pe mine...ieri mi-a urlat bebele de foame toata ziulica ,pana la 1 noaptea(plus colici),ca aveam o apa chioara in loc de lapte(stresul isi spune cuvantul).asa ca am luat aseara o cutie de Aptamil si vreau sa va intreb:daca nu a vomat de la 50ml,credeti ca o sa vomite la150ml?ca totusi as vrea sa-i dau san cat am,si bibe in caz de urgenta.RASPUNS RAPID,PLEASE
A,SI IN PLUS,LA SANUL STANG,DEJA MI-a dat sangele,iar la dreptul mai are un pic.
GIOVA,bafta la dr
PISOI,se pare ca mark o sa plece in curand cu matzele dupa el
MONICA,PAI diana sora cu dani la faze de astea.eu ieri eram asa cheauna ,ca am raspuns colegei de apartament la buna seara cu merci,crdeam ca-mi zice pofta buna...si aveam o privire pierduta,zici ca scapasem de la sapoca...
MARAKI,LUI ANGELOS
BEE,daca-ti ramane laptic la o masa il pastrezi?mai e bun?
DENISA,EMMEI
ANAM,intra mai des,sa ne plangem impreuna
JG
are cineva vesti despre ancao?
ALINA,sper ca esti bine,si ayan la fel
NICOLE,TEOLINDA,MARCH,TATIANA,CATA
GRAVIDUTE,UNDE SUNTETI?V-ATI SUPARAT PE NOI?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Giova, ne-am mai indesat si noi in ultima luna, cand nu ne-am mai lungit asa mult. Nu te plange de somn prea mult la bebe ca eu mor cu zile langa ea, ca asha ash mai dormi. Aaaaaa si in poze apare si prima prietena a Anei: Rila, iepuroaica roz.
Florini, ce ochi albastri are David!!!,!
FEtelor, ziceti si voi, cine are fata care sa semene cu mama si baiat care sa semene cu tata? Ca eu pana acum am detectat-o pe Anastasia care e leit Ralu si poate pe Emma care seamana parca si cu DEnisa. Hai laudati-va! SI inca o intrebare, ce ochi au copii vostri acum? Eu ash vrea sa ma conving ca ai Anei vor ramane tot albastri (desi stiu ca astia sunt ochi de lapte).
Ana M spor la pregatirile pentru BOtez!

Mergi la inceput