Mamici de ianuarie - februarie 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
BEE hai ca nu-mi revin! Cum si-a dat seama ca-i de la dinti? Se simte ceva? ca si Dia e cam miorlaita in ultima vreme,cam aiurea si am zis ca s-a invatat cam in bratze. Sa
nu cumva sa confund simptomele,desi are periode cand sta cuminte in carutz si se uita prinprejur.Deci nu doar in bratze...sau poate vrea in bratze cand are la cine,cand suntem mai multi prin zona.
Oricum zi-mi cum si-a dat seama,daca stii! Si felicitari ca ati scapat cu bine de vaccin!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

maraki spune:
Buna ziua burtici si mamici,
Monica nu cred ca Diana plange din cauza dintilor, este prea devreme,se poate intampla la unii bebei dar sant cazuri rare! Robert a avut primii 2 dinti de jos la 5 luni jumate
Am avut o vecina care a nascut baiatul cu 2 dinti
( Adriana Trandafir actrita )
Cata si Giova: am fost dura cu socrosenia si astazi am sunat-o sa-i dau vestea buna ca Angelo a dormit foarte bine
Ea a inceput sa planga la tel si a spus ca nu a dormit toata noaptea pt. ca am amenintat-o ca il mai vede o data pe luna 
Nu cred ca mai vine asa curand la mine in casa, asa mi-a spus!
Fetelor scriu mai tarziu ca trebuie sa ma pregatesc sa fiu gata peste o ora cand papa Angelo , iesim si noi afara la plimbare
pt. ca este soare.
p.s. Mirela imi pare rau ca trebuie sa treci prin cutit
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
irinadum spune:
Bee dinti? Pai dc l_ai vedea pe al meu ce baleste si cum nu stie ce sa mai bage in gura aizice ca ii ies maselele. Si apropo de torticolis am citit acum pe net la greu. Sper sa nu fie cazul ca doar il intoarce capul intr_o veselie dar e drept ca prefera partea dreapta, poate unde pe stanga a avut clavicula rupta si de aia . Am sa o intreb totusi pe doctorita.
Irina
J G spune:
Buna fetelor,
Bee asa e si la mine, ca o excrescenta (e in stanga, am zis ca in dreapta? la cat de ravasita sunt nu m-as mira...) daca zici ca si la tine e la fel atunci nu ma ami stresez. Bine ca ai trecut de vaccin cu succes! Merci de sfaturi, cred ca trecem si noi la sab simplex.
Mirela nasol ca trebuie sa te operezi, sper sa nu fie si la mine cazul caci hemoroizii mei nu s-au retras deloc. Nasol.
CAta bineinteles ca nu bagam ditamai supozitorul in funduletul ei, Doamne fereste! De aceea intrebam...
Fetelor va ziceam ca vreau sa o pun la san fara mameloane de silicon, ieri a mers dar azi-noap[te nu a mai vrut de nici o culoare, a trebuit sa-i dau cu tzatza de plastic.
Azi dimineata a avut o tentativa de colici dar din fericire a tras niste super-bashini si a adormit. Acum o astept sa se trezeasca sa iesim pe afara putin (nu de alta dar trebuie sa mergem la banca - am ramas pe uscat).
J si Carla
J G spune:
Si culmea ironiei.... abia asteptam sa nasc ca sa pot dormi pe burta. Acum nu mai pot sa dorm macar pe o parte din cauza durerilor de sani.
.
J si Carla
Bee spune:
Nu dati cu rosii fetelor in problema dintilor. EU nu m-ash fi gandit, dar asha a zis pediatra. DE ieri ma tot holbez in gura ei si nu vad nimic. IN schimb saliva la gura cat cuprinde, pumnisorii vesnic in gurita si maraita la greu.
Astery, mi-am amintit. Nu o fi pediatra ta o idee cam panicoasa? CA prea te-a bagat in boala cu toate! Or fi si probleme, dar nici sa faci din strabism la copil de cateva saptamani o problema nu mi se pare normal. Ana si acum la 2 luni se mai uita crucis. Cum s-ar spune "ii mai fuge ochiul", dar asta e pentru ca inca sunt muschii ochilor mai slabi. Uite si doctorita mea ma baga in boala ca nimic nu e o problema! Fata mea e perfecta! NU ia in greutate prea bine: nu-i nimic, fiecare cu ritmul lui. Apoi m-a atentionat ca are picioarele tare strambe si sa-i fac masaj ca altfel ajungem la atele, dar "nu-i nici o problema". Hernia ombilicala, la fel. Fontanela un pic mare si fata putin rahitica, 3 picaturi de vigantol si se rezolva.
. Acum constatam ca avem si "colita dse fermentatie", dar asta e, asha e felul ei!
. COncluzia? Cred ca la pediatri e si mai mare jale decat la obstetricieni!
Giova spune:
Ma bagati in boala cu cate aud.
Ce bine ca am fost numai o data la dr. la o luna, si cand am venit din spital. mai mergem la 2 luni, pt. vaccin.
Noi ne-am plimbat 2 ore, am venit sa-mi vad ultimul episod dintr-o telenovela, am calcat si acum merg sa spal vasele, ca e tragedie in bucatarie.
Mirela laptele se poate stoca la congelator pana la 6 luni, dar nu va mai avea anticorpi, isi pierde din putere.
Tin pumnii pt. 2 martie. eu merg pe 10 martie.
Si eu incerc sa ma mulg, dar nu prea reusesc sa scot cu pompa mare lucru.Marco poate, am laptic, dar nu stiu de ce cu pompa nu mai merge.Scot dar 50 ml dintro- tzitzi, ceea ce e putin pe langa cat papa el.Dar imi iau ceva recipiente si cu o sapt. inainte ma tot mulg, dupa ce papa bebe si adun eu pt. vreo 2 mese.
Janina i-am scris lui Bee in cap. trecut ce iau eu pt. hemoroizi, si mi-au trecut. adica nu sunt inafara, acum fac tratament sa-i vindec pe cei de dinauntru. ca ei se retrag de afara, dar inauntru tot sunt.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Bee spune:
Giova, nu te mai ingrozi, ca faceam haz de necaz. Doctorul a venit la noi doar cand am venit din spital, apoi la o luna, iar acum la vaccin am fost noi la dispensar.multam de tratamentul pt hemoroizi.
Denisam spune:
Salutare,
Vad ca e slaba miscarea pe aici, va dau bebeii de lucru?
Si la noi a fost trezirea mai devreme azi pt ca incercam sa schimbam ora baitzei ca sa ne ajute la colici si e posibil sa mearga, cu rabdare si tact. Deci facem baitza la 8 si apoi papa si somnic si a inceput cu colicii aseara pe la 10.30 in loc de 11.30 deci pe la 12.45 dormea, deci i s-a decalat totul cu 1h, dar nu a urlat non stp in timpul asta, e drept ca i-am dat si gripe wayer si un pic de debridat, dar e singura ei criza, ieri nu a durut-o deloc burtica si a bagat somn la geeu, ceea ce e bine, ca papa so somn=crestere buna![]()
Giova si Bee- cu pediatrii astia ar trebui sa murim de griji si nervi, asa ca nu va stresatzi ca nu merita!Luati fiecare chestie ca atare dc nu e grava, ca sunt destule mici chestiuni la bebei care se rezolva in timp.
Cuscra-total de acord cu tine cu dintzii- zic ca e devreme la 2 luni!
Moni si JG- de ce nu incercatzi sa luatzi temperatura sub bratz,caree explicatzia de se ia in fund? Stiuca termmetrele cu mercur sunt cele mai edificatoare, dar nu stiu de ce se pledeaza pt temperatura luata in fund
Moni-cum stai cu conta, eu avansez![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Irina- ce faci, te-ai apucat de pregatiri pt dumincia de ziua ta, faci party?![]()
Tati al nostru e tare feriict ca fetle lui sunt nasucte pe 17- Emma 17 Ian si mami pe 17 Martie, chiar ca e funny
, desi nu sunt asa crazy dupa acest numar. SI tati s-a oferit ca sa stea cu bebe de 8 Martie ca iesim la restaurant noi fetele cu gasca de femei
,iar pe 4 martie o scoatem pe Buni de ziua ei la restaurant, deci ploua cu pestisori pe aici
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!