Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
patriciaRO spune:
ALEXIA-IOANA (Monu) si JULIANA (Boobooricu).
Sa cresteti mari fetite frumoase si sa va bucurati mamicile!
Noi abia ne-am trezit si suntem la cafeluta! Astept sa ma trezesc si intru mai tarziu!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Dadym spune:
ALEXIA-IOANA (Monu) si JULIANA (Boobooricu) La multi ani printeselor! Pe noi nu prea ne-a bagat nimeni in seama
probabil si pt faptul ca mesajul aparea mult mai tarziu, fiind la inceput.
Noi suntem voinicuti asa spune doctorita, avem 9luni si 3sapt, 74cm si 10kg. Pe mine ma ingrijreaza putin ca are aceiasi greutate de 3luni dar poate stagneaza din cauza mersului. El merge daca il tin de mana si ar mai merge dar obosesc eu, se lasa in jos doar pt a lua o jucarie dar nu merge de-a busilea. De ridicat se ridica doar daca il ajut eu....de ce? ai vostrii se ridica singuri????asa trebuie?
Pe mine nu ma pupa, cu toate ca eu il pup toata ziua, el imi agata nasul...cica asta e pupat la el
si nu vrea sa vorbeasca, face la masina bruumm si un bubu cand e suparat foc si ne cearta.
Voi ce le dati sa pape la ora 17.00?
Pupici![]()
![]()
Diana si bb Robert(04.05.2005)
Cloreta spune:
Buna dimineata,
La multi ani sarbatoritilor zilei dar si pentru puiii de ieri, stiam eu ca sunt dusa cu capul
.
Teodora tot plina de mucisori, dimineata avea nasul plin si abia respira. Nici nu stiu ce sa ii fac sa ii treaca mai repede.
Nelia, in ce tensiune stai si tu. Pleci/nu pleci, cu gradinita, bagaje etc. Sa speram ca te va asezati si o sa fie bine totul ca sa te mai odihnesti si sa stai linisita.
Pozele mele
ioanailincam spune:
Innebunesc, tampitii de la Cora nu ne-au dat garantia de la firma care a produs carutul. Alt drum de facut! Sa dea naiba de nu le cer banii inapoi si sa ne lase in pace!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
LA MULTZI ANI ! ALEXIA-IOANA (Monu) si JULIANA (Boobooricu). Sa cresteti mari fetite frumoase si harnice.
Ioana am tras o ocheata la pozulici, mamaaaa dar ce ochi mari si albastri are Ana 

Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
gusta spune:
Neata si de la noi.
Dorm pe mine si nu inteleg cum mama masi numai mie mi se poate intampla asa.Acuma ca Mara doarme neintoarsa eu nu am somn noapte.Nici nu stiu ce sa mai zic.
Ne-au venit rezultatele de la analiza se pare ca o vom lasa o perioada asa numai daca mai creste o sa il scoata chirurgical si ne-au dat un timp de rezorbtie de 20 de zile ,dar in timpul asta trebuie urmarita.Eu ma bucur ca e bine.
Gabitza ca zambilele sa iti infloreasac sa le ti la temperatura cameri si in fiecare zi un pic de apa ,imediat infloresc.
Beatrice am vazut gradina superba.Despre dinti si Mara nu are nici macar urma ca i-ar aparaea ,iar cu pupatul aberatie mare.Iar cu statul 15 minute la copi mai ai de asteptat ca Mara nici 10 minute nu se joaca cu aceeasi jucarie.
Nelia daca e mai bine sa ramaneti atunci ma bucur pentru voi.
Olga nu iti va grij cu botezul ca eu stiu ca nu o sa o scalde asa sa o sperie.Multi pupici la mica luptatoare.
Ioana chiar cum zicea cineva e rasul-plansul cu carutu.Eu nu inteleg ce manevre sa faci sa se rupa roata.
Androix ma bucur pentru Filip ca e bine si un pupic de la Mara .Acuma sa nu se supere cuscra ta
.
Loreen te astept ca e prea liniste aici.
Diana eu seara ii dau budincuta,lapte cu biscuti .
Cloreta multa sanatate lui Teodora si ei un pupic de la Mara.
Florentina daca nu esti linistita in privinta analizei eu zic sa mai faci ca sa te linisteti.
Elisor multi pupici lui Bianca si sa termine odata cu analizele astea.
Mai citesc si revin.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
andreeaatan spune:
Nelia, eu iti tin pumnii in continuare. Bine ca prietena ta are sperante de vindecare.
Gusta, va fi bine totul.
Nu mai tin minte ce mai trebuia sa spun.
La multi ani pentru Alexia Ioana si Julia!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Androix spune:
Salut
Loreeeeennnnn??? Unde umbli cuscra? Ai fost la celebra?
Florentina, eu i-am dat fierul in putina apa in biberon. pentru un timp am incerca sa-i pun in mancare in fiecare lingurita cate o picatura. Dar se prinsese de smekerie si numai cand ma vedea ce fac nu mai vroia sa manance. Asa ca i-am pus in apa. Si l-a luat fara probleme.
Olga cu Maya
ca avem doua, eu il puneam la inceput pe Filip in picioaare si tot asa statea fff putin si se aseza. Dar nu l-am fortat. ultima data a cazut si s-a lovit de patut si de-atunci am zis ca=s nebuna si nu l-am mai pus si in cateva saptamani 2-3 s-a ridicat singurel.
Dadym, nu te speria cu greutaea. Si baiatul Andreei.a, Eric stagneaza la 9 kile de vreo 2 luni,
dar ea a fost atat de afectata de greutatea lui cand avea cateva luni incat acum e chiar incantata ca nu a luat in greutate. Daca e vioi, nu da semne de boala sau de plictiseala, eu zic ca e ok, greutatea fiind oricum destul de peste medie. Filip are 8.550 la 9 luni si 1 saptamana.
Ioana, mai cata alergatura cu carutul
era prea frumos sa fie adevarat, si ieftin si lejer...
Gusta,
pupam Marut dragut. Bine ca v-ati linistit. hai mey, cum nu dormi? Adik io vorbesc...
Mai, ce sa va zic... Maine mergem iar la munte
Deci mi-e rauuuu de doua ori intr-o saptamana... Dar e doar o coincidenta, Mihai are o filmare pe-acolo si a aranjat cu colegul lui sa transforme asta intr-o excursie cu nevestele si noi si cu copilul. Mergem cu maisna noastra, avem benzina, cazare, masa. BETON! Cred ca dupa asta pot zice ca-mi ajunge pentru urmatorii 2 ani 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
gabitzam spune:
Dadym, cum sa nu te bagam in seama? In capitolul trecut mai multe fete ti-am urat bun venit in grupul nostru.
Nu am avut date despre tine si puiul tau, dar am sa te trec acum in listuta de mamici cu bebici. Ai poze cu Robert sa va vedem si noi?
Eu pe Andrei l-am lasat sa se ridice cind a vrut el, nu l-am fortat sa faca nimic. Nu e o regula cind merge, daca merge de-a busilea, se ridica sau nu singur si cind. Lasa copilultzul ca le face el pina la urma pe toate
Dupa aceea o sa vrei sa mai ai o clipa de liniste.
Avind deja 10kg Robert nu e de mirare ca stagneaza, cred ca a luat foarte mult atunci la inceput. Daca maninca bine nu-ti face probleme.
Iar cu pupatul nu stiu cit inteleg astia mici care-i treaba. Andrei vine si ma linge pe obraz sau pe gura, si eu zic atunci ca ma pupa. Cred ca doar "gusta" putin din cind in cind ![]()
De dimineata a tras Andrei de o cutie cu CD-uri de era sa ii cada in cap, noroc ca l-am vazut la timp. Si pe urma tot el tipa ca din gura de sarpe. tare-i neastimparat si nazdravan. Mai nou a inceput sa ma muste de umar cind il tin in brate. Apuca de tricou si scutura din cap precum un catelus. Si citeodata isi mai baga si dintisorii in umar, cind apuca mai cu nadejde.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
simiena spune:
Buna dimineata .
Gabitzam-eu i-am facut Priorix la 8 luni si ceva si a avut o reactie cam la 2 saptamani-vag temperatura , agitatie si ceva bubite .
Tanarul meu nu are absolut nici o problema cu strainii-nici vorba de urlete-se duce la oricine .
Andra_bb-hai pune poze sa-l vad si eu pe fratele de nastere al lui Elian
Mamicul lui Elian
poze elian