Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Danym, Alex spre exemplu se ridica singur in picioare, apuca tot ce intalneste, le da cu capul de toti peretii, merge de-a busilea, se duce la geam, ala de la sufragerie si isi pune buzele pe geam, e un mortal si isi pierde din greutate ca se agita, adica nu ia foarte mult, desi ma mir ca a luat bine luna asta! Ne pupam, zicem ma-ma, cateodata am senzatia ca zicem "asa" sau "da" si scuipa. Face precum un robotel. Isi lipeste buzele si br, br cu ele... Si stropeste tot in jurul lui... Asa ceva...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile2003 spune:

Buna si de la noi !

Am vazut ca primiti noi membrii si hop si noi ..sunt si eu mamica de mai iunie 2005 .Am o mica minune Mara Diana -a venit pe lume in 10 Mai 2005 ,ora 5:03 ,3600g si 51 cm ,apgar 9.

Pana acum nu am avut mari probleme (si sa dea Dumnezeu nici sa nu avem!),doar mici viroze rezolvate in timp util.
Trebuie sa va spun ca va citesc zilnic..spre disperarea sotului si a bblusei agatatoare ..si v-am citit si toata sarcina -nici nu stiti cat m-ati ajutat !

Va rog sa ne treceti si pe noi pe listuta -promitem sa fim membrii activi !!:)

la mamici si bebici

Ileana si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ileana, tu ai mai fost cindva pe lista noastra, cind eram gravidute. Ma bucur ca te-ai intors. Sint multe mamici din Constanta aici pe lista noastra de bebelusi de mai-iunie 2005.
Te trec acum din nou pe lista cu toata placerea.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna mamici,

Azi noapte bubulina mea a plans in somn...cred ca tot dintzishorii...si de azi dimineatza nu m-a lasat sa-i bag degetul in guritza sa vad daca a rasarit ceva.
Doarme de vreo 2 ore si astept sa o controlez!

Am avut o tentativa de parc dar ne-am intors din drum ca incepuse ploaia.

Ileana, bine ai venit. Asteptam sa ne scrii mai multe desprea voi.

Nelia, of cata alergatura si stres! Sa fie bine!

Ioana, eu zic sa va luati banii inapoi si sa va luati altul! daca ati avut probleme de la inceput nu are sens sa-l pastrati pe asta ca sansele sa se srtice si urmatorul, in caz ca vi-l schimba, sunt mari!

Beatrice, interesanta gradina ta! Nu a fost Alex pe la ea?

Noi la 17 papam iaurt cu biscuit sau branzica de vaci cu fructe!

Androix, distractie placuta la munte!Tot la Sinaia mergeti?

Chris, tare dulce Carina.

Ma duc sa pregatesc ceva pt maimutzica la pranz

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile2003 spune:

asa este Gabitza am fost in lista de mamici dar credeam ca m-ati uitat pentru ca am disparut o perioada asa de lunga de timp .

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ileana, bine ai (re)venit!
Eu am mai vazut mamici de mai iunie 2005 care nu activeaza decat pe alte subiecte.
Androix, drum bun si sa aveti vreme buna ca uite ce urat e in Bucuresti :(.

Fetelor, am intrat sa va spun ca maine incepand cu ora 12.00 e Targul de Dragobete la Muzeul Satului, daca va tenteaza si e vreme frumoasa e o plimbare mult mai placuta decat in parc.
Sper sa ajung si eu dupa ora 14.00 dar fara Teodora

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

In sfarsit vine weekendul !!!! Sunt franta - Freya a facut temperatura aseara - 39 - am doftoricit-o cu supozitoare , vit.c si oscillo. Acum o juma de ora avea 36.5 .
De frica sa nu repetam episodul de acum o luna mi-am trimis sotul la farmacie sa cumpere ceclor - si credeti ca i-au dat ??? NUUUUUU - I-AU CERUT RETETA .

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ile, bine ai revenit printre noi! la voi!

Tzumpiloi, pai ce crezi ca a vazut-o dar am pus-o sus de tot si nu are acces la ea...

Cloreta, pai nu-i azi Dragobetele?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata mai pe la prnz!
Hai sa ma laud si eu! Aseara am iesit la prima petrecere de cand sunt mamica! A fost un party cu colegii nostri( sotul lucra la aceeasi firma unde am lucrat si eu) si am dansat pana la 3.30! Mama denaturata ce sunt, am adormit copilul si am plecat la distractie!
Am avut satisfactia ca m-au admirat cu totii(modesta ce sunt), nu de alta dar m-am imbracat si eu mai sexos, ca sa dau peste nas vocilor rautacioase care spuneau pe timpul sarcinii mele ca ce am fost si ce am ajuns...
Vai ce urat e azi afara! Oribil. Nici nu cred ca il scot azi pe junior.
Poate daca fac rost de poze de aseara le pun sa vedeti si voi!
Va pupam!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

ihi, nu mai mergem nicaieri, a picat filmarea... Oricum cu vremea asta cainoasa nici nu pot sa zic ca-mi pare foarte rau. Sigura chestie naspa este ca daca stau acasa tre sa fac smotru ca iar e casa cu fundu-n sus.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput