Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
Florentina G spune:
Salutare!
Nu stiu cum sa mai fac sa-i dau macar antibioticul Mayei. Aseara cand a trebuit sa-i dau doza de la 23.00 a facut urat de tot. Incepuse sa tremure de nervi si urla ca din gaura de sarpe desi am luat-o prin invaluire sa nu-si dea seama ce-i bag in gura. A scuipat doua doze si in final am renuntat sa-i mai dau dupa ce era toata roz de la Ceclor. Mai si asta chiar are gust bun spre deosebire de fier.
Androix, Maya nu vrea biberon si apa bea din canuta normala, nici din aia cu cioc nu vrea si oricum da jumatate pe ea si nu as sti cat fier a luat. O sa incerc si eu cu mancarea. Imi pare rau pentru schimbarea de planuri dar lasa ca si asa cu vremea asta...
Gabitza, asa e si Maya de ambitioasa, cateodata ma pune pe ganduri cand vad ca face numai ce vrea si cand vrea ea. Astazi o tineam in brate si cand a intins mama si apoi taica-su mana sa o ia in brate sa vezi ce palme le tragea peste maini si crauunea ca o cioara spre ei. Sper sa se mai schimbe pana creste.
Andutzy ma bucur ca te-ai simtit bine la petrecere si astepam poze!
Nefertari, pentru ce ii dai Freyei ceclor? Noua ni l-a prescris pt. infectie urinara.
Loreen, ce faci de nu ne dai nici un semn?
Ioana, asteptam vesti de la tine. Sper ca ai avut sanse de izbanda si ti-au schimbat caruciorul!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni
gusta spune:
Ileana bine ai revenit.
Androix imi pare rau ca a picat faza cu muntele.Iar cand termii smotru la tina te rog sa vii si la mine
.Vrei
.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Cloreta spune:
Beatrice, azi e Dragobetele dar in general Targurile de la muzeu incep in week-end - mai ales acum ca e doar o zi diferenta - pentru ca e lumea libera. Si de fapt poate a inceput de azi dar nu stiu eu
. Pe mine m-a sunat tati sa imi spuna ca are doua invitatii. Invitatiile sunt un moft ca io ma duceam si cu belet:))
Pozele mele
Androix spune:
Bai deci pardon, nu mai poci sa fac smotru pe nicaieri, nu va inscrieti la rand.
Io n-am cine stie ce conac, doar 2 camere hol bucatarie si baie, dar dupa o zi de smotru zac alta zi. Si cand sa ma bucur si eu ca e curat in casa, adik a treia zi, deja e tarziu ca au inceput sa rasara rufe care asteapta sa fie impaturite si puse in sifonier, jucarii de-ale lui Filip imprastiate peste tot, muuuuult prea multe vase la spalat etc, stiti si voi cu siguranta cum e. 
Andutzy, super! Eu n-am mai fost de o gramada de timp la o petrecere la care sa dansez pana nu mai pot... Nu-i nimic, mai e mult pana in iunie? ca mergem la o nunta tocmai la craiova. O sa-mi treaca de dans...
Intrasem sa va dau un link super, l-am salvat mai demult nu mai stiu de pe la ce mamici de aici de pe DC dar noi aveam puii mici pe atunci. Ei, acum se preteaza la asa ceva. Este un site italian care te invata pas cu pas cu foto si explicatii cum sa faci hamuri din esarfe mari ca sa sustii copii mai mari in brate.
http://larbreabebes.it.free.fr/p_schemariassuntivo.htm
Sa-mi ziceti ce parere aveti.
Va pup
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Danelutza spune:
Gusta ma bucur pentru tine ca te-ai mai linistit.
simiena esti fericita, Isabella mea intii tre'sa miroasa persoana
, apoi se mai gindeste daca sa-i zimbeasca sau nu, dar dupa ce cunoaste persoanele se imprieteneste destul de repede.
Beatrice si odrasla mea face brrrrrrr si scuipa peste tot, ii spun "nuuuuuu", ea zimbeste si face din nou.
ile2003 bun venit in clubul mamicilor si a piticilor.
Fetelor.........uraaaaaaaaaaaaa, imi trece nasul
, adica durerea de nas, a pocnit inauntru in nara si... gata nu ma mai doare, ca si asha trebuia sa suport, ca antibiotic nu pot sa iau ca dau tzitza odraslei, asha ca sint o fericita pe ziua de azi.
Aaaa, si aici ploua
, am apucat sa ies dimineatza vreo ora la plimbare cu Isabella, dar acum iar e vreme de kk si asta tzine de vreo saptamina, o iau pe aratura daca nu vine caldura.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
galinarodica spune:
Buna fetelor.
Serbanut s-a porcosit di tat, di tata. Eu mai stau seara pe aici pe forum mai pe chat cu voi si pe la 24.00-1.00 ma duc si eu la nani.Desi el nu are treaba cu zgomotul; adica poti sa treci si cu tancul pe langa ca el doarme fain frumos, cand ma simte ca intru in camera hop sus cu ochii carpiti de somn. Cand fac patul rade de se cocoseaza si apoi vrea si el la mami in pat...Asa ca azinoapte la 1 mancam amndoi o banana si o portocala in varful patului. Pupici, chiraieli, hlizeli ma rog tot tacamul si in final a adormit atarnat de gatul meu ca maimutza....ASa ca mi-a fost lene sa ma scol sa-l depozitez in propriul cotet deci iar a dormit cu mami. Nu numai ca a "colindat" tot patul, dar ma tot cauta, pipaia ca orbii si cand ma simtea acolo se tara ca rama si se aseza peste mine. E un mare excroc sentimental!.....
Dimineatza am facut caca si pisu la Oli, la pranz bunitza a ratat momentul fiindca mami a fost la piatza si cand s-a intors era desa pretat deci la pranz Oli a ramas flamand.
Va las ca tipeaza dupa mamai, ca de is pe post de anexa a lui. Poate ne chatuim mai pe seara.
Tdi spune:
BINE ATI VENIT mamicile si bebelusii noi! 

Am citit pe fuga cat de cat...ma bucur ca unii bolnaviori se simt mai bine,
sa va faceti toti sanatosi!!!
Ziceti-mi si mie care dinti ies de obicei dupa primii 4
ca-s tampita deja cu nervii...pitika mea doarme 4-5 ore pe noapte, timp in care se trezeste plangand si de 10 ori...nu stiu cat mai rezist...pediatrul a zis sa-i dau calmant supozitor (slab efect) si gel la gingii...macar de-as sti pe unde!? In plus are si gastroenterita, o chestie virala cu diaree, febra si vomitat, cica tine 10 zile, din fericire nu e rau ca febra a facut doar 37.5, kk de vreo 6 ori pe zi si vomitat cam de 2 ori, noroc ca-i dau in fiecare zi iaurt cu fermenti lactici vii si asta ii protejeaza flora intestinala asa ca scaparam ieftin.
Mey, uitai sa va dau vestea buna...Alyssa a primit 1000 de euroi!!!

...bonus bebe pentru toti italienutzii nascuti in 2005...deh, se apropie alegerile si ne dau politicienii cu periutza ...bine si asa!
Merg sa-i pregatesc ceva de papa la piticozaur ca acus se trezeste...revin cu alte vesti picante ![]()

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
ile2003 spune:
Dragelor multumim pt primirea calduroasa !
cat a dormit buculete am facut album pe yahoo ..asa ca va rog sa ..ne cunoasteti! ..eu recunosc ca am admirat mai toate pozele voastre
..super bbi cu super mamici!
-sper sa fi pus bine linkul
am sa incerc in scurt timp sa va povestesc cate ceva despre noi ..ma gandeam chiar sa postez si povestea nasterii..dar mai incolo asta.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blueelectric32/my_photos
fug ca urla bobocul
Tdi spune:
...pusei de-o supica...sper sa nu uit si s-o prajesc si pe asta ca pe ultimele 2
.
asa deci...am promis vestile pikante
...am sarbatorit de curand (cu sotzu' bineinteles!) 4 luni de casatorie
si neshte ani de cand suntem impreuna
. avand in vedere ca in ultima vreme m-am cam lasat pe tanjeala (vorba cuiva: ce-am fost si ce-am ajuns)...asa, m-a mustrat constiinta si m-am pus oleaca la punkt: adio eternii blugi, eternii bocanci si eterna bluza neagra...
m-am facut
: machiaj, fusta
, toace de 10 cm si o bluza de dantela...transpareeeentaaaa ![]()
![]()
. sa vedeti ce fatza a facut sotziorul cand am ajuns la pizzerie si am dat jos paltonul!!!![]()
![]()
![]()
era shokat, ii iesisera okii ca la melc si se uita la mine cu adoratzie...hi hi hi! inutil sa va mai zic ce repede a halit pizza si prajiturica, ajunsi acasa a culcat rapid copilu' si ne-am amintit de vremurile cand eram tineri si nelinistitzi!
![]()
![]()
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
2anke spune:
Revin si eu dupa mult timp
. Probleme cu internetu dar v-am mai citit, prin modem. 
Florentina G: si puiutul meu ia Cefaclor de ceva vreme si trebuie sa ia pana la 1 an. Ia in fiecare seara 3 ml. Noua ne-a zis sa-i dam cu siringa si ii mult mai usor, si gramajul il pui sigur. Lui ii place ca ii dulce, ii dam tot cate un pic. Daca nu vrea pune-i chiar in coltul gurii ca atunci nu prea poate sa scuipe. Si poti s-o lasi sa ia si ea siringa in mana sa vada ca nu e ceva rau.
Anca, mamica de
Lucas (01.05.05)