Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Ileana, ce frumusete de fetita! Si ai tinut-o ascunsa pina acum ![]()
Mai, fetele de la Constanta, ce faceti voi acolo de stiti sa faceti doar fete frumoase? O sa-mi fac drum pe acolo daca o fi sa ma apuc de lucru pentru bb2.
Teddy, bravo mami, sint mindra de tine! Innebuneste-l pe tati!
Ce faci cu banutii? Un shopping pentru Alyssa?
Dintisorii 5 si 6 dupa cite am citit ies tot sus, linga 3 si 4.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
Cloreta spune:
Ileana, ce seamana cucuiata mica cu taticul ei! O dulceata.
Tdi, bravo!
Ar trebui sa iti urmam exemplul.
Gabitza, o fi ceva in aerul Constantei de ies copiii asa frumosi
.
http://www.muzeulsatului.ro/Index.aspx?page=Public/EvenimenteDetalii&evn_id=742 am gasit cu dragobetele
Androix, excelent, saru' mana! De cand imi doream sa stiu sa fac "impachetari" d-astea. Una din fete ne-a spus despre genul asta de a purta bebeul si am vazut si eu la o tanti din Canada un bebe impachetat asa dar acum avem si schema. Acu' sa fac rost de neste saluri lungi, late si dintr-un material care sa nu fie nici prea rigid nici prea elatisc, un soi de tricot.
Pozele mele
tamar spune:
Florentina, incearca cu o siringa, cum zicea cineva mai sus, si baga-i siringa in gurita intr-o parte (in falca), asa e mai greu sa scuipe. Ah, si sufla-i repede in fata ca sa inghita. :( imi pare rau ca trebuie sa ia medicam si nu-i place, fi-miul ala mare nici acum nu ia prea de bunavoie si am descoperit tot felul de trucuri. Important e sa fie foarte rapida actiunea...
Bun venit si re-venit noilor mamici si LA MULTI ANI bebicilor cu aniversari!
Olga cu Maya wow ce poveste...slava Domnului ca totul e bine acum...multa sanatate si...felicitari pentru casa! ![]()
Noi sintem bine, nu asa sportivi ca altii, dar eu sint multumita ;). Adica se tiraste doar pe burta, se invirte ca titirezu' in pat sau in brate, ii place tinuta in picioare dar nu poate prea mult timp. Marti mergem la dr pt control de 9 spre 10 luni, sa vedem ce zice...
Ah...Nefertari, am vazut pozele cu Freya care e nascuta in aceeasi zi cu Adina, foarte dulce, si ce paaar :). SI eu ziceam ca noi il avem mare, dar nici nu se compara...
Hey, daca are cineva chef, pls adaugati-ma si pe mine la lista de chat, nu stiu daca o sa ne potrivim la ore, dar cine stie...nick-ul meu de yahoo e rabeinu_tam Mersi:)
Androix, super site-ul ala italian! am si eu ceva asemanator, se cheama baby sling, dar acum iarna e mai greu de folosit...oricum, e tare simpatic si la virsta asta mai bun decit "marsupiu"
Gata, ma cheama datoria si oricum am aberat destul...
gusta spune:
Ileana fetita e super frumoasa.Bine zis gabitza ca acolo la constanta se fac copii frumosi
.
Androix bine daca nu vrei lasa ca ma apuc sa fac singura.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
babygirl spune:
Am avut si noi azi intalnirea cu pediatra. Cum a vazut-o, cum a zis ca e cam mica...Pai n-a mai pus nimic de la ultima intalnire, gandeam eu. In fine, a cantarit-o si avea la ei 8,200. Ciudat ca acasa imbracata avea 8,000.In fine, e maruntica. I-am zis ca a avut un episod de kkx6/zi, drept urmare luni dimineata merge tata cu pampersul cu kk pt coprocultura. Sa speram ca n-are nimic..
I-a vazut piciorusele si cica e cam cracanata. Drept urmare miercuri ii face o injectie cu D3. A mai facut cineva injectie cu D3? Eu nu mai inteleg nimic: La 7 luni zicea ca nu i-o face decat la 1 an, iar acum ma pune sa cumpar D3 pt injectie. Ma abtin de la comentarii ca si asa m-am enervat ca iar in afara de ascultat cu stetoscopul nu dadea sa mai faca nimic. Pe ea o interesa cat mai stau eu acasa...In fine...
Ce vreme mizerabila!!! Imi pare asa de rau ca nu ne putem vedea maine! Dar amanam. Ma tin eu de capul vostru ca sa ne intalnim in formula cat mai completa intr-o alta duminica.
ratusca mea
Cloreta spune:
Adina, cum adica e cracanata Ema? Nu stiu draga ce au doctorii astia!
Adica la varsta asta trebuie sa aiba picioarele drepte?
D3 se poate face inainte de un an evident daca bebe nu asimileaza Ca bine. Fetita varului meu a facut mai multe doze injectabil mititica dar asta a ajutat-o foarte mult.
Nu te mai enerva, nu exista doctor asa cum credem noi ca ar trebui sa fie
Eu stiam ca sa tii bebe un pic de nas cand ii dai ceva pe gurita ca sa nu scuipe. Am inceract si eu in primele luni si a mers. Acum abia asteapta sa ia Fe, Viganol, Ca sau vit C. Sta cu gura cascata, eu i le-ma dat cu lingurita de cand am adus-o acasa de la maternitate.
Pozele mele
gabitzam spune:
Eu ii pun lui Andrei in mincare si Vigantolul si Fierul haussman si Vitamina C natural. Calciul Visol ii place, nu-l refuza.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
Cornelia spune:
Buna!
Nu am intrat pe net de vreo doua zile. Iar sunt in urma cu cititul. La birou e
, acasa nu am timp.
Vroiam doar sa va salut, sa va spun ca noi suntem iar in formatie completa
si ca duminica botezam o fetita. Problema e ca sunt tare racita, ma indop cu medicamente , in speranta ca nu ii voi transmite vreun virus bebelusei.
Va doresc tuturor sanatate. Pupam copilasii!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Florentina G spune:
Ileana, bine ai venit! Am vazut si eu pozicile voastre, frumos copila voastra! Ce bine de voi ca aveti marea aproape si va duceti la plaja de cate ori aveti chef!
Cu seringa ii dau si eu antibioticul. O am pe aceea de la Nurofen si ai am si o pipeta de la Tylenol. Problema e ca nu deschide gura nici topita cu ceara. Incerc sa o fac sa rada si rade cu buzele stranse, cand o vad ma pufneste si pe mine rasul! I-am dat de multe ori seringa sa se joace cu ea dar tot degeaba, cand ma vede ca incerc sa i-o bag in gura da din cap si strange din buze! Asa ca incerc sa o apuc un pic de nas sa o fac sa deschida gura si asa incepe show-ul! Azi la pranz am avut mai mult noroc si am reusit sa i-o strecor printre dinti... sa vedem diseara ce va fi!
Adina si mie mi se pare superficial controlul pe care il fac doctorii la copii. Eu daca nu ii atrageam doctoritei pediatru la care e inscrisa atentia ca are valorile modificate in hemograma nici nu baga de seama, se uita prin analize ca prin sticla... Din cauza asta imi este si frica de multe ori ca Maya sa nu aibe ceva si problema sa fi fost ignorata de medici.
La cabinetul unde am inscris-o pe Maya se perinda copilasii ca pe banda, intra si cate doi in cabinet, in timp ce il consulta pe unul, face conversatie cu mamica celuilalt si tot asa. Si dr. mai avea tupeul sa ma intrebe de ce am dus-o si la alt medic, ca zapacesc copilul. Data viitoare vreau sa-i spun franc ca nu am nevoie de ea decat sa-mi prescrie retetele gratuite si sa fie luata in evidenta undeva iar daca nu e de acord cu asta o sa-mi caut alt medic de familie pentru ca oricum nu face treaba asta pe gratis, mereu i-am dat bani sau i-am dus cate ceva.
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni