Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Am uitat sa-i urez Ancai bun venit si sa-i multumesc pentru sfat.

Cloreta, asa copil exemplar as vrea si eu. Maya pana la sase luni nu a luat nici un supliment de vitamine, nici macar Vigantol. Abia dupa vaccinul de sase luni mi-a spus sa-i dau Fe si 3 picaturi de Vigantol pe zi. Probabil ca era mai usor si la noi daca ii faceam o rutina de mica, acum e deja mare si are personalitate!

Teddy, esti tare! Felicitari pentru initiativa! Cred ca o sa-ti urmez exemplul cat de curand, deja am inceput sa am mai multa grija de mine, credeam ca mi-am pierdut podoaba capilara pe care mi-o admira toata lumea inainte dar am vazut ca daca pun un pic de spuma si il aranjez se increteste si arata destul de bine! Pana acum imi prindeam parul intr-o coada la spate si pana a doua zi dimineata nu ma mai interesa cum sta.

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile2003 spune:

multumim de aprecieri !

Ai dreptate Cloreta ..seamana atat de mult cu tati ca zici ca eu nici nu am participat la conceptie..de altfel nici nu zice mama ..primul cuvant a fost tata (chiar daca fara adresa) ..are o tentativa de mamm cand e ciufuta si in rest taie (ca Delia lui Loreen),bubu parca ..si bineinteles face ca motoreta.

altfel se ridica in picioare pe orice poate ,merge dea busilea intr-o mare viteza ,face pasi uriasi sustinuta de brate sau tinuta de manute .

Olita -nu e buna nici de jucarie dupa parerea ei ..asa ca vom mai astepta putin..sau schimbam olita -asta care o avem de la buni e cam mare si poate de asta nu ii place ..

Papa -orice ii fac eu ..dar trebuie neaparat sa contina o lingurita de branza Fagaras..altfel face zeci de mii de fite si figuri,borcanelele din comert sunt..iami
Chiar vroiam sa va intreb -voi ce legume folositi pentru papica de bb-proaspete sau congelate ?Am citit undeva ca cele congelate ar avea mai multe vitamine si min pentru ca sunt ambalate imediat si nu zac pe tarabe cu saptamanile ... si mi se pare logica explicatia .

Fug acum ca mi s-a atarnat Mara de un picior ..vrea in brate ..fireste..sau sa butoneze si ea putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bine ai revenit Ile! Stiam eu ca nu imi ies la socoteala mamicile de Constanta .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ile, bine ai revenit!

Legume-si proaspete si congelate. Spanac, broccoli, fasole tucara-congelate.

Addicted to Zuzu - acest iaurt a devenit o obsesie pentru Thomas. Pana nu ii arat ca am pus Zuzu in ciorba, nu mananca ciorba. E drept ca eu mananc iaurt cu ciorba nu ciorba cu iaurt. Cand ii arat cutia de Zuzu moare de fericire. Am gasit, cred smecheria pentru lipsa de apetit de la amiaza: ora. Azi a dormit mai mult si a mancat la 13 de amiaza si a ras tot. Astfel masa de la 4,30 a devenit gustare, ceea ce era si normal.

Azi am reusit sa ma intorc pe stepper prima data dupa patania cu enterocolita. A fost bine, a fost frumos, mai fac.

Si eu trebuie sa urmez exemplul luik Andutzy, atat cat se poate, in 8 martie mergem la un restaurant italian, rezervat pentru colectivul unde lucrez/am lucrat/voi lucra (?). Asa ca maine vreau sa fac o revizie de garderoba, daca nu, sa achizitionez ceva.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Alexia Ioana si Juliana! Sa crestesti mari si sa aveti noroc in viata!

Androix-eu esarfa din aia mi-am cumparat de pe Internet, gata facuta. Intr-adevar este mult mai buna decat rucsacul, pentru copii mai mari. Dar, spre deosebire de rucsac, te cam doare spatele. Insa cum Maya nu mai incape in rucsac de foarte multa vreme, nu am alta solutie.

Parca ziceai ca inca il mai tii pe Filip in scoica. Mai incape? Ca eu pe Maya de la 6 luni nu am mai tinut-o pentru ca mi se parea ca efectiv nu mai are loc. Dar poate carutul meu avea o scoica mult mai mica (desi pe ea scria ca e buna pana la 1 an).

Dadym-eu la masa de la ora 5 ii dau cereale cu laptele meu sau fructe simple sau fructe amestecate cu iaurt.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, am revenit cu netul! ne-a fost tare dort de voi. multumim mult pt urari. revin curand dupa ce citesc ce ati scris si tre sa mergem si pe la bunici! pupici

bb de 999999 luniiiii!!!!!!!!!!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Adina eu ii fac de cateva luni lui David D3 injectabil. Este o alternativa la vigantol. Injectia se face in funduletz si ustura. Am inteles ca toate viaminele ustura.
Nefertari, Ile sa va traiasca frumoasele! Sunt dulci foc.
Androix si eu patesc asa cand fac curatenie prin casa.Tot 2 camere, bucatarie si baie, si tot asa o zi muncesc si a 2-a sunt franta. Nu ca ar fi f multe de facut. Acum ce-i drept sunt mai multe de curatat cand cu David.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutare la fete!

Bai trasai un somn cu ALex cu tot de zile mari... Eram franta de oboseala si asta ca am mancat niste pui la punga... O nebunie! Si m-a luat somnul! Am adoirmit copil si la somn frate!

Acum am bagat o budinca de mere la cuptor, abia asteptam sa se faca sa papam... Alex azi nu s-a prea omorat cu mancarea, in schimb a bagat lapte la greu...

Auziti cate din voi le mai dati copiilor formula? Ca ma bate gandul sa-l bag pe lapte normal. Dar nu stiu daca e bine cu grasime mai mare sau nu! Voi ce ziceti?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Florentina- exista un dispozitiv de administrat medicamente de la Farlin-gasesti pe la 3 ursuleti, bb-tau etc. Nu stiu cat de bun e, ca noi suntem fani medicamente- in afara de panadol si nurofen. Probabil si la noi tot obisnuinta...Vigantol servim dimineata pe masa de infasat-casca din gurita ca un pasaroi cand vede sticluta. Da' apoi are voie sa se joace cu ea- eticheta de hartie de pe ea a ...halit-o cate un pic azi-un pic maine...Calciu e pasiunea ei- in zilele in care ii dau, m-am scos: Il dau in timpul mesei, cand nu mai vrea sa dechida gurita-cand vede fiola rade. Ii dau jumatate, amestecata si cu mancare, si apoi golesc fiola si ma prefac (bat in fundul fiolei), ca ii pun peste mancarea din lingurita Mai haleste ceva pana se prinde nu mai e calciu... Da' cand deschidem cutia cu fiole-e a ei, si ii dau si fiole sa se joace, in timp ce haleste...evident stau cu ochii pe ea ca pe butelie...
Cu Fe- tot cam asa- dupa ce nu mai vrea haleala, incepem ritualul- deschid cutia- ea o morfoleste (nu va zic cum arata cutia aia), apoi picuram in lingurita- ii arat ca e rosu- si deschide gurita. Si dupa asta o mai pacalesc sa mai manance prefacandu-ma ca vars din sticluta in lingurita
Infant formula ii dau in ceai.
La noi functioneaza bine chestia cu deschis cutia, dozat/picurat in fata ei...
Mey deci am scris tot romanul ca sa vedeti ce inventiva sunt
Adina-ramane pe alt we...Si mie mi-a zis pedi ca daca e nevoie de injectie cu D3 e destul de dureroasa. Da' asta e, e mai nasol sa nu o faceti daca are nevoie. Mey daca Ema e mica...io ce sa mai zic...Maine mergem si noi la pedi...
I-am scos un cercelus-se tragea de el-si sub el are o galmita I-am dat cu baneocin, sa vedem ce zice si pedi-nu pare cine stie ce, da' ma intreb cum o sa fie cand ii pun iar cercelusul-sper sa nu o doara...
Tzumpiloi-m-au sunat de la miniblu(Tei) si mi-au zis ca sanatate cu "primii pasi"-si miniblu tot de la varuna comandase si pana in aprilie-mai ...mai e.
Cred ca renunt si ii iau alte jucarii. Oricum e cazul AVEM 8 DINTI-au iesit inca doi jos.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Ile, bine ai venit! Are niste ochi tare frumosi bebelusa ta!

Fran, Margott,merci pt raspunsuri.Am sa-i fac miercut D3. Fran, noi am renuntat deja de mai bine de o luna la cercei.O ureche avea ditamai galma, a ramas cu un cercel.Dar pe acesta si-l tot scotea.Se slabise..Asa ca acum e inca cu galma, cu o gaura pe cale sa se inchida.O sa-si puna cercei cand va fi mare,daca va vrea.Imi pare rau,dar nu mai aveam ce sa-i fac.O prea stresasem oricum.Deja urla numa cand imi apropiam mana de urechea ei.

Vad ca multe dati vit C bebelusilor.Tuta mea de dr nu mi-a prescris niciodata.O fi prea tarziu sa-i dau?Ce fel si ce cantitate?Intreb si eu tamancand iarna e pe sfarsite..

A mai facut cineva coprocultura la bb? ce a iesit la rezultat?

ratusca mea

Mergi la inceput