Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 14
Tdi spune:
Pai se poate, fetilii?!?! intru dupa atatea ore si nimeni nimica...unde-ati disparut
?
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
Tdi spune:
ce chestie...m-am speriat...dupa ce-am dat mesajul sos au aparut ca prin miracol si ale voastre...
...asa ceva!![]()
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
ioanailincam spune:
Salutare de la mare!
Diana - dar ti-am urat, mey, bine ai venit si acum asteptam amanunte. Ana la 5 (4 pentru ea) mananca fructe cu biscuiti/branzica sau la borcanel. Totusi, dupa ce l-am ascultat pe marele nutritionist Andronache, potrivit caruia fructele se mananca numai dimineata, pe stomacul gol, ma bate gandul sa i le mut dimineata. Ma mai gandesc deocamdata.
Ileana - bine ai (re)venit si tu. Frumusica foc printesa ta!
Teddy - multi ani inainte impreuna!
Beatrice - multumim de complimente. Daca facea soacra-mea si asortate hainutele alea, ce bine era!![]()
Kitty - treci mai des pe la noi!
Loreen - sper ca nu dispari iar cateva zile! De fapt, cred ca esti cu mama ta, nu-i asa? Si ce liniste e pe chat! Tocmai acum, in ultima mea seara de libertate. De maine ma apuc de invatat
Babygirl - colega mea ii face fetitei ei D3 injectabil, cica doare destul de tare. Aia mica si-a incordat funduletul si nu intra serul
, asa ca a chinuit-o binisor. Pe de alta parte se pare ca se fixeaza mult mai bine. Eu insa nu sunt de acord pentru ca se pare ca sunt sute de copii, care s-au "calcificat" prea mult si au mari probleme, doar ca in sens invers.
Nelia - aoleu, fac infarct cand citesc postarile tale, d-apoi sa traiesc intamplarile voastre! Da-ne de veste ca e bine sotul tau.
Gabitzam - in seara asta am tras si eu o sperietura zdravana, Ana s-a aplecat iar cu capul pana la pamant si pana la urma a ajuns pe burta, la o palma de marginea canapelei. Mi-a stat inima, nu alta. Hotarat lucru, maine o pun pe covor sa nu mai am grija. Dar sa vedem ce aranjam cu femeia ca nu cred ca sta ea sa se tarsca pe jos. In oice caz, nu mai e de lasat singura pe canapea, ca pana acum.
Azi-noapte a fost a doua consecutiva cand Ana nu s-a trezit sa manance, DAR (exista si un dar, evident) se trezeste mult mai devreme dimineata, probabil de foame. Nu urla, dar ma enerveaza ca nu pot sa-mi mai fac somnul de frumusete astfel cum sunt obisnuita. So, la noapte daca o aud ca se foieste ii dau sa pape, ca n-am chef sa ma trezesc si maine cu noaptea in cap.
In orice caz, ma iau de mana cu Florentina parca, pentru ca si eu ma trezesc desi Ana nu o mai face. Sar din somn si ma intreb cat e ceasul si de ce nu se trezeste; iar azi la 6 s-a trezit, i-am dat suzeta si s-a culcat la loc, dar eu am stat o ora cu ochii pe pereti, ca de, aseara ma culcasem la 11 in loc de 12 si trebuia sa recuperez acea ora de rasfat. SI tocmai cand sa ma ia din nou somnul s-a trezit maimuta definitv
. In schimb am abut parte de o faza draguta: dupa ce i-am dat sa suga ca ii era cu adevarat foame, am pus-o pe burta mea, i-am dat suzeta si a fost cat pe ce sa adoarma ca atunci cand era mica. Statea asa, ca plescuta, era moale si calduta, nu-mi venea sa mai plec la munca. Noroc ca pana la urma s-a plictisit si n-a mai avut chef de somn. Si alta faza draguta: nu m-am incheiat la bluza de pijama, asa ca statea direct pe tztitzi. Si ce credeti ca facea? Studia cu mare interes sfarcul si il pipaia, dar asa, ca si cum l-ar fi vazut pentru prima oara in viata ei![]()
Ca veni vorba de targuri, de Martisor nu e targ anul asta pe nicaieri? Ca la Dalles nu am vazut nimic.
SI la sfarsit porcaria cu carutul: am fost in Cora sa schimb garantia cu cea buna, iar vestile sunt destul de neplacute. AM cautat o gramada nr de telefon de la importator, cand l-am gasit erau cam varza, m-au trimis tocmai la iesirea din Bucuresti la service, nu stiau nici cand e program, nici daca au telefon acolo. Presimt ca o sa fie greu de tot sa-i gasim in primul rand, dar sotul meu e hotarat sa se duca la protectia consumatorului daca nu ne servesc. Acuma as vrea banii inapoi, dar nu cred ca avem aceasta optiune. Pana una-n alta incercam sa-l reparam pe cel vechi, pe care insa am apucat sa-l promit altcuiva si nu as vrea sa-mi iau cuvantul inapoi. Vedem noi luni cand se duce barbatul cu lighioana la reparat ce afla. Vorba lui Androix, era prea frumos sa fie adevarat. Of, a naibii lipsa de bani si de timp.
Hai sa va mai las un pic in pace, ca iar termin eu capitolul.
Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
Tdi si eu am patzit la fel cu mesajul, aparea ultimul pe la 16.30 si dupa... pauza. Am crezut ca nu vazui bine si am sters repede mesajul meu.
Ile scumpa tare boboaca ta, mai ales in pozulica cu chestia aia roz pe cap.
Ce va invidiez eu, odraslele voastre au asha mult par, a mea seamana cu tat'su, de adevaratelea. Cind avea vreo patru luni avea par pe ici pe colo, mai mult ii lipsea parul.
ioana si fetitza mea studiaza intens tzitza, dar ea mai si stringe tare, asha ca sa iasa laptele si apoi asteapta...
si ride incintata si toata plina de lapte.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
Danelutza spune:
Mai se intimpla ceva cu forumul, scriu, trimit mesaj si nu apare nimic, iar la trimiteri apare ultima ora 16 si ceva.
Nu vad eu bine sau chiar e ceva. 
Mai trimit o data, asta ca proba sa vad fonctioneaza sau nu ?!
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
Androix spune:
Salutici
Olga, ei cu scoicutza noastra e poveste lungaaaa. E un model mai vechi si de fapt este un fel de scaunel care merge de la 0 la 12 luni. In functie de varsta are mai multe pozitii. Adica la 0-3 luni sta cu spatarul orizontal si picioarele in sus, mai are doua pozitii intermediare intre 3 si 9 luni, si apoi se ridica si devine scaunel pana la un an.
nu stiu daca ati inteles ceva. Ideea este ca noi il folosim tot la pozitia de pana in 3 luni si asezat cu spatele la sensul de mers. Pentru ca fiind un model mai vechi nu se potriveste cu centurile de siguranta de la masina. Asa ca il fixam in spatarul scunului din fata din dreapta
Offf, si oricum a trecut pe la mai multi copilasi si e cazul sa iau unul nou pentru ca dpdv al sigurantei cred ca este egal cu zero.
Beatrice, eu am incercat sa-i dau lui Filip lapte de vaca direct de vaca, nu din comert. Iti dai seama ca este fff gras. Dar am cam batut in retragere pentru ca, desi ii puneam cereale incepuse sa se trezeasca la 7 dimineata si am crezut si inca mai cred ca nu era destul de hranitor, nu-i tinea de foame. Saptamana viitoare incerc iar.
Hai ca ma duc sa ma uit nitel la teveu si ma culc. Noapte buna!
PS. Cuscra, maine e sambata: TIRAMISUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Cloreta spune:
Adina, vad ca ti-au raspuns deja fetele, din pacate doare D3-ul ca orice solutie injectabila uleioasa. Dar e mai bine sa faci daca asa ti-a recomandat medicul.
Ei, pe vreme cand eram noi copii nu exista Vigantol sau alt d3 decat cel injectabil.
Florentina, parca zici de mine cu parul, coada sau strans bine de tot. Nu pot sa las parul desfacut cu bebe ca a trage de el si pe urma ma enerveaza si pe mine sa umblu asa despletita de cand am pui.
Ee chiar nu am ce sa ii fac, spuma nu folosesc, sta ondulat daca il las liber si e si destul de lung, mai lung ca al tau cred. Esti frumoasa cu parul desfacut.
Andutzy, petrecere? Ce e aia?
. De fapt am mai iesit dar nu in locuri unde se dansa.
Anca, bine ai revenit!
Ce ma bucur ca mai vin din mamicile din grupul nostru.
Ce or mai face Pengunica cu Ben, Crisuu....
Mai ce vreme s-a pus afara! Mai mai duc nu la targ maine.
Pozele mele
ioanailincam spune:
Bai, e varza DC-ul. Cica trebuie sa cumpere alt server. Vad ca e liniste pe aici. Ma duc si eu la nani. Pe maine!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
ioanailincam spune:
Cloreta - colega mea ii face vit D apoasa, care e mai putin dureroasa, aia uleioasa cred ca e crima. Dar stiu ca ii face rost dr, ca nu prea se gaseste... Acu' chiar plec!
galinarodica spune:
Fetelor da scrieti nu gluma. Eu fac felicitute pt Martisor. Bebe si-a tras un minunat cucui; in patut evident, dar asata e se mai intampla. Mai nou a invatat sa-si scoata caciulitza chiar daca e legata sub barbie (o punem doar cand deschidem geamul sa aerisim).
Afara e naspa rau de tat, s-a asternut zapada si ninge viscolit.