Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
omustata spune:
Incerc sa pun si eu niste poze cu noi ca sa ne cunoasteti.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/omustata/my_photos
Olga si Maya (28.05.2005)
monu spune:
netul meu iar face figuri dar de data asta stiu sigur ca nu au fugit cu aparatura de e bloc![]()
multumim pentru urarile de sanatate si dorim si noi tuturor bb-ilor sa creasca mari. astazi (ieri deja!) am facut 9 luni. am terminat si eu jurnalul fetei - perioada de sracina si ma minunam cat de repede atrecut timpul si mi-am amintit cu drag de cum a fost in sarcina. am fost cu smecherica mea la control. nu am resuit sa o masuram si nici sa o cantarim ca a facut figuri si a dat si din picioare pana cand a stricat cantarul. dr deja ii stie de frica ca mi-a zis sa o tin bine de maini sa nu o pocneasca (bb pe tanti!) in rest este bine. ne-a dat Ca 10 zile. cu eruptia de pe maini, care arata tare urat, ne-a trmis la o alta policlinica unde exista dermato pt pitici. aici un car de nervi si un dr prost dipsun care ne-a luat si de dobi ca m-am enervat! in fine. ne-a dat o crema ce tre facuta in lab farmacie pe care o saltam maine si ... roergan desi i-am spus ca fata nu se scarpina! a zis 3 doze de 2.5 ml pe zi pedi cand a auzit a zis 2 dozr, noi am zis sa si-l bage.... si am vorbit cu asistenta care ne-a recomandat peritol 1 lingurita de 5 ml / zi. si ne-a dat si un diagnostic nenea ala de tot... alergie!!! de parca ar fi de un singur tip si o unica cauza! dobi!
in rest ne-a fost tare dor de voi. am terminat jurnalul 1 parte asa cum v-am zis mai sus si am fugarit una bucata barbat care astazi s-a aratat disperat si m-a invitat politicos sa merg pe net la vreu chat ceva sa il las in pace ca nu mai poate
pup si vorbim sper ca duminica sa fie frumos pt intalnire herastrau ca afara e urat de tot. ninge!
si
Alexia Ioana
loreen spune:
Buna dimineata...
Ma chinui sa citesc din urma imi ies fragmenete ca am ochii remiati de somn...
Hai sa va zic in cateva silabe ce si cum...
Intalnirea cu celebra nu a debordat de amabiliti dar nici nu mi-am luat-o peste bot cum ma asteptam...Drosofila are 10,050 kg si 75 cm(Gabitza mama draga cand ia timp baga de-o actualizare...si-apoi iti spun care-i reteta de facut fete frumoase)...In rest este totul bine,are o alegie de toata greata pe corp care nu se stie de la ce este,insa este urata fleasca ci nu pare dermatita atopica...nu are nici simptome de hiperkinetism si ca io-s dereglata...de mancaruri si altele nu ne-a dezvaluit dr. nimic din vasta ei experienta...
DAr binenteles ca este varza de racita,again,si de data asta stam calare pe antibiotic care are un gust de tot rahatul si Sinupret pe care eu eram sa-l borasc d-apai copilu...este mai bine acum dar aparent ca la Delia totul este comsi-comsa...
In rest sunt cu mama...cand or pleca va povestesc mai pe larg,stau la mine toti de 3 zile sunt obosita muci am dormit doar 5 ore in 3 zile,din varii motive,numai pot,azi trebuie sa ma duc la botez si dupa 2 saptamani de regim nu-mi vine nimic in puii mei asa ca mai bine carpam tiramusuuuuuuuuuuuuuuuuuu in draci...Apropo cuscra nu am cum sa fac azi pentru ca vreau sa pap numai eu fara cumnatica,egoista naibii ce sunt...![]()
Vreau si eu pe ciat,poate ati facu totusi copii ca sa fiu la zi![]()
Gusta uraaaaaaaaaa mama draga ca aveti analize bune...pup buba lu'Marutu mic sa treaca fara operatie...
Androix pup si pe ginerica sa se faca bine si la el bubita mica de la inimioara lui pitica...
Elisor ce prostii vorbesti...sa nu te tinem minte...adica eu ma tot dau de ceasul mortii sa tot infuzez lista asta sa mai apara mamici absente si tu vii cu chestiuni d-astea...hai las ca vor veni si zile mai bune cand vom sta iar la barfa cu nemiluita...tu fii optimista acolo si mai tine-ne la curent cu Biencuta grasa...Cum a fost intalnirea cu Alex bursuca...?!
Ile bine ati venit si revenit la gasca...
Adina vitaminele injectabile dor de mori,io-s le-am cam incercat pe toate ca-s curioasa din fire...
LA MULTI ANI tuturor puisorilor care si-au aniversat lunile zilele acestea(imi cer scuze pentru absenta,dar e motivata) ,LA MULTI ANI Andrei Stefan,Ema Elena si Filip Gabriel...
Imi cer scuze pentru stilul haotic de scris insa pe bune sunt intr-un hal de oboseala ce nu am avut-o nici cand am nascut...batuta si nu-mi mai revin curand...
Ma duc sa-mi beau oala de cafea,sa-mi fac un redbull in vena sa-mi dea aripi si sa ma pregatesc de coafor...macar cu atata ma leg pe ziua de azi...
La petit I
si La petit II
,In tara piticilor 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69923" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (65)
andutzy spune:
mai fetelor, ce este cu voi d enu a mai scris nimeni nimic de ieri dupa amiaza? ce este linistea asta?
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos