Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanailincam spune:
Ia, ca pusei si eu neste poze!
Uitati aicio fata ghidusa ,lucrusoarele facute de bunica si cum m-au arestat.
Beatrice - vad ca soacra-ta o intrece pe a mea la superstitii
Chris - chiar asa, ce ochi diferiti au copiii. Ana are pupila mult mai mica, dar Carina are ochi de pisica cum le spun eu (pupila mare adica). Culmea e ca si eu am avut ochii albastri ca ai Anei pana la vreun an si apoi s-au facut verzi. Vom vedea ce va fi.
Gata, acum chiar ma duc, mai ales ca vad ca sunteti cuminti in seara asta!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
fran spune:
Buna !
Scriu pe fuga...
Florentina-pe site-ul de la synevo, la lista de analize am vazut ca au "Examen microscopic secretie nazala pentru eozinofile"-stiu ca voi aveati problema cu eozinofilele mari. O fi o alta metoda de determinare ?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Cloreta spune:
Buna seara,
am citit repede, repede si nu mai stiu ce am vrut sa spun
.
Am citit povestea Olgai, doamne prin ce atrebuit sa treci! Bine ca e totul in regula acum. Cu botezul nu e nici o problema, eu am auzit de bebe botezat la 1 an si 7 luni pt ca nasii erau in turneu.
Elisor, multa sanatate bebeilor si te asteptam cu drag cand ai timp pentru noi, suntem aici!
ChrisDun, ce finete de fetita e Carina. Si are niste ochi superbi!
Dana Alexia, am ajuns si eu cu Teodora la Prednison, am si ezitat sa ii dau ca sa fiu sincera dar in final a trebuit sa o fac pentru ca nu mai termina cu tusea aia nenorocita, se zguduia bietul copil. Si eu i-am dat si alte traznai destul de puternice. De racit in locuri d-astea nu as putea sa iti spun pentru ca eu nu am luat-o niciodata in Carrefour, Cora sau alt magazin mare si aglomerat. Din fericire am cu cine sa las puiul acasa.
Ruxel, era sa faca si a mea nani nemancata pentru ca in seara asta a vomitat laptele. Norocul meu a fost ca a venit tati tarziu - ca de obicei dealtfel - si s-a dat cu el la joaca. Asa am mai stat o ora si pe urma a papat, mai putin decat trebuia dar oricum. Si a a dormit singurica in patut dupa aia.
Ioana, nu pot sa cred ma de faza cu roata! Poate o plimba femeia prin gropane ce d-zeu? Sa fie si ea mai atenta!
Beatrice, eu am vazut gradina de cand ai pus-o dar abia acum am apucat sa scriu ceva. E dragutica, important e ca te bucuri de ea.
Sunt obosita si nu mai stiu ce mai aveam de spus.
Va pupam, noapte buna!
P.S. Beatrice, ai luat un tic verbal, esti mortala!
Esti asa plina de viata!
Pozele mele
patriciaRO spune:
Ioanailincam, ce supersitie frate, asta-i prostia intruchipata... Pai ce io' ma iau dupa ea? poate sa fiu drogata sa cred tot ce zice... O apuca asa cateodata si o tine mult... Dar stai ca ma paraste la mama si mama care este o finuta o sa-i dea peste nas rapid! hihihi![]()
Si ce fetita gigea si arestata ai, mai... hihihi... Asa ceva...
Cloreta, pai e asa de efect si de distractione, ca mi-ar fi placut ss fie adevaracioasa... dara asta este, cand oi sta la casa imi fac gradina mea!
Danelutza, pai cred ca trebuie sa-i arat altceva lui soacra-mea. Un deget indreptat in sus, ca sa se potoleasca...
Beatrice, mami de
Alex pifos
ioanailincam spune:
Mai, mai, drept in seara asta cand am scapat de barbat ca ma tot batea la cap cu invatatul voi nu ati mai initiat discutiile colective! Asa ca ii urmez exemplul si ma duc la culcare, nu stiu de ce m-a potopit si pe mine, e o liniste cam nefireasca in casa si de-aia probabil.
Cloreta - zice ca nu la plimbare s-a rupt roata, ci cand sa iasa din scara blocului. Noi avem un gratar din ala sa te stergi pe picioare si are stinghiile cam labartate. Din cauza asta trebuie mereu sa-l ocolesti si pentru asta faci manevre cam fortate, ca e peretele prea aproape. Cine stie, o fi insistat prea mult, cert e ca acuma e rupt
. Vedem maine ce ne zice la "service".
Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
galinarodica spune:
Olga bine ca e puiutul tau bine acum. Cu botezul nu te stresa nici eu nu l-am botezat inca pe Serban; as fi vrut sa-l botez de sfantul Ion ca o sa-l cheme si Ioan dar a fost foarte frig si nici nu am avut bani. Asa ca o sa vad cand o sa reusesc sa-l botez. Deci se poate.
Pati am vazut gradina ta faina, da eu abia acus ma uitai citii si scrisei si eu ca ieri m-am luat cu una cu alta si nu am reusit sa citesc si sa scriu...
La multi ani celor sarbatoriti.
Va pupacesc pe toate si ma duc la nani si eu.
Florentina G spune:
Salutare!
Mey ce cumintele suntem in seara asta....!
Fran, chiar nu stiam ca se pot determina eozinofilele si prin secretie nazala. Nu stiu ce sa spun... oricum cand aud de eozinifile mi se ridica parul in cap pentru ca nici la ora actuala nu stiu exact care a fost cauza. La ultima vizita dr. a spus sa nu ne mai facem griji ca a fost vorba de o infectie virala care a trecut si ca acum trebuie sa ne concentram pe tratarea infectiei urinare. Ma gandesc oricum sa-i repet hemograma in una din zilele urmatoare, pentru linistea mea. Multam' mult pentru informatie!
Chrisdun, e dulcica foc Carina si mi se pare ca are o fetisoara de copil cuminte. Sper ca aparentele sa nu fie inselatoare!
Olga - intr-adevar avem multe lucruri in comun. Si sarcina mea a fost una extrem de usoara, este si va fi perioada de care imi aduc aminte cu cea mai mare placere iar referitor la kg, la fel am pus si eu, 10 kg. Din fericire eu sunt o fire mai optimista si nu m-am asteptat niciodata sa vad reversul medaliei, chiar m-a luat prin surprindere vestea ca Maya mea ar putea avea o boala grea dar se pare ca si noi am trecut cu bine peste aceasta incercare si problemele nu sunt asa de grave cum ne-au fost prezentate la inceput.Si eu am nascut tot in State; la mine travaliul a durat 31 de ore si din fericire aparatul care imi administra epidurala a fost de asa natura instalat incat apasam pe un buton si imi administram singura doza de care aveam nevoie. Insa de epiziotomie nu am scapat, la o saptamana dupa nastere aveam fundul albastru si o cusatura pe care o simteam pana la noada.
Ma bucur mult ca acum sunteti bine si abia astept sa vad poze cu Maya!
Loreen, te admir pentru felul in care faci fata tuturor problemelor, imi doresc de multe ori sa am si eu puterea si optimismul tau si mai ales simtul umorului pe care il remarc de fiecare data! 
Nelia, felicitari pentru cetatenie! Sper ca noul statut sa va deschida mai multe oportunitati si sa merite din plin toate sacrificiile pe care le faceti acum!
Elisor, ma gandesc in fiecare zi la voi si astept sa revii cu vesti bune! Multi pupici pentru Bianca!
Ioana, chiar ca te apuca rasu'- plansu' in situatii din astea! Sper sa nu fie probleme la "service" si sa va repare carutul. Chiar, roata a fost recuperata? Ana e atat de dulce in pozele unde este imbracata cu lucrusoarele crosetate de bunica... 
Astazi am scos-o in parc pe Maya si iar se uita toata lumea la mine ca o plimbam cocotata pe manerul carutului. Cand a trebuit sa o luam spre casa am pus-o cu forta in carut si daca nu a urlat de ne-a auzit tati din casa de cand eram la coltul strazii!
Nu stiu cum sa fac sa-i dau vitaminele, fierul si antibioticul. Am incercat in toate felurile, astazi m-am enervat chiar si i le-am dat cu forta, tinuta de nas. Stiu ca nu am facut bine ca asa prinde si mai tare repulsie dar nu mai aveam rabdare dupa ce am patat tot patul si hainele mele de fier iar apoi i s-a prelins tot Viusid-ul lipicios pe gat. Voi cum le dati fierul?
Va las si eu acum, ma duc la culcare ca sunt moarta de oboseala. Azi noapte nu am dormit mai deloc, am avut o criza de rinichi si apoi m-a luat durerea de masea. Sper sa dorm mai bine in noaptea asta!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni
kitty_b spune:
Uite ca facem si noi prezenta cu rusinea de pe lume si fara nici o scuza.La aproape 10 luni avem 9.500 kg si 76 cm.
Florentina de ce nu pui medicamentele in putina mancarica care ai place si asa nu mai ai probleme.Stiu ce inseamna pentru ca Paul cand e bolnav isi face o greata de la medicamente si le vomeaza.Acum suntem raciti si avem si otita deci suntem pe antibiotice care le servim cu iaurt, iar pentru febra eu acum ai pun supozitoare si nu mai am treaba, cand ai dadeam picaturi eram pe nicaieri voma instant.
Pupici la toti copilasii, sunt toti fantastici citesc la zi si ma uit tot timpul la poze minunandu-ma de evolutia fiecaruia.
Sanatate la piticii cu probleme si multa putere mamicilor sa poata trece peste aceste incercari, eu una va apreciez taria, jos palaria.
Promit ca o sa mai intru sa va mai spun una alta, dar chiar daca sunt puturoasa la scris puteti sa ma testati ca am citit tot, stiu ca nu-i corect dar cam asta-i pasa mea de acuma.
omustata spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Legat de botez, nu-mi este teama ca nu vrea preotul(am si aranjat deja), dar ea nu cred ca va sta in brate la nasa. In plus, sper sa nu o scufunde in scaldatoare, pentru ca este prea mare si cred ca se sperie.
Nefertari, ChrisDunaveti niste fetite superbe. Sa va traiasca!
Androix- ma bucur ca v-ati linistit cu Filip. Si daca nu se inchide peste 2 luni, tot nu sunt motive de ingrijorare. Dar va doresc sa se inchida.
Ioana, Danelutza-nici Maya nu se sperie de straini in magazine, parc, pe teren neutru. Numai acasa. Precum cateii cand le invadeaza cineva teritoriul. Sper sa-i treaca pentru ca noi avem musafiri foarte des, asta fiind singura metoda sa ne mai distram si noi ca de plecat in vizite nu putem, ca nu avem cu cine o lasa.
Beatrice-si Maya ma pupa de ma albeste. Cum imi prinde obrazul prin apropiere imi trage cate o ventuza. Tare sunt draguti. Dar ma si trage de par de cred ca nu o sa mai raman cu nimic. Tot din dragoste, probabil
.
Florentina-legat de slabit si eu sunt cam ingrijorata. Nu am mai avut greutatea asta din liceu. Nu-mi pare rau, dar sper sa nu fie vreo boala. Si culmea este ca am o pofta de mancare nebuna. Ce-i drept, inca mai alaptez, dar nici chiar asa.
De ce nu incerci sa-i dai medicamentele cu seringa (daca sunt lichide, binenteles)? Maya a luat medicamente de cand era foarte micuta pana la operatie si pe toate i le dadeam cu seringa si nu am avut nici o problema. Nu stiu ce doza ii dai tu. Eu gasisem aici niste seringi cu gradatii foarte mici. Eu Fe nu-i dau pentru ca nu mi-a zis nimeni sa-i dau. Ii dau cereale cu adaos de Fe. Multa sanatate Tizei noastre.
Loreen-ai dreptate, eu sunt exemplu cel mai bun de victima a informatiei. De cate ori am cate o problema ma informez despre ea mult mai mult decat ar fi cazul si pe urma despic firul in patru.
Vroiam sa va intreb, copiii vostri au stat mai intai in picioare ridicati de voi si apoi sprijiniti sau s-au ridicat singuri de la bun inceput? Eu tot incerc sa o tin pe Maya in picioare, dar oboseste repede si se aseaza. Am inteles ca nu ar fi bine sa fortez nota pana nu se ridica singura. Dar ea pare sa nu aiba nici cea mai mica curiozitate sa vada cum se vede lumea din picioare. Trebuie sa-i arat eu.
Am atatea intrebari, dar le pun pe rand sa nu va obosesc.
Pe curand,
Olga si Maya (28.05.2005)
nelia spune:
Buna! Ce credeati... ca fac bagaje!?! Ei, bine, nu! Si stiti de ce? pentru ca, cica, nu mai plecam. Cind totul era pregatit si aici si acolo, in timp ce completam aplicatiile doritorilor apartamentului (bine ca nu l-am gasit pe administrator!) si ne imbracam sa plecam la gradinita (unde Agatei i se pregatise o petrecere surpriza... de adio)... ma suna sotu' si imi spune ca lui, de fapt, nu-i place acolo! Nu a putut sa mai vorbeasca, am apucat sa-l intreb doar daca a ramas fara servici (ca miine se termina cele patru saptamini de proba) si mi-a spus ca nu... Si atita stiu si acum! Partea proasta ca Agatei chiar i-au facut petrecerea la gradinita, pentru ca a pierdut locul, directoarea a semnat hirtiile pentru alt copil de luni. Ghinion! Cind am vrut sa o mut la o alta gradinita, frantuzeasca, ca se apropie de scoala si are nevoie si de franceza, nu gasea inlocuitor... Acum, a gasit mai repede decit ma asteptatam! Asta e! Dupa ce ajunge sotul acasa si aflu ce si cum, incep sa caut gradinita franceza, poate scapa de clasa de accueuil (primire).
Si acum parti bune si rele: Tudora va avea loc la gradinita Agatei din septembrie 2006, dar eu voiam sa o dau la doi ani la gradinita. Si asa ar fi bine, ca as putea sa incep o scoala, cu citeva cursuri si atunci as duce-o citeva ore pe zi si nu chiar in fiecare zi... As face si eu ceva si nu pierd nici locul. Dar data limita de inscriere la ce voiam eu este 1 martie si nu stiu daca reusesc sa-mi fac dosarul atit de repede. Daca ii gasesc Agatei loc la o gradinita frantuzeasca, va avea si Tudora automat, asa ca amindoua ar putea fi vorbi si engleza si franceza pina la 5-6 ani. Raminem linga prieteni! Ca tot m-am intilnit astazi cu trei dintre ele, cu tot cu bebelusi si copilasi... ca daca tot plecam. Si am mincat impreuna bunatatea de tort pe care i-l facusem Agatei, ca nu l-am mai dus si budinca de mere a Beatricei... facute asta-noapte. Ca daca tot nu mai plec, macar sa ne ingrasam. Beatrice, mai bine iti spun acum cit am, ca miine va fi pe cintar si tortul! Am 73 de kilograme! Sint mindra de mine!
Si vestea buna si cea mai buna si cea mai buna este: analizele prietenei mele i-au iesit mult mai bune decit ne asteptam. Ma rog, atit de bune cit pot iesi la cineva in situatia ei. Mai are si miine un set si va sti exact cum sta si de unde ii vine raul acesta cumplit. Deja se stie: nu are metastaza la ficat, plaminii nu par afectati, dar miine va face tomografia. Si raul mare ar putea sa-i vina de la rinichi, mai sigur de la vezica, care din cauza chimioterapiei e distrusa. Dar cu tratament ar putea scapa de dializa si alte minuni, nu e chiar atit de grav, sint bolnavi de rinichi cu situatii mult mai grave.
Astept ziua de miine cu sufletul la gura, ca sa aflu restul rezultatelor si, poate, ceva de la sot! Dar e mai mult ca sigur ca nu plecam in Burlington. Dar nu e sigur ca nu plecam deloc, pentru ca el trebuie sa-si caute job si, probabil, vom pleca (sau ramine) acolo unde il gaseste. Ca e singurul deocamdata care poate munci. Nici Tudora nu e chiar bine. In afara de bubutele de la fund – miine am rendez-vous la medic – ii ies caninii. A plins mititica in seara asta vreo doua ore, ca niciodata. Nu putea nici sa suga, se vedea pe fetisoara ei ca o dor si sufera. I-am pus un pic de calmant pe gingii, i-am dat un fel de nurofen si acum doarme de vreo doua ore. Si eu, in loc sa dorm, daca tot nu fac bagaje, stau pe forum. Va pup! Ma duc sa fac nani, ca nu mai pot! Va mai tin la curent!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com