Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
elisor spune:
Fetele?
Ne mai tineti minte? unde sunt vremurile cand stateam cu orele la PC, pe Dc aici cu voi?
sunt in oras la un net ca azi am zi de antrenamente cu Andreas si pierd vremea intr-un mod productiv zic eu, decat sa bat magazinele, nu mai am nici dispozitia aia de colindat ca suntem la fundul sacului.
N-am citit prea mult, sper sa recuperez...intr-o zi
Nefertari frumoasa relatie ai cu Alex, mi-ar placea ca si a mea cu Andreas sa fie asa, dar din pacate eu nu mai rezist psihic, e un copil problema, semnale am din mai multe parti, va incepe si sedintele cu psihologul, per ansamblu e un copil bun, dar cred ca e hipertonic, chiar mi-e teama pentru asta.
Am vazut si eu emisiunea aseara cu copilul adormit, incrdibil!
Nelia felicitari! Sa va bucurati de viata canadiana! Imi pare rau ca suferi pentru iminenta pierdere a prietenei tale, o admir pentru curajul cu care a facut fata bolii, e trist ca se intampla asemenea tragedii, mereu ma intreb de ce nu dispar de pe fata pamantului criminalii si altii de teapa lor, de ce oamenii buni, chiar nu stiu ce as putea sa-ti zic, te inteleg ca am trecut si eu prin clipe grele si au cam fost. Putere sufleteasca!
Gusta am inteles eu bine, trebuie operata Mara? Ganduri bune pentru voi, hai mai ca va fi bine, daca asta-i e solutia atunci ai incredere ca va fi bine, eu cand l-am operat pe Andreas de polipi la 4 ani (scuze ca indraznesc sa fac comparatie) tremuram toata si dr. nu m-a lasat sa intru cu el si stateam lipita da sala de operatii tot asteptand sa urle si am ramas socata cand mi l-a adus dr. in brate, gata operat si fara pic de pplans, tremuram ca nu-mi vene sa cred ca totul a fost bine. Va fi bine o sa vezi si vei fi fericita ca ai depistat la timp si ca ati scapat. pupicuri.
Androix si tie curaj, probabil ca se va rezolva in scurt timp.
Beatrice am vazut eu gradina - superba!
Vroiam sa va zic ca eu mai trebuie sa-i fac lui Bia o tomografie, nici nu stiu daca v-am zis cum a fost cu EEG-ul, citesc din urma in cateva zile si ma pun la curent cu tot ce ati discutat.
Din pacate mi-a expirat timpul, va imbratisez pe toate si va doresc numai bine si sa aveti vesti bune din toate partile.
Ati mai avut seri de chat?
Eli + Bianca si Andreas
gabitzam spune:
Am fost la pediatra la controlul de 9 luni. Era plin de copilasi de 7 luni acolo, chemati pentru vaccinul AR.
Am facut si noi PRIORIX. Doctorita zicea ca pina acum 2 ani era in schema obligatorie la 9 luni vaccinarea ROR. A fost 600.000 si i l-a facut in manutza. Mi-a zis ca nu da reactii imediate, eventual peste 5 zile curs nas, ochi si poate tuse. Dar nu-i obligatoriu sa faca vreun fel de reactie.
Cu cintarirea am fost eu cam nedumerita. Acum 2 zile l-am cintarit acasa, cind era nemincat, si asezat culcat pe tavita aia a cintarului si cintarul arata 9000g. Acum era mincat, cu body si dres pe el, si asezat in fundulet iar cintarul de la cabinet arata 9540. Acelasi tip de cintar ca si al meu de acasa. In final l-a trecut in fisa 9.400kg.
Inaltimea este 74.5cm
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
Margott spune:
Seara buna la mamici!
N-am mai citit in ultima sapt ce ati scris. Din cate vad sunt cateva mamici cu probleme si le doresc sanatate la bebei.
Gabitza trece si la noi te rog 9 luni: 8,2 kg si 70cm.
http://community.webshots.com/user/arcultro
dana-alexia spune:
Buna seara tuturor.Acum doua zile am fost la dr la control de 8 luni si avea dulceata 9kg si 74cm,era putin infundata in nasuc si dr a zis sa-i dau niste nurofen,ketof si humex pentru nasuc.Astazi am fost iarasi la dr deoarece este foarte haraita in piept si tuseste foarte mult saracuta,nici nu mai mananca ca inainte si a scazut in greutate 250gr.Diagnostic....bronsiolita si doua medicamente noi:predison si salbutamol,3 sedinte de aerosol si fara baie sau iesit afara.Am fost la carffour sambata si acolo mi-a racit si nu este prima data cand se intampla acest lucru,in ianuarie am fost sa cumparam scaun de masa si surpriza.....la doua zile mucisori si tuse.
Trebuie sa mentionez ca in cora am fost de nenumarate ori si am carat-o si pe ea dupa noi si nu s-a intamplat nimic.
Voi ati patit la fel?
BEATRICE si pe mine ma pupaceste Alexia,pe obraz si ma musca de barbie,ca dee acum avem dintisori,si imi mai papa si nasucul cateodata.
Foarte interesanta gradina,e de vis.
GUSTA satatate multa bebitei si cu ajutorul lui d-zeu treci si peste asta.
NEFERTARI,fetita ta este o scumpa si ce par mare are(cand am nascut-o pe Alexia era asa paroasa ca-m crezut ca o sa-i fac codite si apoi pe la 3 luni a inceput sa-i cada parul)
Va las ca trebuie sa papam si apoi sa ne luam doftoriile.
DANA & ALEXIA 
patriciaRO spune:
Salutici de la fete!
Mai eu veni asa de obosita de la sala ca profa asta noua care a fost azi ziceai ca toata viata ei numai karate a facut ca numai exercitii din astea ne-a pus sa facem combinate cu dans. Ce-o mai fi ras de noi in gandul ei, ca fiecare se misca aiurea, pe legea lui... Dar ma rog, ce-ti este si cu unii...
Apoi acum o saptamana nu stiu daca v-am zis dar o profa fluiera si ziceai ca suntem oi... Si mai si venea in dreptul tau si iti atragea atentia ca nu faci bine... Norocul meu ca facui muschi si ma descurc ca altfel ii aratam eu ei... Asa ceva... ![]()
Elisor, multam ca vazusi gradina...
Dar pacat ca nu o sa mai tina decat cateva zile... Asa sunt proiectate chestiunile astea! Si n-am dat mult, doar vre-o 50.000 in banii nostri, asa ca face banii!
Ma duc la dus si apoi sa ma fac sexoasa, ca urmeaza iar o seara deosebita. Lumanarele, vin rosu, alea-alea...![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
ChrisDun spune:
olga m, pe mine m-au botezat la un an
... nu stiu daca te ajuta cu ceva faptul ca iti spun. Alte detalii nu mai stiu, si poze nu am decat doua ![]()
Daca tot m-am proptit la PC, macar sa va si scriu ceva: azi am mai recuperat cu cititul - adica tot in diagonala - ma bucur ca a inflorit zambila Gustei
Babygirl, o sa te sun duminica.
Nelia, mutare usoara!
Gabitzam, eu n-am fost atenta cand/daca ai zis ca ii faci lui Andrei Priorix - dar mi-ai dat o idee. Am vazut ce ai scris acum, dupa ce i l-ai facut, si tare as vrea sa scap si eu de stres si sa ii fac fetei Priorixul... nu stiu cum va reactiona pedi.
Eli si Loreen, dati-mi mesaj pe ym, sau pm, daca va ganditi ca ne-am putea vedea sambata viitoare (pe 4 martie) - eu o sa merg la cineva in Brasov (in Pta Sfatului) asa ca mi-ar fi usor sa ne intalnim acolo - bineinteles daca va convine si voua.
Androix, tu ziceai de unii din Branesti, care au papanasi ffff buni?? Am aflat si eu de ei saptamana asta, mi-a trimis un prieten o poza cu ce ingurgitase el la 5 dimineata
= renumitii papanasi ![]()
Am cantarit-o in seara asta pe Carina - are vreo 8 kg la 9 luni fara 3 zile. Daca ar fi dupa ea, ar linge toate revistele mele - le rupe si le baga in gura - si s-ar baga in toate cotloanele unde n-are voie. Ochisorii sunt albastru-gri - culoarea asta a avut-o de cand s-a nascut. Sunt tare curioasa daca i se mai schimba, mai ales ca am auzit ca unor copilasi li s-a schimbat culoarea ochilor (din albastru in verde, ce-i drept) pe la 18 luni...
Ganduri bune fetelor care au problemute
si multa multa sanatate!
patriciaRO spune:
Mai vorbii cu soacra-mea acum cateva minute pe messenger si nu stiu cum veni vorba ca noi il pupam pe Alex peste tot, inclusiv pe gura si ca ii ziceam ca daca-l pup eu, nu-i problema, decat daca-l pupa ta-su, ca nu-i place si plange. Si ea zice: Pai din cauza asta nu-i ies dintii ca ii apasa pe gingie
... Mai cata prostie trebuie sa fie in chestia asta!
Si ea zice: Dar de ce il pupa? Si eu ii zic: Pai cum sa nu-l pupe ca e copilul lui! Il pupam peste tot! Si tot ea: cand a vazut ca ma ratoiesc la ea... Eu nu va mai zic nimic. Pai cum naibii sa zici daca esti dusa cu pluta... Cum sa zici asemenea prostie... Ziceti mai si voi!
Beatrice, mami de
Alex pifos
ioanailincam spune:
Salut, fetelor!
Aseara m-ati luat cu cheat-ul si evident ca nu am mai prestat nimic aici. Suntem bine, Ana face nani, iar eu ma duc sa fac o omleta facuta de tati. Revin...
Asa, ca buna a fost. Mi se facuse o foame de sa lesin. SI mi-a venit si mie bucuria asa ca aveam o stare de lesin total aiurea.
Dar, nu pot incepe mesajul fara a va povesti ultima patanie. Sun eu acasa pe dupa-amiaza, o intreb pe bona care-i treaba, imi zice de Ana ca a mancat, a dormit etc. Si intreb si eu ca de final: in rest, totul e bine? Si ea de colo, nu, e ca naiba! Io m-am gandit ca e de rau cu socru-su, ca e bolnav. Cand colo ea, apoape plamgand: "S-A RUPT ROATA LA CARUT!" Initial am crezut ca face o gluma, proasta, dar totusi o gluma. Din pacate nu e asa. Am linistit-o si eu cat am putut, dar dupa aceea vreo jumate de ora am ras isteric. Iar cand i-am zis barbatului, a zis ca nu el nu vine in seara asta acasa
. In fine, de bine de rau, avem garantie, sper sa nu faca figuri astia de la service. Of, si asteptam sa il inaugurez in week-end.
Elisor - ce vorba e asta, daca te mai tinem minte. Pai noi te invocam mereu in postarile noastre. Si nu, nu ne-ai zis rezultatele la EEG. Nu mai ai internet acasa?
Beatrice - da, mai, e draguta gradina ta.
Olga - vai ce ati mai tras. Bine ca s-a rezolvat. Si Ana e cu frica de straini, imi trage cateodata niste urlete, niciodata afara, ci doar in casa. Ultimele 2-3 dati cu musafiri mi-a placut ca nu a mai reactionat ca salbatica din jungla, dar sunt mereu circumspecta cand aduc pe cineva strain in casa. In orice caz, plange vreo 10 minute si apoi ii trece si sta chiar in brate la persoana in cauza. Asa ca eu zic ca este chestie de obisnuita. Iar despre rubedenii, lasa ca e mai bine sa nu o dragaleasca atata, ce atatea pupaciuni pe un copil mic. Ii avertizezi din timp ca urla si uite asa scapa copilul de pupaciuni umede de la matusi![]()
Cu botezul stiu si eu un caz cand au botezat copilul la 1 an pentru ca nasii erau in strainatate si nu e nici o problema. Ca doar popii nu au innebunit sa las eun suflet pagan (si sa scape un banut
). Iar cu nasa, o chemi mai devreme in ziua aia, o prezinit, o lasi sa urle bine si dupa aceea s-or imprienteni ele...
Nelia - felicitari pentru cetatenie! Si multa putere sa treceti cu bine peste mutat. Despre ciuperci la fundulet nu stiu nimic, sa speram ca va sti dr ce e cu Tudora.
Nefertari - e superba Freya, are o fetisoara de copil de 2-3 ani, nu mai pare bebelus. Probabil din cauza categoriei grele la care se inscrie
. Ca veni vorba, a luat si Ana 300 gr intr-o saptamana, cat pentru toata luna (ori o fi fost cantarul dereglat, ca aseara am stat sa-l potrivim cum trebuie ca eram stresata), asa ca m-am mai linistit si cu treaba asta. Masuratorile le dam luni.Mai, dar chiar asa, acum mi-au picat ochii pe lista noastra si e imensa, dar din pacate 3 sferturi dintre fete ne-au parasit... Si inca unele care erau active. Poate se intoc totusi.
Ei, hai ca va las pe seara asta, presimt ca sunteti la barfa, mi-e si frica sa deschid messengerul. Hai, uite il deschi numai sa vad daca sunteti acolo
. SI dupa aceea ma car ca poate ma apuc si eu de invatatul ala cu care va tot amenint
.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Ruxel spune:
dana-alexia, cum faci tu acasa sedintele cu aerosoli? Te intreb pentru ca baietzelul surorii mele a facut bronsiolita, i-a dat tratament acasa, dar peste o saptamana a recidivat si a internat-o cu baiatul la Grigore Alexandrescu pentru aerosoli. Cica nu putea sa faca tratamentul ambulatoriu. L-a tinut in spital o saptamana, iar apoi acasa i-a dat sa-i dea niste picaturi o luna de zile.
Mai, in seara asta Bianca s-a culcat nemancata. Pur si simplu nu a vrut sa manance. Cum am pus-o in pat a adormit. Si e nemancata de la 5 dupa-amiaza. Sa vedeti ce-mi da trezirea la miez de noapte
.
Si noi am fost azi la controlul de 8 spre 9 luni, si doctoritza a zis ca nu se vede nici urma de dinti. Ca de fiecare data cand mergem la control, Bia face un scandal monstru, de nu pot nici sa mai aud ce vorbeste doctoritza. Cum intram acolo si o asez culcata la masuratori, incepe distractia, care nu se mai opreste decat cand iesim din cabinet.
Iar azi la pranz, a trecut juniorul lui barbatu-meu pe la noi, si saracu' de el cum a intrat pe usa, Bia a inceput sa urle de nu se mai oprea. De obicei ea plange la persoane mai putin cunoscute, numai atunci cand acestea incearca sa vorbeasca cu ea, dar azi chiar a inceput aiurea. Bine, juniorul nu vine foarte des pe la noi si de-aia nu s-a obisnuit inca cu mutra lui :)
Maaaaai, i-a incoltit fasolea lui Alex
. Este asa frumoasa....iar Alex e super fericita. Cica sa facem si noi o mancarica....![]()
.
Ruxel
Bianca
Danelutza spune:
Beatrice de ce nu i-ai aratat dintzii
lui socrela. Asta cu pupatul si cu dintzii n-am mai auzit-o, si noi o pupam pe Isabella, eu mai ales o musc de bucushoare si... face kk, adica nu se constipa de la pupat, asha ca... da-i inainte cu pupatul.
Elisor multa sanatate la bebei si tzie multa putere fizica si psihica.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario