Bebelusi de mai-iunie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
monu spune:
ola dragelor, ne este dor de voi. pupam dulce toti bb-ii care sunt bolnaviori tinem pumnii sa se faca bine iar pe mamici le imbratisam si le uram multa rabdare si bucurii. noi suntem bine cu exceptia unei iritatii urate de tot pe manutze de la caldura. asteptam cu interes sa ne vina o jucarie - toba cu luminitze.
din pacate nu pot intra pe net asa de des pt ca la mine net-ul nu mai exista pt moment. niste idioti au furat pur si simplu serverul si toata aparatura de pe bloc care asigura existanta netului. doby!!!!
pupici si sa ne vedem cu bine in parc. parca duminica nu? adina nu te supara dar o sa te sun sambata sa ma asigur ca nu gresesc ziua. sper sa fie frumos afara.
si
Alexia Ioana
mikka spune:
Neatza si multi ani sarbatoritilor!
Androix, misto chestia cu muntele... cum te-ai descurcat cu bebeul?
Mai Loreen, seful tau iti da beepuri? Da' cat de nesimtit poate sa fie???
Nelia, multe mai ai pe cap! Dar bine ca ai trecut bine de faza cu cetatenia, sa va aduca numai noroace! Spor la impachetat / despachetat!
Nefertari, ma bucur ca ai reusit sa revii cat de cat la un tonus normal, chiar daca asta nu inseamna ca s-au rezolvat problemele. Da' macar le privesti cu alti ochi
SI ce copii frumosi ai, si tu la fel, sa fiti sanatosi cu totii! Mey, da' la asa frumuseti, o avea si barbatu' ceva contributie, asa ca... uite, diseara uita ca esti suparata pe el, si fa-i o surpriza, ok? 
Olga, m-am trezit tare nervoasa azi, si cind am vazut toata casa cu susul in jos m-au apucat nervii de tot... da' v-am citit pe voi, si m-am linistit instant...
Danelutza, mergi la medic, nu sta asa, ca nu trece de la sine!
Gusta, mey! Frumoasa floricia! Bine ca ti-au trecut gandurile rele!
&Ioana
andreeaatan spune:
I-am luat ieri lui Thomas o casuta dinaia i n care bagi si forme diferite, cu cheite de plastic. Mortala, mai ieftinica, ca ma ingrozesc cate prostii o sa depozitez in beci peste cateva vreme. Normal ca nu baga formele, e drept ca am insistat prea putin.
Cand o da peste cap, adica intoarce casa cu fundu'n sus, tipa sa i-o pun pe fundatii la loc. Are jucarii si pe acoperis, ca sa zic asa, si alea le zdranganeste. E la el pe jos in camera si spal de cateva zile in fiecare dimineata pe jos la el ca sa poata sa puna si limba. Astia de la Pronto ar trebui sa-mi faca reducere la produse de parchet.
Oricum jucaria scrie ca e de la 12 luni in sus.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
mikka spune:
Andreea, si eu ma gindeam sa fac un contract cu astia de la Pronto si de la Domestos, sa-mi traga tzeava direct in galeata, ca m-am saturat... Si daca nu apuc sa ajung pe la Carrefour, iau de la magazinele astea din centru si ma cocoseaza, ca e aproape dublu... Deja lista de cumparaturi are pe primele pozitii cereale, pampers, domestos si pronto, invariabil.
Adina, nu promiot nimik cu intalneala, plus ca eu stau f aproape de Cismigiu si nu prea-mi arde sa bat drumul pina in Herastrau, unde e la fel de aglomerat. Da' mai vorbim, mai ales ca astia au anuntat ninsoare
.
&Ioana
gabitzam spune:
Adina, nu stiu sigur ce facem pina duminica, vedem pina atunci.
Sper sa fie si vreme buna duminica, am auzit la meteo ca se schimba vremea.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
andreeaatan spune:
La mine, lapte, iaurt, pampasi, pronto, cif si mr. proper. Si mr. musculosu' citeodata. E f. bun musculosu la cuptorul meu cel facator de roastbeef.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
OlgaTarziu spune:
E ora 3 dimineata si Tony urla de o ora. Si asta e a treia noapte asa. Nu spun e chiar la mare sincronizare. O face cand aveam mai multa nevoie de odihna.
Olga, m-a apucat panica. Si Tony are suflu sistolic descoperit de la nastere iar medicul de familie insista ca nu e grav si refuza sa ne trimita sa vedem ce si cum. Sper sa aiba dreptate spre binele lui si sa nu ne trezim cand e prea tarziu.
Va las ca nu vad in fata de oboseala iar cu fondul asta sonor nici nu as putea sa ma concentrez.
Olga
Si maine e o zi
Danelutza spune:
Buna dimineatza si...
LA MULTI ANI Dragos Octavian
Androix, Mikka, multzumesc
, am pus ieri un pliculetz de ceai de musetzel cald pe nas, azi noapte am facut febra, dar acum stau mai bine si s-a mai dezrosit nasul, mi-au trecut urechile si durerea de cap. Mai stau pina la prinz, daca simt ca iar am probleme, ma duc la doctor.
Simiena nici Isabella mea nu merge in patru labe, dar cica nu totzi copiii merg asha. In schimb e super incintata cind sta in picioare, asha ca... acush alergam
, iar noi o sa trebuiasca sa...
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
gusta spune:
Buna dimineata.
Olga ti-am citit povestea.Si vreau sa ii dau un pupic mare unei mici luptatoare Maya.In problema internari s-ar parea ca nu am nici un drept de apel ca eu as sta si pe un scaun dar ei zic ca nu.O sa vedem ca cu nebuna nu se pun
.
Nelia felicitari pentru cetatenie.
Olga nu stiu ce sa mai ii zic cand aud ca Tony nu are nici o schimbare cu somnul.De la mine un pupic pentru mami si sa ai multa rabdare.
Loreen ce faci mami noaptea nu iti e somnic.Te-ai inteles cu Beatrice sa stati amandoua aici pe site.
Andreea si Mikka la fel este si lista mea .Numai ca la noi incepe pampers,cereale ,lapte ,blick(care este un fel de desinfectant) si dupa pronto care si asta are alt nume.Si mai nou mi-am anuntat olandezu ca eu cu el nu ma pot casatori ca sunt deja casatorita cu bucataria,spalat si altele asa ca el e pe ultimul loc
.
Am avut o noapte de kk .Nu am putut dormi si m-am foit in pat .Nu stiu ce e cu mine dar parca m-am tampit de tot.Sper sa imi revin repede ca nu imi trebuie sa ma imbolnavesc.Azi vroiam sa o scot pe Mara afara si aici a nins un pic si e un frig ,asa ca iesitul afara e cu semnul intrebari.
Ma duc sa hranesc pe burubel si mai revin .
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
patriciaRO spune:
Dragos
Sa fii sanatos si cumintel!
Ieri am descoperit ceva frumos. Adica o chestie, ca o gradina pusa pe un suport de plastic si care are copaci si gardulete si niste subistante speciale. Si dupa vre-o 10 ore infloreste gradina... Uitati despre ce zic!
Dupa ce am turnat substanta! la 2 ore INAINTE si apoi la 10 ore S-A INZAPEZIT
Beatrice, mami de
Alex pifos