Copilasi de mai - iunie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Fetelor......la toate..va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o...sunteti niste dragute...
Vestea cea mai mare si mai buna pe care am sa v-o dau despre bebita este ca...azi noapte nu s-a trezit deloc !!! eu am "suferit" mult din cauza trezitului noaptea asa ca pentru mine este una din cele mai bune vesti pe luna asta...daca nu pe tot anul...
ce sa va mai spun...despre fii-meo... este rasfatat...face numai ce vrea el... vorbeste toata ziua (mai mult pe limba lui)...este foarte mamos..mananca numai cand are chef si numai ce are chef...iubeste la nebunie apa, muzica si masina lui tati...face numai kk la olita restul in pampers...este f smecher si speculeaza orice "gresala" din partea noastra...
ideea e ca el e VIATA NOASTRA indiferent cum ar fii... !!!
incerc acum sa citesc tot ce ati scris azi fiecare dintre voi...macar atat sa apuc...ca sunt rupta de somn...
va pup pe toate si va doresc umai bine!!!

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Bine ca ne-am mai dat drumul la scris.

Paloma, sanatate multa si tinem pumnii la operatie! Vanesa, multumim ca ne-ai anuntat!

Cius, iaca de cafea habar n-aveam asa ca scapai fara bici oricum, eu nu mai beau cafea de cand eram gravida cu Vladut deci chiar nu m-a interesat cand am citit cartea lui Monti...

Laureta, preturile astea sunt pe ora, pe zii? Mie mi se pare enorm, nu cred ca mi-as permite.

Flavia, wow, esti o fericita... Si eu vreau , fiu-miu ma tine in priza pentru Timea, nu cumva sa ma dezobisnuiesc...

Cami, astept analizele pe mail. Eu inclin sa cred ca-i vorba de roseola infantum, care nu trebuie sa te ingrijoreze ca-i boala usurica. Pupici micului gelos!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by vanessa ionescu

hai ca eu iar vin cu vesti proaste.
Paloma este in spital, maine se opereaza de bila. Are multe pietre.
va tin la curent.
va pup si multumesc mult de incurajari.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Tinem pumni lui Paloma,sa fie operatie cat mai usoara.Zicea ea ca are probleme cu bila ooof.Sa i transmiti multa sanatate

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Incerc sa mai scriu cateva cuvinte..pana nu adorm de tot..
Carmenbr..ai fost prima care m-ai intampinat si iti multumesc..sper sa ne “intalnim” cat mai des pe aici si cu vesti cat mai bune ...
vanessa ionescu…sincer imi pare rau pentru mama ta…ii tinem pumnii sa fie cat mai bine posibil…..nici pe Paloma nu o cunosc dar sincer imi pare rau pentru ea…stiu ce insemna crizele de bila..multa sanatate..
alus ai o scumpete de fetita…mi-o dai de nora??
DianaR felicari pentru curajul de a avea pe BB2 asa de repede…eu nu ma simt pregatita nici acum sa o iau de la capat si tu..imediat il ai pe bb2 … samburelul e samburel sau samburica???
laureta multumim pentru aprecieri!!!..sa stii ca si eu sunt cam cucuvea…
anacami multumim pt laude…multa sanatate lui Sebastian!!
mephala30 multumim de primire… ce ochi frumosi aveti si tu si Iustin…si la tine vine BB2? Mai ce fete curajoase pe aici!!!
tnicoleta multumim pentru urari…si pentru ca ne-ai pus si pe noi pe listuta…si eu m-am gandit sa-I dau lui bebita oscilococinum..dar am zis sa mai vad si alte pareri…zici ca are efect?
bertha sa stii ca si bebita al meu avea la un moment dat o mare pasiune pt aspiratoare si masini de spalat…dar i-a trecut acum..poate trece si la voi… te compatimesc pentru noptile nedormite sau dormite in reprize…ii dai si sa pape noaptea? Sa stii ca si eu ma “consolez” de cateva luni bune cu ideea ca ii ies caninii..de aia e asa agitat…vezi de treaba…nici vorba de canini…asa e soiul …
acris bine v-am gasit si muuulta sanatate Amaliei…
cius22 multumim pentru aprecieri…sibiul e orasul meu de suflet…acolo am terminat facultatea..acolo mi=am cunoscut sotul…ma leaga multe amintiri de sibiu…frumos oras….si inca ceva..te admir daca poti sa tii o astfel de cura de slabire…eu sincer nu as rezista… "Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!" asta e SUPEEER TAREEE! Si cred ca e cu substrat sau cu dedicatie…
Fetelor...cam atat va pup pe toate si va multumesc inca o data..iaca asa se facu 12 jumate si eu...pe DC
PUPICI!!

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am revenit.

Flavia somnic usor

Diana preturile sunt mari stiu.Poti sa stai cat vrei.Ultima oara la Booboo era 250 era inclus o bautura(cutiutza de suc natural 200 ml) si la plecare un ou kinder.Am cam ramas masca de pret dar sotul n a vrut sa ne intoarcem inapoi.Si dupa aia cand vezi cum se distreaza copii mai vrei sa mergi.Si ca nu chelutim singuri i am chemat si pe Alina(nally) cu Sebi si tati lor

Anacami cum se mai simte Sebi?Vezi la subiectul cu bubitze tot roseola zic si fetele ca Diana.Deci "se poarta".

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Diana..samburelul e samburica..Timea ...scuze dar nu stiu inca tot despre voi...
tu ii dai sa pape noaptea la vladut?

Mergi la inceput

laureta..si tie noapte buna si somn usor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Flavia, da, samburelul e samburica . Papa Vladutul meu si noaptea, pana acum 2 luni sugea la greu de la mine inclusiv noaptea si acum suge de zor pe bibi.

Laureta, eu cred ca ma intorceam... Asa-s eu mai zgarcita Dar daca aveati companie, si inca ce companie, va inteleg...
Somn usor!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna dimineata fete harnicutze!

Paloma,TIN PUMNII! CURAJ!...lasa ca dupa operatie o sa scapi de crizele nesuferite!Suntem toate alaturi de tine!pupici si tie si Cristinutei.

Vanessa,multumim ca ne-ai anuntat de Paloma...te rog transmite-i toate gandurile bune! pe domnisorul Andu si pe Cata...nu ne-ai spus cum a reactionat domnisoara la cadoul cu "randunici"(au rezistat randunicile pana la V day?)

Flavia,da' ce cuminte e Antonio,face la olita...pai,Victor al meu, nici nu vrea sa o vada...in schimb vad ca e interesat din ce in ce mai tare de WC...(??).Iar cu trezitul noaptea,ai dreptate,unii au program "nocturn"(asa le e soiul)...mai nou si fii-miu,desi avea un program super pana acum(21-7),sta noaptea treaz,plin de chef de joaca,si la 16 cade lat de somn.

Diana,la voi sunt locuri de joaca,ca la Bucuresti?...si io sunt ca tine,mai zgarca,mi se pare prea mult...da' mai stii? poate o data de proba,as da...Deci Vladut te 'tine" in priza?... dulce pe nazdravan si iti doresc sa prinzi un SOMN ca lumea!

Fetelor,asa cum va spuneam aseara,am incercat sa il trezesc pe Victor la 19...chiraieli,plansete,strangea pernutza la greu,se freca la ochi,de mi s-a facut mila si l-am pus in patutz,unde a adormit instantaneu...Bineinteles ca la ora 4 dimineata,cine avea chef de vorba si de joaca?...Noroc cu sotul asta al meu care e super intelegator...s-a sculat el si "a facut de serviciu"...iar eu am putut dormi in liniste pana la 7 juma( sa nu ma duc cu ochii in gura la scoala)
Acum, ala mic iar a cazut lat,o sa doarma pana pe la 11 si dupa masa iar o sa se repete figura(si parca vad ca la noapte nu ma mai menajeaza sotu' ca maine n-am scoala...)

Pup toti copilasii frumosi si burticile!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
In primul rand, ii doresc Palomei multa sanatate!Sa scapi cat mai repede si usor de operatie, si sa nu mai ai nici o problema!Vanessa, te rog sa ne tii si pe noi la curent!

Diana,multumesc mult!Stiam ca ma pot baza pe tine . Cu bbeii tai cred ca este o diferenta ideala, si daca tot ai lasat o perioada mai moale cariera, in curand o sa te poti concentra si pe aceasta. Eu am stat doar 7 luni acasa, deja se schimbasera f. multe lucruri cand m-am intors; a trebuit sa-mi "recastig" pozitia. Cred ca imi va veni f. greu la urmatoarul bb, poate era mai bine sa il am si eu pe bb2, sa stiu una si buna pt. o perioada.
Apoi, sotul meu spune ca isi doreste bb2 si pt. bb1, iar daca diferenta dintre ei este prea mare, nici asa nu este bine...
Pentru HappyLand, pretul in cursul saptamanii este de 170.000, in weekend 250.000 (noi am fost in weekend, erau pesronaje mascate, clovni, printese,etc, ii picta si pe fata-daca doreai).Poti sa stai toata ziua, dar nu stiu daca as putea rezista mai mult de 3 ore!!Sebastian este intr-o verva continuu, transpira, trebuie schimbat (mai ales inainte sa plec acasa).

Sebastian este super-bine, aseara nu mai avea absolut nimic pe piele; deci: aproape 3 zile febra, o tentativa de eruptie, o perioada de antibiotic, dupa antibiotic fix 3 zile de bube!!Acum este bine, dar curiozitatea ma omoara! Oare nu se poate face o dozare de anticorpi pt. aceasta boala? Macar sa stiu daca a fost asa ceva...Imi pare tare rau ca nu am mers la medicul de la infectioase , el era in masura sa stie cel mai bine.Acum este prea tarziu pentru consult, este curat-curat..

Daca acum cateva zile ma plangeam ca este terorist si neascultator, ziua de ieri m-a facut sa imi para rau: a fost super-cuminte, s-a jucat si singurel cu masinute si cuburi, ne-a imbratisat si ne-a mangaiat!Nu a mai tipat, ce mai , s-a comportat ca un ingeras!

Flavia, felicitari pt. reusita!

Aa, soacra-mea ma astepta cu zambetul pe buze aseara!Parca nu ne ciondanisem deloc, nici nu a mai adus aminte de incident!Chiar Sebastian a dormit la ea, m-a trimis acasa (cascam de mama focului)desi Sebi inca avea chef de joaca!Si sa vedeti ce microbista era! A urmarit meciurile cu sufletul la gura, striga si se ridica in picioare la o faza mai tare; stia jucatorii si valoarea acestora

Laureta,cum se mai simte Inisa?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput