Copilasi de mai - iunie 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
acris spune:
Buna dragele mele,
In primul rand, vreau sa urez Palomei multa sanatate !!!!
Anacami, ma bucur din suflet ca Sebi e ok.
Soacra ta e tare dragutza. Sa-ti traiasca!
Flavia, am vazut pozele. F.f.f frumoase ! O familie super.
Ciuss, poate reuseste Victoras sa-si schimbe programul de somn sa nu mai fiti nevoiti noaptea sa stati de veghe. Au si ei perioade...
Fetelor din Bucuresti, va invidiez ca aveti posibilitatea sa duceti copilasii in acele frumoase locuri de joaca. In Targoviste...pauza..in afara de parcuri de cartier si unul central...nu gasesti altceva.
Azi imi iau copilul acasa !!!! Uraaaaaa !!!!!
Va pupic si sper sa mai intru.
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
Madisor spune:
Dragobetele sa va aduca fericire, lumina si multa iubire! Si nu uitatzi sa le daruitzi ceva si taticilor, ce vretzi voi
, ca asa e obiceiul...
V-am scris un mesaj pe care fara sa vreau l-am resetat. Poate a contribuit si faptul ca ma bate Clara la cap! Incep din nou...
Laureta, esti o dragutza!
tzie si Inisei si sanatate! Poate reusesc sa pun poze diseara, sau daca nu, duminica... Maine am parastasul de un an al sotziei lui tata...
Vanessa suntem alaturi de tine! Transmite-i Palomei ca abia o asteptam printre noi! Multa sanatate!
Flavia, bun venit tzie si lui Bebitza si felicitari pentru kk la olitza!
Anacami,
lui Sebastian si sa fie cat mai repede cat mai bine!
Simona,
lui Roxy si lui Victor.
Nu mai pot scrie, Clara plange ca nuu ii dau bibe si vreau sa ii dau laptic in cana. As vrea sa ii scot bibe, ne asteapta zile grele...
mephala30 spune:
Buna!
Diana, asa-i, o s-o las si eu mai moale, ca doar nu-mi ridica nimeni statuie.
Si eu astept curioasa poze.
Paloma, sanatate multa si refacere usoara! 
Flavia, sunteti tare scumpi. 
Da, si la noi vine bebe2, am doar 9 saptamani...
Anacami, ma bucur ca s-a 'curatat' de tot Sebi.
Ieri am dat-o in life cu pizza si langosi cu branza. (Diana, un bici, ceva?
)
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
tnicoleta spune:
Buna fetelor
In primul rand Paloma multa sanatate Vanesa trimitei toate gandurile noastre bune.
N-am timp sa raspud sunt super incarcata la servici. Da trebuie sa va zic ceva ca sa ma descarc putin. A fost soramea ieri la mama la cimintir. Cel care avea groapa in fata mormantului mamei a facut o lucrare si a intrat peste marmantul ei. A scos si crucea si garguletul si arata de parca ar fi mormantul nimanui. Sunt asa de suparata. Oare persoana respectiva nu s-a gandit ... Na ca nu mai am cuvinte. Ma intorc la munca sa ma racoresc putin dand cu mausul de masa.
Va pupic pe totti
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Chiar harnicute ati fost
Paloma multa sanatate, sper sa se termine repede sa te intorci acasica. Iti tinem pumnii
Vanessa multumim pentru ca ne-ai spus, iar tie multa putere sa rezisti problemelor cu mamica ta. Ii dorim tot binele din lume. Pupici pentru Cata si Andu.
Anacami, ce mai intortocheala, bine ca Sebi si-a revenit asta e important. Ai mai vorbit cu doctorita voastra, ar fi bine sa-i spui cu igg si igm, ca sa nu te bage in sperieti degeaba. Obositor si pentru tine cu serviciul, este bine ca Sebi se intelege cu bunicii si sunt asa aproape de tine. Bine ca sa terminat si conflictul cu soacra, probabil ca s-a gandit si ea ca nu are rost sa va certati pentru ca doar amandoua doriti binele copilului.
Laureta, esti harnicuta foc si la scris, ai dreptate eram un grup foarte activ inainte acum ba serviciul, ba ..., s-au schimbat multe, dar ce comori avem
Flavia bine ai venit la noi, am vazut pozele ce baietel mare ai, frumos foc cum sta el pe olita si citeste
Cius, te invidiez pentru program, dar in schimb ce program ti-a facut victor, uf sper sa-si revina repede, trage de el, pune-i muzica, ceva sa se trezeasca, ca tare rau e asa
Bertha, tot cu aspiratorul si voi, uuuff, ca si la noi este disperat dupa el si ce tragedie cand il vede si nu il dau. Pupici frumusetei
Diana si eu vreau poze, las' ca ne dam noi cu parerea ce si cum, sunt convinsa ca esti cea mai frumoasa mamica pentru ca ai un baiat scumpic foc si o samburica in burtica care te face sa radiezi toata
Mephala, asa usurel cu treburile, ca tare multe mai sunt, iar tu acum ai alte treburi mai importante, mmmmmmm bune langosi![]()
Nicoleta, ce om fara nici un pic de constiinta, imi pare rau poate aflati telefonul lui de la administratorul cimitirului sa-i spune-ti cateva, ca tare merita
Apropo de aspirator la noi a fost mare tragedie ieri la mama cand m-am dus sa-l i-au, am dat cu aspiratorul si Mihnea sa suparat ca nu da el, ar dura circa 2 ore o camera daca l-as tine langa mine... . Si uite asa il tot tinea mama in alta camera pana sa suparat si s-a pus pe o jale de a venit si tati si nu-i mai trecea, transpirase tot, ne-a batut pe rand pe toti, pana la urma cu chiu si vai a acceptat sa se imbrace sa putem pleca acasa la noi, unde s-a consolat cu fierul de calcat. Cel mai rau este ca degeaba sunt eu mai ferma ca nu este voie ca mama se duce sa-l ia in brate ca sa-l impace ca plange copilu'. Nu prea ne intelegem in privinta asta, sper pana la urma sa ma asculte si sa nu mai cedeze la tipetele lui asa repede. In rest s-a acomodat minunea mea cu noua situatie mai ales ca mama are ham ham si el poate sa-l traga de coada, doar cand sun tipa mamiii, de mi se rupe sufletul, ce sa fac, asta e situatia. Eu inca nu m-am acomodat mi-e greu fara el, nu prea am chef de lucru, plus oboseala asta de colo colo cu cumparaturi plus curatenie, acasa nu mai apuc sa fac mare lucru.
Na vedeti ca m-am intins peste masura de mult, dar nu inchei fara sa va urez sa va iubiti si sa sarbatoriti si de DRAGOBETE.
Multi pupici
anacami spune:
Fete dragi, sa fiti iubite de soti si copii, sa aveti toata fericirea din lume!
Afara, vremea NASOALA rau!Lasa ca stam in casa sa ne giugiulim cu sotii si sa ne distram cu prichindeii!!
Laureta, subscriu! Esti harnicuta foc!
Carmen, este si normal sa mai mancati cate ceva yami-yam! Ati reusit sa pastrati acelasi stil de viata ca inainte de sarcina? adica Montignac?
Irinusha,Irinel,Monet, Lauraa, ce mai faceti?
Nicoleta,nu te lasa
! ce oameni fara suflet, nu se gandesc decat la monumentele lor!
Acris, sa te bucuri din plin de weekendul impreuna cu fata!Ce mai face, parca si ea avea ceva probleme zilele trecute?!?
Madisor, ai incercat cu paiul? Noi am scapat de vreo luna de biberon, sa vezi ce incantat si ce important se da Sebi cand bea din pai!
In ultimele zile, cum ajung acasa, vine si imi zice :"mami, am macat oleta (omleta), am macat danonino (branzica sau iaurt),etc"
. N-o sa mai poata soacra-mea sa faca nimic fara sa stiu eu, am spion in casa...
Laurina, saracuta de tine! Lasa ca o sa fie bine, incet incet te acomodezi.Astept poze, cred ca Mihnea este de nerecunoscut!
In vederea zilei de 8 martie!, soacra-mea a inceput trainingul cu Sebi: il invata De ziua ta mamico!
. Aseara mi-a zis "mamico" si "mamica ma"; dupa se rusina, si incepea sa chicoteasca!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
flavia maria spune:
Diana atata timp cat ii dai sa pape noaptea se va trezi…. Si eu abia de o luna am reusit sa-I scot laptele de noapte ..e greu..stiu dar e singura solutie! Bebita se trezea pentru ca ii era foame…stomacelul lui era obisnuit sa pape la ora aia si atunci ii dadea desteptarea…incerca sa nu-I mia dai noaptea papa…”infunda-l” ziua cu mai multa mancare…
cius22 bebita al meu face kk la olita cam de la un an si 4 luni..a avut o perioada de 2 saptamani cand nu a vrut sa mai spuna…asta dupa ce l-am lasat cu soacra-mea si tot am fost plecata ziua….m-a “pedepsit” si a inceput sa faca pe el…acum e ok cere din nou olita… si daca suntem afara si il scapa imi spune…si ii spun ca numai acasa facem …si tine saracutul pana acasa…daa e cuminte din punctual asta de vedere…
anacami ma bucur ca e bine “piticul” tau…si mai e si cumintee…bebita al meu nu sta singur nici un moment…niciodata nu a stat sa se joace singur cu jucariile…va invidiez pe mamicile care aveti parte de astfel de momente de liniste….
acris multumim pentru aprecieri!! Sa stii ca nici la cluj nu sunt spatii de joaca inchise sau cel putin eu nu stiu…noi astepatm sa vina primavara sa stam mai mult afara…
Madisor LA MULTI ANI si voua de DRAGOBETE!!! (eu chiar uitasem…mersi ca mi-ai amintit) tu ce ii cumperi lui tati vostru?....Si eu as vrea sa-I scot bibe dar numai cu el adoarme..ce sa fac?
mephala30 sarcina usoara…sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Laurina bine v-am gasit…e mare bebita…nu stiu cum a trecut timpul…si e si maaare cititor el….
Ce sa va mai spun?? azi noapte s-a trezit o data…a baut o sticla de ceai..si sa- culcat la loc…era prea mare surpriza sa nu se trezeasca deloc!!! Asta e …sper ca nu se va trezi pana se insoara…
Mey fetelor eu nu mai resist sa stau acasa…simt cum ma “indobitocesc ” pe zi ce trece…sunt zile in care nu sunt in stare sa leg doua cuvinte…nu stiu ce o sa fac cand ma intorc la servici..sincer acum imi doresc sa merg la servici!!..stiu ca nu o sa ma tina mai mult de o luna…dar nici acasa nu mai pot sa stau…sper ca nu o sa “sariti”cu gura pe mine si nici nu o sa ma considerati o mama ”denaturata”…simt ca trebuie sa fac si altceva in afara de schimbat pampers, facut mancare, curatenie, jucat ascultat muzica, plimbat… asta simt!!!
Multi pupici la mamici, bebici si burtici!

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
flavia maria spune:
LA MULTI ANI !!!! IUBITI-VA MULT!
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
laureta spune:
Hop si io pi aci.
Este asa urat afara si friiig si plouaaaa si vaaant brrrr.Inisa ma alearga prin casa cu mancarea asa ca ba scriu ba ma duc sa i mai bag o linguritza pe gat
.Am inceput mesajul asta de muuult dar asa este cand vrei sa faci doo treburi o data
.
Vanesa cum este Paloma?Ai vesti?
anacami ma bucur ca Sebi este bine.Inisa e foarte bine.La ea a tinut doar noapte febra mare a doua zi avea pina in 38 si dupa aia nimic era ca noua.Cu costipatia eu i am luat Lass Baby de la Erbavita e natural cu suc de smochine portocale etc vad ca e binisor cu totul ca nu i dau sirop in fiecare zi.
cius daca iesiti afara cu Victoras si il plimbati pina tarziu sau sa mergeti in vizita unde sunt si copii nu crezi ca ar merge asa?E orar super nasol,mai ales trezitu ala la 4 dim imi da fiori![]()
flavia nu esti mama denaturata cred ca toate vrem sa mai avem viata sociala macar un pic acolo.De multe ori imi vine sa fuuuug.Noi nu avem nici un ajutor in Bucuresti asa ca Inisa si pina la piine merge cu noi ca nu avem cu cine s-o lasam.
acris ce fericire pe tine ca iei fatuca a casa
Laurina e fain ca vrea Mihnea aspiratorul,Inisa fugeee.Chiar am vrut la un moment dat sa i iau aspiratorul nasal care se pune la aspirator dar m am gandit ca nu am nici o sansa sa fac ceva cu el.In schimb este indragostita de farash![]()
Tnicoleta sunt oameni nesimtiti.Ar fi trebuit sa puna totul la loc.Dar de fapt nici nu trebuia sa umble ca doar nu era zona lui
Madishor pupicei
mephala langoshi
pizza
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Laurina spune:
Flavia, parca ma aud pe mine acum ceva timp, cand imi venea sa-mi i-au campii si sa ma tot duc cateodata..., dar uite ca acum am inceput serviciul si tanjesc dupa fiecare minutel cu Mihnea. Aveam momente cand ma simteam foarte frustrata si ma gandeam eu ca ma neglijez pe mine daca nu ies din ciclu pampers mancare gatit curat pampers, dar nu e chiar asa. Eu sunt si cam exagerata poate, oricum te intelegem foarte bine mamica buna.
Anacami sa stii ca este de nerecunoscut minunea mea, e baiat mare, mai ales dupa ce l-am tuns parca a capatat alura de baietel, Laudaroasa de mine![]()
Am scris azi 2 mesaje chiar ca-i vineri
multi pupici
Laura si Mihnea