Copilasi de mai - iunie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Simona, cred ca este super bine cu asa program (probabil mai greu pana te obisnuiesti cu trezitul dis-de-dimineata).Eu am teoretic de la 9-17, ajungem mai devreme, plecam mai tarziu.Chiar si cu programul in limitele normale, se cam duce toata ziua: nici dimineata nu poti sa rezolvi prea multe, nici seara.Mai ramane weekendul, iar daca vreau sa rezolv treburi pe la institutiile de stat, trebuie sa-mi iau zi libera...
Fetelor, ca tot veni vorba de program, va trebui sa plec acasa (plec la 5, ca nu mai am prea multe de facut); si imi este asa greu..cu gandul la reintalnirea cu soacra-mea..(desi,dupa cum v-am mai spus pana acum, ne intelegem f. bine, nu prea avem probleme).Cadem noi la pace cumva si pe aceasta tema!

Am pus si cateva poze noi; sunt si 2 albume de la mai sus amintitele locuri de joaca..

Flavia, sper ca nu te-am speriat cu problemele!Sper sa treaca si la noi cat mai repede, si sa auzim numai de lucruri frumoase

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mi am facut programare pentru ochelari
Cred ca trebuie sa imi schimb binoaclele.Nu am fost de cand eram burtica la control la ochi.Atunci mi sa recomandat cezariana(care a fost si un pic de nastere naturala si trezit horror in timpul operatie hihihihihi).
Afara era soare si bine dar bate un pic vantul.Inisa in sfarsit a papacit tot si acum ea doarme si eu imi fac de cap pe net

Anacami nu te speria cu bubitzele poate a fost o reactie totusi la antibiotic.Mai erau 2 subiecte la parinti intreaba tot cu bubitze.Mai e o suspiciune de varicela dar ar fi trebuit sa fie bubitzele cu lichid peste cateva zile.Sunt asa multe boli la varsta asta de nici nu sti ce sa "alegi".
Si analizele de sange cum au iesit?Cred ca acum ai convinso pe soacra ta sa nu mai lase baiatul la gradi ca acolo sunt multe boli.Va pup sa va faceti repede bine

cius sa culcat piticu la 16 pina la 4 juma???Uauuu.Si papa?Io tot la papa stiti voi obsesia mea cu Inisa.Spor de slabit si fara efort

mephala uuuf greturile,naspa.Eu le urasc si la sarcina urmatoare mi e groaza de ele.Dar mai au piiiic de tot si gata

Diana chiar sunt curioasa sa te vaz burtica again.Si nu te cred ca esti grasa si balooon sa vedem dovadaaaa

bertha noi am avut 2 nopti urlatoare ,io am pus vina la ciukalata kinder ca in zilele respective i dadusem 2 batoane din alea mici.Asa ca acum e in pauza de ciukalata(si pap io)

tnicoleta eu am zis mai de mult ca fetele de la alte subiecte ne vor intrece.Cred ca suntem cea mai tacuta grupa.La utza utza la noi e invers eu dau incet ca mi e frica si sotul da asa de tare de mi se pare ca va face roata leaganu ala

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

anacami pina am scris eu romanul ai scris si tu.Super pozele.Unde este Happyland?Arata super in poze locul de joaca.
Si Sebi e asa dulce la tine in brate

Mergi la inceput

Laureta, hai sa scriem...(cel putin eu cred ca am batut recordul zilele astea...).
Rezultatele pt. hemoleucograma sunt in limitele normale (hemoglobina,leucocite,eritrocite,limfocite,etc), cu exceptia nr. de trombocite- care este f.f. mare fata de limita superioara (si anume 783.000 fata de max. 400.000-ceea ce inseamna coagulare f. rapida a sangelui,sau ceva de genul asta).
Nu stiu o fi de la boala/infectie, de la antibiotic,.... Alta "distractie"; probabil ca o sa repetam analiza peste 1-2 saptamani, dupa ce se termina problema actuala, sper sa nu mai fie nici o problema.I-am solicitat sprijin si Dianei, sper sa aiba timp sa-mi raspunda.Rau cand nu te pricepi, ca mine

Va pupam pe toti (ne-contagios ), cred ca voi reveni dimineata cu noi amanunte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta pai sa te iei de mana cu sotul meu mami, ca si el zicea aseara ca la 5 ani o sa se dea cu leaganul peste cap .

Simona sigur ca impartim numai sa-ti placa ca eu o fac de pluteste lingurita in ea si nu mai dormi 2 zile dupa aia.

Camelia Hai nu te certa degeaba cu soacra. Zi ca ea si fa ca tine si veti impacate amandoua.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Laureta, pe cheiul Dambovitei-vis-a-vis de reprezentanta Mercedes (aproape de targul de masini Vitan, stii tu...; este in zona de vile nou construite, mai aproape de Calea Vacaresti, nu de Targ).Suprafata de joaca este f. mare, mult mai mare decat cea din Protopopescu.
In brate, este dupa un episod de gelozie- dupa cum v-am spus, duminica am avut invitata si o bebelusa; la un moment dat am tinut-o in brate; Sebastian a inceput sa planga. Dupa ce l-am luat si pe el, m-a tinut strans vreo 5 minute (ii transpirasera obrajorii de la stransoare...). Binenteles ca dupa cateva minute, dupa ce a trecut pericolul, nu ma mai baga in seama...

Mergi la inceput

No,zice bine anacami hai sa scriem.
Mi a placut locul de joaca si se vede ca e spatiu.Sper sa nu ne vedem cu ceva contagios pe acolo .Si ce pret era?Eu fac piatza de locuri de joaca pina acum am mers la cateva cu preturi intre 180-250 de mii(vechi)
Bafta cu soacra,pina la urma o lamuresti tu pe bunicutza.Este si ea ingrijorata si sti cum sunt cei mai in varsta cred ca stiu tot si mai si exagereaza.Dar sunt sigura ca te va intelege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Ce bine de voi ca aveti asa multe locuri de joaca...Las' ca io ma uit la poze si-i arat si lui Victor...
No,ca am zis ca azi il tinem cu forta treaz,macar pana la 19...da' de unde? la 16 iar a adormit..da' vreau sa il trezim pe la 6 juma' ca io nu mai fac revelionul cu el...

Laureta,Victor papa da' numa ce vrea el...azi m-am bucurat ca la obisnuita pita cu pate de ficat a acceptat si rosie si ceapa rosie..asa ca io zic ca a papat legume pe ziua de azi...da' lactate-ciu-ciu!...mai papa cu placere mar cu biscuiti si...pufuleti...ca pe el nu-l incanta dulciurile...si bea la greu,sirop de zmeura(100% natural) cu apa plata.

Nico-suuuper,imi place cafeaua tare! ca noi bem numa' espresso...pacat ca acu' nu prea mai am voie decat decofeinizata sau slaba...da' asa ca sa beau o cafea cu tine,fac io o mica abatere,chit ca ma Diana!

Cami,iti tin pumnii sa te impaci repede cu soacra...iar pe Sebi il pup inca odata; ai dreptate cu programul...dintre toate relele din invatamant,lucrul bun e programul si...vacantele(unde mai pui ca sunt zile in care am doar 2 ore sau...niciuna!).In ce priveste bubitzele,sa vedem ce zice si Diana,cand va vedea rezultatele...

Azi,mi-am facut si io un cadou singura de Martisor...mi-am luat un fond de ten L'Infailible ,de la L'Oreal...imi place foarte mult-am gasit o mostra intr-o revista si mostra aceea m-a convins...acu' sa vaz cu ce se "razbuna" sotu'..precis o sa-i mai ia ceva pentru avionasele lui...

Acu' ma duc sa ma uit la pozele Cameliei...

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Cami,vazut super poze cu "gelosu' mamii",ce duuuuuuulce e la tine in brate...l-am vazut si pe tati si pe bunici! Ce fericit tre' sa fie Sebi cu asa familie frumoasa!.Foaaarte frumos! sa fiti fericiti si iubiti in continuare!Pup dulce -dulce pe frumosul Sebi,ai carui ochi pot baga in boala orice fata(pazea!)

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

hai ca eu iar vin cu vesti proaste.
Paloma este in spital, maine se opereaza de bila. Are multe pietre.
va tin la curent.
va pup si multumesc mult de incurajari.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput