Aspirante optimiste(183)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

lachi ok, nu zic nimic.Da te rog sa ma ti la curent.Iti spun nici nu sti cat regret de ce s-a intamplat acolo,mai ales ca iubesc animalele si il indragesc pe lachione.Sunt plimbata prin dr cu animalutele mele si cred ca l-as strange de gat pe ala care le-ar face rau.Nu uit cand am avut pb cu skip si imi venea sa o strang pe una de gat de la Ilioara.Imi pare rau de dr mele de la cabinetul de unde stateam inainte, era niste super tipe si profesioniste si cu suflet.Oricum crede-ma ca-mi pare sincer rau ce a patit lachione. dulce,desi asta nu o sa ajute cu nimic.
Si eu abia astept sa ajung acasa, am pregatiri de facut si am o durere de cap de nu mai vad nimic.Sper sa -mi treaca durerea de cap ca cine stie cum o sa-mi iasa tortul.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Tort,a zis cineva "tort"zici ca-mi trimiti si mie o feliuta miiiica Ioana?

Bun venit noilor aspirante,sejur placut la noi!Las ma ca atunci cand o sa plec io de pe lista,o sa ramana loc pen 3-4 persoane,la tonajul meu

Lachi,imi pare rau ma,ce nesimtiti,sa nu te lasi,sa le-o faci ca merita!

Anca,munca innobileaza(nu daaaa!)

Andicule am zis ca trimit mail da nu am mai apucat,vroiam sa te intreb de analize,alea,alea ce ai facut inainte de fiv!

Asi,pup fata frumoasa!

Tabi,bine revenisi

Marinarule,bravos Steaua

Felicia,nasol rau,eu am in holuri lambriuri pe pereti si in casa tapet pe o parte daca ma inunda aia de sus am pus-o!

Nadya si io ma laud cu intepaturi de ovare,da degeabaca miscatorii nu sunt zdraveni ca sa ajunga unde trebe

pup iuuuuu!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Dragutelor multumesc pentru primire. Va urmaresc de multa vreme . Sa stiti ca o sa-i zic lui Doamne-Doamne de voi cand o sa mai merg la biserica.
Sa aveti un sfarsit de saptamana placut si sa ne intalnim cat mai repede pe cealalta lista a ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Da Lachi e o coincidenta, Tano al meu nu are decat 2 ani, e mititel.

Fetelor va doresc un weekend minunat si petrecere frumoasa diseara de Dragobete

http://community.webshots.com/user/tinisor

Mergi la inceput

vale io stiu ce sa zic, vad eu daca mai ramane ceva din tort,da am sa incerc sa pastrez si pt tine o feliuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, mie sa nu-mi aratati tortul, ca sunt pofticioasa si o sa vreau o feliuta, dar nu am voie sa mananc, ca de 3 zile am inceput un regim sanatos, fara dulciuri, paine, fainoase sau grasimi. Vreau sa revin la o greutate normala. Daca insa aflu ca sunt , las toate promisiunile si mananc ca sa-i faca bine la bebel.

Valentinag:

Mergi la inceput

ok tabitha, tie nu-ti dau din tortulet, pastrez doar pt mine sa ma fac mare, grasa si frumoasa.La cate dulciuri am bagat in ultimul timp in mine, nu-i de mirare ca-s cat casa poporului.
mirelus pe tine te astept la o feliuta de tort, da?ca te asteapta si baiatul meu ca are ceva pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Tumpi: merci de intelegere. Promit ca dupa ce aflu rezultatul pap de toate, numai sa-i fie bine la bebe. Si o sa ma fac si eu o , ca la cei 1,55 m inaltime pe care-i am, o sa arat ca o balena sau ca o rata

Mergi la inceput

tabitha, vei arata ca o ratusca, dar pt o cauza nobila.
hai ca fug acasa ,ca tb sa ma opresc sa fac cumparturi pt tort si ma asteapta si baiatul meu.-ici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Vale, cand vrei tu, te lamuresc cu placere!

Lachi, sa ne spui si noua daca le-ai venit d ehac nemernicilor alora!

Mexxa, sarcina usoara in continuare si sa creasca bebicul frumos si sanatos!

Tumpi, petrecere frumoasa cu tort cu tot!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput