Aspirante optimiste(183)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mirelus cu mare placere,vb azi.Si lui e dor de tine ca nu te-a mai vazut de ceva timp si abia asteapata sa punem de o bauta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata,
Ancuta Stan, imi pare rau ca ti-au iesit asa analizele, cand ma gandesc ca trebuie sa le fac si eu luna asta....

Lachi, Tano al meu este labrador negru dar nu-l plimb in Cismigiu , eu stau in Pantelimon.
Iepumic, felicitari pentru vestile bune

Tabitha, iti tin pumnii sa fie
Eu raportez Ziua 36 = ziua 1 dupa lungi asteptari si speranteeeee si intarziere 6 zile.

Va doresc o zi buna

http://community.webshots.com/user/tinisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

alexia28: imi pare rau ca au venit rushii la tine , dar incepe o noua luna, iar martisor va fi mai productiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am ajuns acasa aseara!
Razvan nu a mai vrut sa plece de la bunici.Era fericit ca am ajuns dar sa nu plecam.

Mi-a facut mare placere sa va cunosc.

Lachi imi pare rau ca nu ai mai zis nimic.

Bun venit noilor aspirante si sedere scurta!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

Buna ziua!
Le salut si le imbratisez pe toate aspirantele la titlul de Mami.
Doresc sa ma alatur si eu voua, sa parcurg cu voi acest drum, sa impartim atat bucuriile cat si micile deznadejdi. Intr-un cuvant doresc sa devin pritena voastra si sa va am alaturi. Ce fac pentru asta? In primul rand voi darui. voi darui gandurile mele bune, imi voi pune sufletul alaturi de voi iar atunci cand veti avea nevoie de mine voi fi aici. Imi place si am inceput sa iubesc aceasta comunitate virtuala. stiu ca voi deveni dependenta de acest forum dar cred ca este cel mai bun viciu pe care il voi avea vreodata. Deci sunt pe
Am facut deja primii pasi in incercarea de a avea un BB. BB al meu se incapataneaza sa apara, imi pune sufletul pe jar dar pana la urma ii va fi lui dor de mami si va veni.

Va doresc un week end minunat.

Mergi la inceput

mileam: bine ai venit in mijlocul nostru si speram sa nu stai mult aici, sa nu faci vechime, ca nu se pune la cartea de munca, sa stii. Spune-ne mai multe despre tine, daca ai inceput ceva investigatii sau doar sunteti in faza de asteptare. Si multumim pentru sprijinul neconditionat pe care esti duspusa sa ni-l dai. Toate avem nevoie de sprijin in anumite momente si discutiile de pe forum ne fac sa cunoastem mai multe, sa fim mai constiente de anumite lucruri si, de ce nu, sa devenim prietene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ce mai faceti dragele mele optimiste?? Sper ca sunteti bine...si ca inca nu m-ati uitat... ca aici la voi a fost tare frumos.

Noi suntem bine... are 7.5 mm, si pana acum totul decurge bine.
Ne mutam...doar noi si cu taticu...sa fim o adevatat familie. Abia astept ca de 2 ani imi doresc sa stau singura cu sotul meu...chiar daca nici acum nu vom fi chiar singurei dar a treia persoana este cea care ne aduce zambetul pe buze in fiecare zi si ne face sa depasim momentele grele.

Va pup si va doresc cat mai repede un in burticile voastre.

O sa mai trec pe la voi cu vesti noi.

7+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

mexxa: bine ai revenit in mijlocul nostru, caci avem nevoie de exemple ca tine. Felicitari ca reusiti sa va mutati si sa fiti doar voi trei. Vei vedea ce bine va fi, ti-o zic din proprie experienta. Sarcina usoara in continuare si un copil sanatos sa va dea Dumnezeu ! o pentru voi de Dragobete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut gagici!
Va doresc un Dragobete plin de caldura si iubire!

Alexia28 cand era lachi mic de tot, acu' vreo 3 ani, am cunoscut o fata in Cismigiu care avea un labrador negru pe care il chema Tano; nu locuia in zona, n-am vazut-o decat odata; si imi povestea ca l-a avut pe Tano intr-o pensiune canina. Am retinut faza pt. ca mi-a placut numele cainelui. Inseamna ca e o coincidenta.

Tumpi, eu te-as ruga, daca te poti abtine (pt. ca stiu ca esti furioasa) sa nu ii spui nimic vet-ului tau, pentru ca nu vreau sa-l implic, poate nici el nu stie care-i realitatea acolo si daca i-ai spune lui ceva, ar afla cu siguranta si cei de la "pensiune" si atunci chiar nu as mai putea face nimic.
Eu le-am pregatit alora de la asa zisa pensiune o "surpriza" nu tocmai placuta si nu as vrea ca ei sa anticipeze. Deci daca tu ii spui ceva medicului ii vei avertiza si pe ei implicit. Las-o asa, tumpi. Eu legal nu am cum sa-i reclam nicaieri, pentru ca nu au canisa sau orice alt tip de firma, le-am dat banii in mana fara chitanta si nu am nici o dovada ca cainele meu a stat la ei. Dar... am totusi o varianta ca sa-i "ard" si sa nu se mai ocupe niciodata de asa ceva ori daca se vor ocupa, sa o faca cum trebuie.

Asi si mie imi pare rau ca nu am mai zis nimic, dar eram intr-o situatie destul de grea in afara de cum ma simteam eu am avut probleme si cu javrone. Acum ai aflat. Cu siguranta data viitoare nu o mai ratez, fie la Cluj fie la Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi astept sa se fac mai cald.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput