Aspirante optimiste(183)
Raspunsuri - Pagina 7

lauricipani spune:
Ancule, chiar imi pare rau! La's ca trece!!! Iti trag io neshte pupici mari sa-ti treaca! I-ai simtzit? Ahaaaa, vad ca deja zambesti!
Tu nu sti ca toti sefii ie nebuni? Uitete la mua ( adica io!!!) toti din firma zice ca's nebuna!
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

iepumic spune:
Bonsoir, fetelor, nu v-am mai scris demult.
Suportati niste vesti jumate bune, jumate rele?
Am aflat astazi ca am ovare normale, uter normal, endometru normal (dupa ce m-am luptat cu o metroanexita si cu probl. cu endometrul), am ovulatie ok, aproape ca la carte. Vestile rele: am o infectie urata si o rana pe col mare, dar astea se pot rezolva.
Sa dea Domnul sa primiti si voi vestile bune pe care le-am primit eu. Vestile rele...le pastrez eu, deocamdata.
Iepumic

lauricipani spune:
iepumic totul o sa fie bine cat mai curand. felicitari pentru vestile bune si tinem pumnii mai departe pentru cele rele sa treaca repede! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

PamELLA spune:
Buna Seara,fetele!!!!
tzontzonel,andrusha,bine ati venit printre noi si sper sa ne dati vestea cea mare cat mai curand!!
iepumic,FELICITARI pt vestile bune si multa sanatate!!
katthybafta multa la prestat!!
Tumpi,nu baga de seama rautatea altora!daca alta treaba nu au de facut decat sa urmareasca oamenii,sa le fie de bine!!
Multumesc ca m-ati trecut inapoi pe listuta aspirantelor,in sfarsit ma bucur si eu de simptomele obisnuite de inaintea ciclului si sangerarile care m-au chinuit destul de mult au incetat.Pe 2 "le astept" din nou
O seara placuta,VA PUP PE TOATE!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

ancuta_stan spune:
nu pot sa cred ca am chlamydia trachomatis
iata ce scrie pe rezultatele mele de la laborator:
IgA anti CH TRACHOMATIS: SLAB POZITIV
C.O. = 0,679; D.O.= 0,765
IgG anti CH TRACHOMATIS: POZITIV
C.O. = 0,570; D.O.= 2,460
In plus, ca sa fie meniul complet: nu am anticorpi la rujeola, rubeola si urlian (oreion)
maine incerc sa ma duc la medic si va dau de veste

tumpi spune:
ancuta imi pare rau ,mergi maine la dr sa-ti dea tratament,ev sugereaza-i si tu sa-ti dea trat cu Sumamed.Dar ai grija ca tb sa faca trat si sotul si tb sa va protejati.Bafta multa
pamellanu bag de de seama la rautatile persoanelor rau intentionate, daca ai sti cat de imuna sunt la rautatile lor.Dar asa cum mai mai spus,daca e ceva interesant in viata mea, pai sa ma sune sa ma intrebe, ca de aici nu vor afla, daca asta vor.Si sa nu mai plece urechea la toti "prieteni" mei , ca adevarul il stiu numai eu,iar daca vor sa-l afle si ei sa ma .
asi ce mai faci, cum ai ajuns acasa, ce face Razvan?Mi-a facut placere sa te cunosc. fetele, sa aveti o seara frumoasa alaturi de cei dragi.Io fug la nani ca am una bucata baiat care ma asteapta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

tumpi spune:
Neata,
ma tin de cuvant si va aduc pe prima pagina.
Haideti , mai multa veselie,chiar daca e urat afara, incepe totusi we-ul, asa ca cheer up
O zi buna va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Tabitha spune:
Buna dimineata. Ce faceti, optimistelor? V-ati trezit? S-a trezit si optimismul din voi?
Chiar daca afara este urat, e vineri si in sufletele noastre trebuie sa fie numai bucurie.
Tumpi: multumim ca ne-ai readus acolo unde ne este locul !
(era o vorba: "Venim de la munte cu magarii nostri-n frunte" - nu dati cu roshii in mine, dar mi-a venit pe limba si nu am vrut s-o las acolo, ca nu mai puteam inchide gura)
Eu sunt super optimista si aspir la titlul de . Si o sa vedeti ca asa va fi si va voi lua cu mine la
.
Pupici tuturor

MirelaV spune:
buna dimineata! ce faceti fete frumoase?
tumpi, lasa munca si zi-mi daca punem de una mica in week. k vreau sa-ti vad baiatul. mi-e dor de el
va doresc la toate o zi minunata in ciuda vremii de afara si un week end la fel.
spor la treaba.. MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.