Aspirante optimiste(183)
Raspunsuri - Pagina 10

asi spune:
Tumpi fa un tort mare ca si eu sunt doritoare.Si ce daca ne facem cat Casa poporului important e sa fim fericite si voioase.
Vale .Nu iti fa probleme ca esti frumoasa nu
.
Lachi sper ca si-a revenit catelul.
Fetelor maine ma intalnesc cu preotul meu si vreau sa ii dau lista.Mai doreste cineva sa isi pune prenumele?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

ancuta_stan spune:
Tort ?
io o sa mananc tort cu zanocin 10 zile; si-l bag si pe sotu la dieta asta
Referitor la Chlamydia mea Am fost la dr. mi-a dat zanocin 400 sa iau 10 zile 1 la 12 ore si dupa 10 zile de la incheierea tratamentului sa repetam analizele + antibiograba.
Acuma, eu ma intreb ... si va intreb si pe voi...si am intrebat-o si pe ea...daca prin absurd am ramas luna asta ? E bine sa iau antibiotice ?
Doctorita mi-a zis ca nu e nici o problema. Voi ce ziceti ?
va multumesc pentru sprijin

Liana30 spune:
ca se pare ca pe'aci nima nu intreaba si de mine
bun venit noilor
va pa' toate
"Nimic nu-i imposibil!"

MirelaV spune:
hello hello..
tumpi gata sefa...vin..insa nush la ce ora. oricum tinem legatura pe ym k ti-am zis..maine vin pana la sv. cat despre ... am si eu un
pt el
.. de cand astepam sa-l vad ..
sa pregatesti si
vale, m-ai parasit... MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

camy062004 spune:
Salutare la toate fetele aspirante si optimiste,mi separe mi-e sau listuta se lungeste pe zi ce trece dar cu siguranta mi se pareTumpilina,Anca Wish,Asi,MireleV
si nu numai imi pare rau daca scriu atat de rar...aaa inca ceva marti am programare la Moisa sper sa iasa bine sa-mi tineti pumni,va tin la curent abia astept sa merg.
camy

Tabitha spune:
tumpi: Promit ca voi fi cea mai frumoasa ratusca.
asi: as fi vrut si eu sa fiu pe lista, dar vad ca am disparut. Prenumele meu este Ioana. Multumesc
ancuta: nu stiu ce sa-ti raspund
Liana: ma scuzi ca aici nu am strigat dupa tine. Dar tu stii ca ti-am dus lipsa, nu-i asa?

tumpi spune:
gata tiza, esti din nou pe lista.uite ca sa vezi ca cei din urma vor fi cei dintai, tu vei fi prima(ratusca) de luna asta.Sa nu te superi ca-ti zic ratusca, mie imi plac ratustele,iar femeile gravide sunt tare scumpite.Sti cantecul ala: si-avea mersu leganatu, lalalalaaaa.....
Haide ca am luat-o razna
liana fata disparuta si sanatate multa sotului tau
ancuta stan dr stie mai bine, probabil ca zanocinul se poate lua in sarcina, nu stiu,dar ar fi de preferat sa nu ramai cu pacatoasa asta de chlamydia.Sper ca v-a spus sa va protejati atata timp cat luati tratament.Cred ca am luat si eu Zanocil la un mom dat.Sigur stiu ca am luat Wilprafen care a cam fost apa de ploaie,cel mai bun tratament a fost cu Sumamed, dupa care a si disparut(dar asta se intampala dupa un an de tratamente)
camy cam scumpa la vedere. tinem pumnii pt marti.
asi nu-s cat de mare iese tortu ,dar o feliuta virtuala va trimit si voua.
mirelus vb, sigur, abia asteptam sa te vedem, deja am pus beutura la rece pt maine.
anuctaw unde disparusi bre?te-au sechestrat aia la munca?
laurici ce fac flacaii, cum se mai simt?
cu siguranta am uitat pe cineva,dar acum ma duc ca am un tort de pregatit si una bucata baiat frumos care isi cere drepturile de iubareala
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

oanabbb spune:
am ceva emotii,sunt noua pe la voi...
voiam sa.i raspund ANCUTEI STAN.la mine zanocinul nu a avut nici un efect.abia dupa sumamed a fost ok.insa daca dr ti.a zis ca nu sunt probleme...eu stiu ca de la sumamed nu ai probleme cu sarcina sigur...
bafta si sa scapi cat mai repede de problema...

asi spune:
Tabi te-am trecut pe lista!
Tumpi cu ce e tortul?daca nu ai chef de tort lasa-l mai bine da fuguta si iubeste baiatul.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan