Aspirante optimiste(183)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

ce sa facem mai LACHIONE?Pana una alta..ASPIRAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

antosit,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Salutare aspirante optimiste
Va urmaresc de mai multa vreme dar abia astazi am indraznit sa scriu.
Optimista chiar sunt. Motivele nu stiu daca sunt intemeiate dar eu sunt f. increzatoare intr-un viitor cu .
La ultima monitorizare am avut valori ceva mai bunisoare ( z11- f 15, e 8, la CM 31z) fata de cele anterioare. Chiar cred ca ceaiurile pe care le beau de 3 saptamani au efect. Va dau de veste maine dupa monitorizarea z13.

cate o tuturor.
Numele meu de botez este ana catalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Lachiiii,ci faci fumeie?nu ne zici de Praga,cum fuse,alea,alea?
Alinuscha,bine ai venit!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

vale a fost betooooon!!!! m-am simtit super, ca o printesa rasfatata si ce sa-ti mai spun... m-am intors "prestata" pana la refuz! Chiar am zis ca ne-am facut norma pe un semestru...dar cu toate astea, scufita rosie e cu mine! N-au impresionat-o figurile noastre din "evolutia de la sol"...
Pe lachione insa, l-am gasit foarte rau..... o sa-ti povestesc la telefon; citeste subiectul cu Protopopeasca si daca te mai intereseaza iti dau cartea cand vrei tu; maine o iau la birou! Oricum e bine sa o citesti! pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Laura, ma bucur ca a fost bine la praga,ca v-at timtit bine.
Dar ma cam sperie ce aud de lachi,ce a patit?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ma reprimiti in randul vostru? Sunt optimista, caci luni am facut prima IAD din viata mea, care sper sa fie cu noroc. Daca vreti, v-as ruga sa ma treceti si pe mine in lista, si promit ca trec repede la gravide. Numele de botez e Ioana. Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Azi am avut o zi tare grea. Dupa ce ca lucrez 12 ore/zi, stresul e insuportabil. Azi am fost pusa la coltz pe nedrept. Asa m-am saturat...Ma rog, ma plang si io la voi...

Tabitha, ma bucur ca ni te-ai alaturat din nou. Bafta multa! Tinem pumnii.
Katthy si Alio bine ati venit!

Eu ma bucur cand vin fete cu noi cu toate ca-mi dau seama ca asta inseamna ca tot mai multe cupluri au asemenea probleme.

Sora unei colege are 42 de ani. Nu a ramas insarcinata niciodata pana acum. Dar acum a ramas. E in 6 saptamani.
Stiu ca niciuna dintre noi nu viseaza la asa reusita (atat de tarziu), dar e o speranta.

O seara buna tutror

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Aseara am fost la dr. si mi-a facut echo Z12 -0 foliculi, ovulasem deja, E=9 mm si un polip in cervixul uterin de 9 mm.Mentionez ca nu am avut polipul pina acum.Mi-a dat sa-mi fac analize in Z2 a CM si in a 3-a zi sa merg la el pt echo.Oricum m-a asigurat ca vom face IAS-ul in martie.Acum astept CM-ul si incepem cu drumurile Arad-Seghed.Dc. ati avut vreuna dintre voi polip, ati putea sa imi spuneti mai multe despre el va rog.Nu cred ca este grav,sper.Oricum am facut si testul PAP dar joia viitoate primesc rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

daciovi: nu stiu nimic despre polipi, ma rog numai sa se rezolve la tine si sa iti reuseasca ISA. Iti tinem pumnii

Anca Wish: multumesc mult si o sa fie bine, vei vedea!

Mergi la inceput