Aspirante optimiste(183)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by antosit

...m-am regasit pe listuta si sunt foarte fericita,dar numele meu este AntoaneTa nu AntoaneLa...Scuze daca cer prea mult(mi-e frica, ca atunci cind DoamneDoamne va face "imparteala"-lor sa nu ma confunde cu o "Antoanela" si sa raman mult si bine aspiranta!Daca suna egoist ...iertare dar vreau sa fug repede la,iar voi sa ma urmati!!!}

hahaha..si-n cazul asta ar trimite la mine..
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

TUMPI uit acum chiar sunt fericita, ia de la mine osi un!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

merci mult fetelor pentru informatii. Ce bine ar fi sa faca o programare la cab particular, daca e pe la Iancului, pt ca stam in zona. O sa-i spun si de faptul ca sotii vostri au fost multumiti, poate mai prinde curaj.........

pupici multi multi

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Anca pup fata

Danyalo merci si tie pt informatii. Ideea e ca eu nu ma gandesc la ce e mai rau, ba chiar sper ca de martisor (teroretic atunci ar tr sa ovulez)sa-mi primesc martisorul mult dorit.

Va doresc si voua acelasi lucru

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

saru'na mult fetelor de primire DANY,MARINAR,ANCA,PAMELLA,MIRELA
valentina hei atit timp cit ma va ajuta sa am de ce nu?
felicia nu vreau sa incep certuri sau mai stiu eu ce. The point is ca nu m-am simtit bine acolo si atit.
dodo vezi ca ti-am scris la cafenea si nu cred ca multi de aici stiu ce inseamna, si din cite am vazut nu este nici un subiect de genul asta pe acest forum. By the way, nu am de ce sa ma supar.

Cit despre mine ce as putea sa va spun, incerc sa am un bb de vreo 3 ani jumate, am fost la doctori si doctori, unul zice ca-i bine(spermagrama) altul zice ca NU, unul zice ca am trompele infundate, altul zice ca NU. Eu iau in fiecare zii o pastila de multivitamine pentru prenatal(am intrebat la farmacie) si mi-au spus ca e bine sa iau. Iar sotul(de la sine putere) a inceput sa ia un fel de miere de albine cu extract de Black Seeds in ea, care ajuta la imbunatatirea Imi iau temperatura in fiecare dimineatza, o zi da si una nu. Cam atit.
Va pe toate si va trimit cite o

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
sall allahu wa 'alyahi wa saallam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Laurici,cand o sa cistige consortu la lotto,merg negresit

Mmc,sarumina de info,da si la fata nr de tel pe PM daca aici nu vrei,ca sa nu mai caut eu!sarumina!

Nadya,asta cu temperatura e factor de stres,cel putin la mine a fost,ma saturasem sa stau intinsa,sa nu ma misc ,sa nu aia,sa nu ailalta pina iau temp.dar daca tie nu-ti este greu,fa in continuare..sau mai bine ia-ti niste teste de ovulatie,alea sunt muuuult mai usor de facut si au mai multa acuratete!Cel mai bine si cel mai bine ar fi sa-ti faci monitorizare eco,da la Canadica nu stiu daca poti sa faci asa ca aici..hai ca te-am ametit

Cristinna,multumesc ca duci listuta cand te duci la biserica

daciovi,bine ai venit,sa fugi repede la mamici!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

N-aveam la mine detaliile de la UroAndroMed, dar le-am gasit pe net. Deci zic eu ca le pot pune aici, ca nu sunt secret din moment ce sunt pe net :):

Sos. Mihai Bravu nr. 134, bl. D21, sc. A, ap. 1, sector 2; Tel/Fax 252.65.53 ; uroandromed@yahoo.com

Va si va citesc!

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Daciovi, bun venit printre noi!
Nadya, scuza-mi indiscretia, nici nu m-am gandit la certuri, Doamne fereste! Nu te-ai suparat, asa-i? ia si o!
O sa iau si eu listuta, poate -poate!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salut dragelor aspirante, abia acum am intels ce inseamna aspirante si am inteles - uite aici trebuie sa vin si eu - primitima in listuta si grup.

Sunt casatorita de 4 luni si olecuta si imi doresc /adica si sotul/ un bebelus. Pina in prezent am dat analize la toxoplasmosa, citomegalovirus, hlamidii, herpes, ureoplasma, micoplasma hominis. Speram sa fie totul bine, dar analizele mi-au aratat o frumusete de Citomegalovirus si hlamidii, am fost socata cind le-am vazut deoarece eram convinsa ca totul va fi bine, asta a fost ca un cadou de anul nou.

Am trecut un tratament pentru hlamidii, si mai am o saptamina pentru ca sa dau analize suplimentare, imi fac griji

Daca analizele sun bune ne punem pe lucru :) daca... atunci ne tratam

Cu mare drag particip la discutii

Numai bine

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Aliona, bine ai venit! Esti haioasa rau... lasa ca va faceti voi bine si o sa faceti si bebele pana la urma! Bafta multa!

Ce mai faceti voi aspirantelor?

Mergi la inceput