Aspirante optimiste(183)
Raspunsuri - Pagina 4

lauricipani spune:
Buna dragutelor!
Mi-e un dooooor de voi....
Sunt cam dusa de creieri ca am de tras cu ai mei baietzi acum: ala mare il operez luni dimineata la genunchi( asa mama asa fiu
)
din pacate tot ligamentul incrucisat iar cel mic a fost aseara de urgenta la spital ca si-a prins 3 degete la o usa si i-a scos doua unghii........... Asta inseamna sa fi mama!!!! de baietzi mari si nebuni!!!!
Va pupik pe toate Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!!!
Acum am observat ca eu inca sunt trecuta la !Va rog,cine poate sa ma treaca si pe mine la aspirante inapoi!
O zi buna va urez,VA PUP PE TOATE!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

lauricipani spune:
Mirelus si io fata frumoasa!
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

PamELLA spune:
Laurici,si eu mi-am prins un deget ieri in usa si unghia e rupta din carneAstept sa vad poate da Domnul si nu se infecteaza sa fac panaritiu!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

MirelaV spune:
laurici aici k am sters mesajul ala din greseala.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

lauricipani spune:
Deci, daca cumva ajungem iar pe pagina 2 ma supar rau de tot!!!! Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

tumpi spune:
Uite ca eram iarasi pe pg 2, da va tin io la suprafata.
Si profit de momentul acestea sa anunt peroanele interesate de viata mea privata ca daca vor sa stie mai multe despre mine ma pot contacta pe e-mail sau telefonic, asa ca sa nu ma mai urmareasca la fiecare pas(stiu ele care sunt).
Scuze fetele de off topic.Dar se pare ca-s tare urmarita de anumite persoane si stiu ele la cine ma refer,asa ca.....aveti curiozitati in privinta vietii mele saunt dispusa sa va raspund pe telefon sau e-mail. dulce fetele mele.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Anca Wish spune:
Daciovi, prin histeroscopie se poate scoate polipul. Sansele sunt infime sa ramai insarcinata cu polip. Sfatul meu este sa-l scoti inainte de toate.
Laurici, sanatate puiului tau!
Tumpi, esti o persoana tare importanta, bag io de seama. Nu ca nu stiam asta, dar acum mi s-a confirmat!
anca...SIGUR intr-o zi

andicu spune:
Buna Aspirantelor!
Intru sa va salut, ca mi-era dor sa va dau un la toate!
Eu sunt plecata din tara, dar revin duminica, si cum am cam intrat in focuri cu FIV-ul, trebuie sa recunosc ca-mi bag nasul mai des pe-acolo . Asta nu inseamna ca nu va citesc!
Laurici, sanatate baietilor tai si refacere rapida!
Bun venit noilor aspirante si la
!
Lachi, data viitoare cand mai pleci, poate il aduci pe Lachione la Constanta ! am eu o adresa de pensiune unde sunt cat se poate de bine tratati! sper ca si-a mai revenit!
Anca, lasa-l naibii de "scarbici"! tocmai asa ceva sa te supere! de oameni rai e plina lumea, tu sa fii optimista si increzatoare in fortele proprii! uite un de la mine, sa-i treaca supararea!
Andreea.Pozele mele

alexia28 spune:
Am intrat sa va salut,
Bun venit noilor aspirante
Lachi, daca mai ai nevoie de pensiune iti spun eu unde l-am mai lasat noi pe Tano al meu si a fost bine ingrijit. Stiu cum este, eu cand l-am lasat am plans de nu mai puteam.
Va pup
http://community.webshots.com/user/tinisor