Mamici de sept-oct 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna fetelor,

Ce bine ca voi sunteti mai optimiste, mai citesc si eu aici si-mi mai creste moralalul, ca atatea vesti proaste am auzit in ultima vreme, ca-mi vine sa ma ascund in casa si sa nu mai raspund la telefon.
Voi mancati mult? Eu mananc enorm, intr-una rontai ceva, bine e drept ca eu de cate ori am o grija mananc.

Maine ma duc si eu la doctor, n-am mai fost niciodata la el si acum ma gandesc ca poate nu trebuia sa-l schimb la cel care am mers pana acum (desi cand m-am hotarat sa-l schim nici ca mi se parea idee mai buna). Ce grozav ca va mai puteti intreba una pe alta cum e doctorul.

Vauva tu vrei sa-ti faci testele de sange care ar putea indica sansele ca copilul ca aiba sindromul Down, sau vrei sa faci amniocenteza direct? Tu cati ani ani, ca as zice ca asta e un criteriu important. Aici se recomanda amniocenteza daca ai peste 35 de ani.

Osna si eu tot asa stiam ca ceaiurile nu fac rau.

Pufymic in lista e o fata Gabrellina care e trecuta de 2 ori (daca te enervez cu corectiile mele sa-mi spui).

Era o fata Cri19 care trebuia sa stea acasa in pat ca avea nu mai stiu ce probleme, mai stiti ceva de ea?

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Suntem fericiti ca merge totul bine insa, vreau sa fiu sincera cu voi si sa va spun ca in sufletul meu inca exista o temere. Vreau sa ma bucur si sa fiu optimista dar...uneori nu-mi iese aceasta stare. Nu stiu cum sa ma mai educ in privinta asta. La orice intepatura ma gandesc sa ne se fi intamplat ceva...oare de ce nu merg lucrurile de la inceput asa cum trebuie? Sarcina oprita in evolutie anul trecut inca imi da nesiguranta. or fi de vina si hormonii dar....sper sa trec cu bine peste 12 sapt ca sa ma mai pot linisti.

Eu sunt dupa o sarcina reusita (Alex) si fara cea mai mica problema si tot am retineri pana ma vad iesita din trim. I de sarcina. Prima sarcina pierduta acum 3 ani ma urmareste inca si pe mine si ma face sa fiu rezervata in privinta viitorului. Nu-mi place nici mie sa zic Hop pana n-am sarit parleazu'.
Fii doar linistita ca intepaturile nu au fost niciodata semn rau in sarcina, ele au legatura cu intinderile ligamentelor, nicidecum cu stare bebelusului. Trebuie sa intelegi ca toate gravidutele simt aceste intepaturi. Unele le baga mai tare in seama, altele le trec cu vedea mai usor, insa te asigur ca nu-i gravidutza sa nu fi avut aceste intepaturi.

.......in 7+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Salutari,

Va multumesc pentru ca va faceti griji pt mine (Putzurca, pupici!)dar am lipsit motivat de la apel: saptamana trecuta am fost in delegatie la Cluj(si am avut un zbor cu "peripetii", adica turbulente asa cum nu mi s-a mai intamplat pana acum).

Pe urma am fost inmarmurita de tristete cand am aflat despre Andreea. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Vestile despre noi: sambata implinim 8 saptamani. Bebe a crescut intr-o saptamana de la 5.8mm la 13.7mm. Ii bate cu putere inimioara (145 batai / minut). Primele analize au iesit ok (toxo si cmv negative, urocultura ok, cele de sange toate bune). Urmatorul control il avem pe 6 martie (Georox, parca si tu ai programare la T. in aceeasi zi, nu-i asa?)

Le urez bun venit noilor gravidutze care ni s-au alaturat.

Osna, eu stiam ca ar fi ceva plante contraindicate in sarcina. Intr-un articol de pe DC scria ca ar fi contraindicate plante ca anason, fenicul, coada soricelului, salvie, iar altele precum sunatoare, galbenele, musetel, menta, urzica ar fi bine sa se consume limitat si cu prudenta. Acum, nu cred ca pt o cana de ceai de menta sau de musetel trebuie sa iti faci probleme.

BB Ralucutza, eu stiam ca toxo se ia doar de la pisici. Oricum, pentru linistea ta, mergi la un cabinet veterinar. Sexul copilului se poate afla cel mai devreme la prima echo morfologica (cea de la 14 saptamani), dar depinde si de pozitia in care il prinzi in acel moment.

Fetelor, ma bucur ca ati scapat de greturi. La mine credca de abia incep. De fapt nu sunt greturi proprizise, ci mai degraba o aciditate care ma face sa rontai tot timpul cate ceva, insa atunci cand incerc sa mananc ceva mai consistent, de abia ma abtin sa nu "dau la boboci". Daca depasesc acest moment, este totul ok.

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Sint mamica a doi baietei,Rares de 8 luni si Mihnea de 4 ani si 5 luni si am intrat sa salut doua prietene dragi :MEPHALA 30 si pe ALIPITICOT din Iasi!(Vestile bune circula repede,si am sa va trag de urechipentru ca nu ati intrat si la "Cu dragoste din Iasi" sa ne anuntati..glumesc,nu va fie cu suparare!)
Sarcina usoara dragele mele,sa fiti sanatoase si sa aveti bebelusi frumosi,sanatosi,destepti si norocosi!

Acelasi lucru vi-l doresc din inima tuturor mamicilor de septembrie-octombrie !Sarcini usoare si bebelusi sanatosi,frumosi,destepti si norocosi!
Pupici dulci de la noi
Cristina,Rares 8 luni si Mihnea 4 ani si 5 luni

PS Pentru ca se discuta de amnio:eu am facut si triplul test si amnio pentru a fi sigura ca totul este in regula,pentru ca am ramas insarcinata cu Rares la 37 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor.
Bun venit noilor burticute! Sarcina usoara si bb sanatosi.
Aseara am fost la ginecolog, bb e ok, are 53,8 mm. L-am vazut si eu foarte bine, se misca mult, chiar si medicul se distra ce "miscator" e bb. Ecograful arata 12 saptamani si DPN-ul in 11.09.06. A zis ca e dezvoltat foarte bine.
Ioana, te rog sa modifici la mine DPN-ul. Mersi.

Greturile m-au lasa de cateva zile, dar carnea de pui tot nu vreau s-o vad. Si eu as prefera fructe si cruditati. Nu stiu daca vi-am zis ca as manca non-stop salata de sfecla rosie.

Ma bucur ca sunteti bine si voi, mai avem putin si trecem de primul trimestru.

Alina (11+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

adriana mica multumesc mult pt raspuns. m-ai linistit mult sa stii, cand mi-ai zis ca si tu stii tot despre pisici. chiar in toate articolele pe care le-am citit sa nu scrie nici macar in unul despre alt animal? of, saraca catzelusa mea n-am bagat-o deloc in seama azi. si suferim amandoua ca niste caini!

fetele care au dureri si sunt ingrijorate, subscriu si eu la ce a zis try. si eu am avut dureri si eram moarta de spaima, si nici n-am putut lua no-spa ca nu-l tolerez! mai rau ma simt de la el. si bb e ok. peste tot am citit de durerile astea nenorocite care, sa recunoastem, mai mult ne sperie!

eu de mancat nu mananc prea mult ca nu-mi mai plac multe mancaruri. ca si voi, nu pot sa mai vad carnea! nici inainte insa nu eram un mare fan, e adevarat.

vad ca mananc f multi covrigei sarati (brezel). sunt buni si de greata, dimineata sunt ideali. eu altceva nu pot manca.

oricum greturile s-au cam dus, sa recunoastem!

raluca 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Amyzuca bine ai venit pe !Sarcina usoara si un bb sanatos!Te trec imediat in listuta!

Imediat fac si modificarile care au mai aparut!(Alinush sa-ti traiasca miscaretul!)

Cricor si mersi mult ca mi-ai zis de fata aceea trecuta de 2 ori!De aia am zis sa va mai uitati si voi ca mai pot fi si greseli pe care eu nu le vad!

Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Salutare burtici,

Eu tocmai am venit de la doctorel, bebe e in regula, creste, avem acum 7,27 cm. A facut si taticul cunostinta cu bebe, s-au salutat reciproc, si au numarat impreuna cu doctorul degetelele. Sunt fericita ca totul e bine, mai ales ca, in ultima vreme, m-am alimentat prost din cauza greturilor.
Desi nu ne-a dat un verdict 100%, cu numai de 90%, doctorul a spus ca e baietel. Cred ca o sa se vada mult mai bine data viitoare.
Noi speram sa fie baietel, dar oricum asta conteaza mai putin acum, important e sa ajungem cu bine la capat si eu si bebe.

Pe mine m-a marcat profund moartea AndreeeiC, inca o dovada ca suntem extrem de fragili si neputiinciosi in fatza mortii.

va pup,

ignatica

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna burtici
D-zeu sa o odihneasca pe Andreea.
Bun venit noilor mamici si felicitari celor care i-au vazut pe bebei la eco.
Nu am intrat doua zile pe Forum pt Adreea iar azi nu va mai gaseam.
Nu am vesti prea multe, greata m-a mai lasat, moralul e bun(exceptand subiectul Andreea)
Mama a aflat ca la Victoria clinica de nasteri in apa este inchisa se practica ceva la Rupea(un orasel) dar fara conditii super bune asa ca o las balta cu acest subiect. O sa nasc si eu la maternitatea din Brasov.Cu foamea nu stiu ce sa ma fac ca e groaznica si simt ca iau proportii.
Pufymic mersi de modificare la DPN, sper sa nu mi se mai dea alta data ca eu cu asta raman. Exact 18 sept 2005 am avut si nunta, nu stiam de forum atunci sa ma bag si eu la mirese dar cand ajung acasa pun si eu poze ca de la PC-ul de pe vas nu pot...
Va pup si sanatate multa

10+

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am facut modificarile in listuta!

Ignatica sa-ti traiasca baietelul(sau poate se dovedeste a fi fetita...)!Ma bucur ca e bine!

Floricika scuze dar am inteles din mesajul tau ca si tu ai uneori ganduri din astea "negre"....de aia v-am bagat in aceeasi "oala" cu "negreala"
E normal sa avem si ganduri aiurea legate de sarcina ca doar tropaie hormonii-n noi!

Amyzuca si eu am avut dureri foarte mari toata sarcina anterioara, si uite ca in final am dus-o cu bine la capat!Si acum am ditamai flacaul.....(si eu am luat toata sarcina Utrogestan si No-Spa....si a fost ok)!Sper ca la tine sa nu tina atat de mult durerile!

Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput