Mamici de sept-oct 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor si bun venit noilor gravidute.
eu am simt foarte bine,ma bucur ca pot manca orice desi aseara am fost purcica si am bagat aproape o jumatate de punga de cips-uri si abia apoi am fost mai linistita.in general nu am pofte si asta il bucura pe sotul meu, ca la noi nu sunt chioscuri non-stop iar magazinele inchid la 8 seara.

voiam sa va intreb daca beti ceaiuri si de care ca eu am uitat sa-l intreb pe doctor ce am voie si ce nu si parca imi mai vine seara din cand in cand cate o cana de ceai cu lamaie sa beau.

va doresc o zi minunata si sa aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna burticute.
Ieri mi-a fost groaznic de rau, am avut niste greturi...
Azi ma simt mai bine. Si eu astept cu nerabdare vinerea viitoare pentru urmatorul control.

Vauva, n-ai reusit sa afli ce e? Baietel, fetita? Abia astept sa vina fiecare si sa ne spuna: "am fetita" sau "am baietel".
De adameasca si inni stie cineva ceva? Imi fac griji pt. ele!

10+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetele!

Lexi si imi pare rau ca inca mai ai greturi!Sper sa treaca cat mai repede!Nici eu nu stiu nimic de adameasca si de inni.....sper sa fie bine!

Osna ma bucur ca te simti bine!La fel ma simt si eu de nici nu-mi vine sa cred ca am burtica din nou! Sa ne fie tot asa.....si restul fetelor sa se "molipseasca" de la binele nostru!

Beatrix sa-ti traiasca bebele !Ce mare s-a facut deja! Cat despre scurgerea de care zici cred ca e ceva hematom vechi care acum se elimina.....nu asa ti-a zis dr?Oricum sper sa treaca repede !

Bb ralukutza !Sa fii santoasa!N-ai de ce sa-mi multumesti ca ma ocup de listuta....chiar imi face placere!

Vauva ma bucur ca te-ai linistit si tu si ca e ok bb mic(de fapt mare....7 cm?wow!)

Putzurca, Floricika multi de la mine si sa depasiti cat mai repede starile alea pesimiste ca nu fac bine la bb mic din burtica!Capul sus fetelor!Avem niste ingerasi in burtici si trebuie sa luptam pentru ei!

Eu ma simt bine, in afara de ceva pofte nu prea am simptome(sanii ma dor dar suportabil.....sau poate m-am obisnuit eu cu durerea...., greturi putine si slabute, dureri au cam disparut).In rest pap la greu fructe(cat de multe) si rosii si castraveti....numai asta simt nevoia sa mananc: cruditati!

Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Pufymic, poti trece si la mine prof. Ancar, spitalul Pantelimon, deocamdata, daca apar modificari te anunt
Osna, nu afecteaza ceaiurile sarcina, deci poti sa bei linistita ceai de tei, menta, sunatoare, musetel, galbenele......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Osna, uite aici cateva informatii referitoare la ceaiuri si plante: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637.

Sunt ok, fara vlaga, fara greturi, cu tensiunea 15 si un somn de zile mari. Nesocotind gramezile de hartii de pe birou, alergatura prin orash, treaba de la birou, copilul de acasa, sotzul

Nu m-am mai ocupat de listutza pentru ca deocamdata abia am timp sa mananc la birou, deci de forum aproape deloc.

Daca aveti un animal in casa e importand sa mergeti cu el la medicul veterinar, sa-l vaccinati, deparazitati, etc. si nu ar trebui sa apara probleme cu sarcina.

Din nefericire n-am apucat nici pana azi sa-mi fac analizele, maine am jurat ca ma duc la laborator. Si peste vreo 10 zile ar trbui sa vin la medic la control. Si cam atat.

Va pup si aveti grija de voi.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyzuca spune:

buna dragutelor,
eu sunt noua in clubul mamicilor de sept - oct 2006, dar v-am citit de fiecare data.La mine DPN este pe 08.10.2006.Desi voiam sa va spun atatea am emotii si parca nu mai stiu nimic din ceea ce aveam de spus.
apropos, azi de dimineata cand m-am trezit am avut niste crampe groaznice, aproape m-am cocosat de durere dar am luat un no -spa si mi-a trecut.Voi ce credeti e grav?Eu am mai avut dureri de burtica dar ca la ciclu.Am fost la eco la 4 sapt si mi-a iesit un chist de 3 cm si bb avea 0,98 cm.Acum iau utrogestan si no spa si sambata merg din nou la eco sa vedem daca s-a mai redus chistul si dc a crescut bb
si o sa-mi si analizele de facut.Abia astept desi am niste emotii...
Pupici
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Pufymic, daca citesti atenta ai sa vezi ca eu tocmai ziceam ca stau foarte bine cu psihicul, si chiar sunt laudata pentru asta dar deh.....fiind prima sarcina cred ca fiecare dintre noi mai are mici ganduri din astea trecatoare, dar care sunt f trecatoare asa ca nu te ingrijora eu sunt super bine si ca si tine mananc orice, nu am greturi, nu mi-e rau, cu durerile de sani la fel, probabil m-am obisnuit, dureri de altfel nu am....totul este bien si sper sa fie asa si in continuare! Si la celelate fete la fel le doresc. Eu sincer va spun ca ma simt atat de bine incat nu as avea nevoie de nimic dar trebuie sa il fac si pe sotul meu sa simta ca sunt insarcinata asa ca mai fac cate un moft din cand in cand, mai vreau cate un masaj, cate o inghetata seara....mai il pun sa spele vasele ca pe mine ma doare spatele...oricum de multe ori utam ca suntem gravizi
pupici pe burtici

Floricika 11+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pufymic, si eu tot numai cruditati as manca. In special salata de rosii cu castraveti si cu ceapa!
Eu sunt tare demoralizata de necazul asta cu Andreea. Ma bate gandul sa-mi fac o electrocardiograma si niste teste sa vad daca nu cumva sunt alergica la vreo substanta continuta de vreun anestezic. Nu vreau sa le fac alor mei vreo "supriza"...

10+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Multumesc pentru incurajari fetelor si multi pupicei de la mine si bebe mic.

Fetelor, ce mai stiti de Adriana mica? N-a mai postat nimic de ceva vreme si ma cam ingrijoreaza caci stiu ca si ea a pierdut o sarcina anul trecut. Sper ca totul e bine cu ea si bebe.

Aveti grija de voi, sa va faceti poftele si sa va alintati cat puteti de mult. Asa-i place lui bebe mic.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyzuca spune:

buna dragutelor
imi pare tare bine ca am reusit sa ma loghez si eu in sfarsit.
Eu am 5 +sapt, am fost deja la doctor si am chistulet de 3 cm.acum iau utrogestan si no spa.Azi dimineata m-am trezit cu niste crampe groaznice de burtica. OARE E GRAV? VOI ce ziceti?
pupici

Mergi la inceput