Mamici de sept-oct 2006 (8)
Asa a inceput totul :
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65100&whichpage=1" target="_blank">(1)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66607&whichpage=1" target="_blank">(2)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66957&whichpage=1" target="_blank">(3)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67489&whichpage=1" target="_blank"> (4)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67982&whichpage=1" target="_blank">(5)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68447&whichpage=1" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69073&whichpage=1" target="_blank">(7)
LISTA BURTICI SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2006
...62
....deocamdata...!
mamiFlori DPN
...., dr. Moisa
tanima_i2002 DPN
....
tiona DPN
....
nata b DPN
....
cristina timau DPN
....
aramona DPN
....
Georox DPN
.....
bobociu DPN
.....dr.Badea
Monique new DPN
..... dr. Tutunaru, spitalul Elias
Paps DPN
01.09.2006, dr.Gliga Flaviu
flavia ramona DPN
02.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged
Ignatica DPN
(90%) 02.09.2006, dr. Anastasiu, Maternitatea Brasov
Vauva DPN
03.09.2006
Bibi DPN
05.09.2006
inni DPN
05.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal)
sympa DPN
06.09.2006
Ro-Ana DPN
06.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti
Martha 78 DPN
07.09.2006
alina morostes DPN
11.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad
nicolstoy DPN
11.09.2006, dr.Lorena Turculet, spit. Filantropia
Ionela-Roxana DPN
13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara
Crisnemes DPN
15.09.2006, dr.Micu Romeo, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
Amy 70 DPN
17.09.2006 , dr. Olaru, Timisoara
Susa DPN
18.09.2006
anangel_lexi DPN
18.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal)
Gabitzica DPN
18.09.2006, dr. Furau Gheorghe, Arad
pufymic DPN
18.09.2006,dr.Daniel Muresan , Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca
floricika DPN
18.09.2006, dr. Suciu Nicolae, Maternitatea Polizu
Cecilia C DPN
18.09.2006
kova DPN
18.09.2006
Cri19 DPN
19.09.2006, dr. Ancar, Polizu
Giuliella DPN
19.09.2006
ionica DPN
11....19.09.2006
Acai24 DPN
20.09.2006, dr.Crisan Alexandra, Spitalul Filantropia
Dicri DPN
20.09.2006, dr. Magda Dorobantu, Giulesti
Chantal DPN
22.09.2006
Cricor DPN
22.09.2006
gabrellina DPN
23.09.2006
Mcrmiki DPN
23.09.2006, dr. Hrubaru - Timisoara
Bedrosmart DPN
23.09.2006, dr. Nayel, CFR2
Adameasca DPN 24.09.2006, dr. Stefan Marian, Spitalul Militar
bb ralukutza DPN
24.09.2006, dr. Suciu Nicolae, Maternitatea Polizu
Osna DPN
26.09.2006 dr. Roloff
Mephala30 DPN
27.09.2006 ,dr. Aursulesei
alipiticot DPN
27.09.2006, dr.Mihalceanu Elena, Spitalul "Cuza Voda"
Princess DPN
28.09.2006, dr. Magda Petrache, Polizu
Sephora DPN
28.09.2006, dr. Carina Puiu,CFR2
Katia DPN
30.09.2006
mirelamea DPN
.....
Beatricemc DPN
01.10.2006, dr. Rusa, Constanta
Putzuruca DPN
02.10.2006
Adriana mica DPN
07.10.2006, dr.Tutunaru, Maternitatea Elias
Mexxa DPN
08.10.2006, dr.Avatajitei Cristina, Maternitatea "Cuza Voda"-Iasi
Gigi25 DPN
08.10.2006
try DPN
08.10.2006
amyzuca DPN
08.10.2006
Beatrix DPN
10.10.2006
Loreema24 DPN
10.10.2006, dr. Margaritescu, CFR2
Alex 2003 DPN
10.10.2006
Anda005 DPN
13.10.2006, Dr. Tutunaru
microbu DPN
14.10.2006
Nokia DPN
19.10.2006
LINK-uri UTILE:
sarcina,www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html" target="_blank">analize si riscuri,www.ispt.ro/infectioase/" target="_blank">boli infectioase,www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco" target="_blank">calculator
sarcina,www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutate si cm fat,www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">poze cu bb in diferite
sapt.,
exercitii gravide,www.eva.ro/sanatate/articol284-1.html" target="_blank">exercitii pentru travaliu,www.eva.ro/sanatate/articol284-2.html" target="_blank">exercitii pentru nastere,www.eva.ro/sanatate/articol284-3.html" target="_blank">exercitii pentru nastere 2, necesar bebe,www.breastfeeding.com/" target="_blank">despre alaptat
Raspunsuri
pufymic spune:
'Neata burtici!
Sympa, nicolstoy bine ati venit pe
!V-am trecut in listuta....
Fetelor va rog sa va uitati in listuta si sa imi ziceti eventualele completari!
Cum va simtiti azi?Sa aveti o zi usoara , fara greturi!!!
Pupici!
Ioana
(10+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
putzuruca spune:
Pupici dragele mele
,
Bun-venit celor care ni s-au alaturat
.
Vineri am intrat pe forum sa va dau ultimele vesti despre mine si bebe dar nu am apucat sa postez nimic pt ca am vazut subiectul cu andreea si pur si simplu nu am mai avut puterea sa mai scriu nimic. Dumnezeu s-o odihneasca pe andreea si sa aiba in paza sufletelul mic ramas fara mama. Nici nu pot exprima ce am simtit in momentele alea.
Deci....am fost la control si eco. Bebica este bine, a crescut iar de data asta l-a vazut si tati care a fost foarte impresionat. A povestit la toata lumea ce a vazut. Suntem fericiti ca merge totul bine insa, vreau sa fiu sincera cu voi si sa va spun ca in sufletul meu inca exista o temere. Vreau sa ma bucur si sa fiu optimista dar...uneori nu-mi iese aceasta stare. Nu stiu cum sa ma mai educ in privinta asta. La orice intepatura ma gandesc sa ne se fi intamplat ceva...oare de ce nu merg lucrurile de la inceput asa cum trebuie? Sarcina oprita in evolutie anul trecut inca imi da nesiguranta. or fi de vina si hormonii dar....sper sa trec cu bine peste 12 sapt ca sa ma mai pot linisti.
Iau utrogestan in continuare iar cu gravibinonul am terminat. Cred ca asta e un semn bun.
Pupicei la burticei si sper ca data viitoare sa fiu mai optimista.
8+
floricika spune:
Buna ziua burtici!
Nici eu nu am mai putut scrie nimic dupa ce am aflat despre Andreaa. Dumnezeu sa o odihneasca
.
Eu nu am cine stie ce vesti, abia saptamana viitoare ma duc la urmatorul control si abia astept sa trecem cu bine si de asta ca apoi intram in trimestrul doi....si ma mai linistesc.
Putzurucastai linistita desi eu sunt foarte optimista si toata lumea ma lauda pentru atitudinea pe care o am vis a vis de sarcina si eu am momentele mele cand ma gandesc ca bebe sa fie bine, mi-e frica inainte de fiecare ecografie, mi-e frica cand ma inteapa ceva, mi-e frica la cea mai mica chestie ciudata...Asta e, cred ca tine tot de sarcina si de schimbarile prin care trecem....
Mi-am facut analizele de sane, stau foarte bine cu toate, si acum le astept si pe cele de la ginecologie dar eu sunt convinsa ca sunt ok![]()
Va pup pe toate, urez bun venit noilor burtici si sarcini usoare!
Eu azi sunt in petreceri este ziua lui sormea

si a facut special pt mine salata de boeuf
, ca stie ca eu nu mananc carne. Abia astept sa mergem diseara!
Floricika
11+
Nunta
_Ralu_ spune:
buna fetelor! am o gramada de probleme de dezbatut.
in primul rand am s-o rog pe pufymic sa ma treaca si pe mine pe listuta ce dpn 24.09.2006, si cu dr suciu nicolae, maternitatea polizu. deocamdata!
in al doilea rand am o mare rugaminte pt floricicka:
am vazut ca si tu esti la dr suciu si te rog din suflet da-mi si mie cateva detalii despre el. mie mi l-a recom med de fam, mi-a zis ca e un dr f bun si ca e si ginecologul ei. mi-a dat nr de tel pt a-mi face progr la cabinetul part, dar as vrea sa stiu de la tine cate ceva despre el ca sa stiu ce ma asteapta.
-in primul rand cat costa consultatia, daca stii?
-daca ma duc la polizu cat trebuie sa-i dau (daca ia bani, sau trb sa-i iau vreun cadou)?
-am inteles ca face el si eco, nu?
iti multumesc mult si sper sa ma poti ajuta!
floricika spune:
bb ralucutza, intr-adevar, dl dr, suciu este foarte bun. Si acum ca sa iti raspund la intrebari: consultatia la el costa 600.ooo de mii in care este inclus controlul si ecografia. Pana la 4 luni el face eco intravaginala, abia apoi face din aia pe burtica. La nastere am inteles ca "tariful" lui ai fi 100 euro(dar nu e lege sormea i-a dat 3 mil de exemplu) iar daca este cezariana, 200 de euro. Este adeptul nasterii naturale si daca ii propui tu nasterea prin cezariana doar pt ca asa vrei tu, nu va fi de acord si va spune ca el lasa natura sa isi urmeze cursul si intervine decat atunci cand apar mici probleme. Sora mea a nascut cu el anul trecut, i-a facut epidurala si a avut o nastere foarte usoara si ca sa ma crezi iti spun ca nepotica mea are 1 an si 3 luni iar sora mea este insarcinata din nou in 5 luni
La capitolul comunicare nu sta foarte bine adica iti raspunde la intrebari, nu te gandi ca nu, dar daca intrebarile sunt prostesti se supara si e posac (de exemplu data trecuta cand am fost la control vorbea cu o pacienta la telefon si ii spunea sa ia tratament cu metronizadol si ea si sotul si aia a crezut ca face misto si nu stu ce tot zicea pe acolo si instantaneu s-a inrosit la fata si i-a zis ca el e la cabinet acum si daca ea crede ca are chef e glume se insala, si aproape ca i-a inchis telefonul. In rest e ok, mie mi-a dat poza cu bb de fiecare data cand am fost (nu uita sa ceri ca altfel nu da) si stai linistita: tu si bebe sunteti pe mainile unui profesionist. Aaa si inca ceva cand te vei duce la spital si vei spune ca esti pacienta d-lui dr suciu ai sa observi o schimbare de atitudine de la femeia de serviciu pana la anestezist. E f renumit in spital ( si nu numai) si vei fi tratata f bine. Daca in momentul nasterii are vreo rezerva libera, vei sta in rezerva doar tu cu bebe, cu baie proprie, curata...Sper ca te-am lamurit desi cred ca i-am cam facut reclama...
Pupici pe burtici
Floricika
11+
Nunta
Vauva spune:
Buna burtici!
Acum m-am intors si eu de la eco, sunt fericita
l-am vazut iar pe bebe a crescut are 7 cm, mi s-a spus ca totul arata in ordine, toate sunt la locul lor, asa cum trebuie sa fie, i-am putut numara si degetelele, l-am vazut cum isi duce mana la gurita...Am primit si niste pozici iar pe tati l-a lasat sa filmeze monitorul si a fost tare incantat
. Pe aici nu se face testul pentru sindromul Down numai daca ai 37 ani si eu ma gandesc ca ma duc in privat sa-l fac ca sa fiu eu linistita chiar daca pe echografie arata in regula.Voi ce ma sfatuiti?
In rest am fost si eu tare marcata de evenimentul nefericit petrecut cu AndreeaC
Dumnezeu sa o odihneasca!
Trebuie sa ma mobilizez sa pun si eu niste poze ca voi asa pozici frumoase aveti si niste bebei asa scumpi
Ma duc sa mananc ca m-a apucat o foame...Pupici
Vauva 13+
_Ralu_ spune:
floricika, iti multumesc din suflet! nici nu stii cat de mult m-ai linistit. ca am mai citit si lucruri nashpa despre el. dar e si normal sa fie asa. sunt surprinsa de tarif 600.000, cu tot cu eco. pai eu am dat 550.000 la eco la un cabinet si m-au lamurit bustean. la 5 sapt si 5 zile mi-au zis ca nu e sarcina, ca e altceva ce se vede acolo, si abia dupa ce am insistat eu ca am simptome si ca mi-au iesit doua teste pozitive, au zis ca da, e o sarcina intr-adevar dar e f mica si nu se vede prea bine... abureala oricum. asa ca 600.000 un control complet mi se pare super. la fel si "atentia" pt nastere.
iti multumesc din suflet!
din pacate eu s-ar putea sa fac cezariana pt ca sunt cam plinutza bine si am inteles ca asa se recomanda! sa vedem ce zice dr!
voi unde ati facut analizele? cele speciale ma refer, nu cele standard.si cat v-au costat? eu as vrea sa ma duc la cantacuzino dar am inteles ca preturile sunt duble fata de alte cab particulare.
analizele standard ne-au iesit perfecte.rh il avem amndoi pozitiv, ceea ce ma linisteste f tare.
cand vedem sexul bb-ului? eu nu mai pot de nerabdare! oricum eu nu ma imaginez decat strigand prin casa "alexia!". dar orice ar fi, as fi foarte fericita. numai ca am eu o presimtire.
inca o probl vreau sa va ridic: aveti vreuna catel acasa? mi-e frica de toxoplasmoza! am citit mai mult de pisici, dar ieri mi-a zis med de fam, ca orice animal e periculos! catelusa mea mi-e ca si un copil. o am de 7 ani si nu stiu ce m-as face fara ea! e iubirea mea! e f curata, dar cred ca asta nu conteaza! stiu ca cine nu are sau nu a avut, nu ma poate intelege! mai am si papagal, dar nu prea am treaba cu el, mai mult ai mei.
va multumesc ca m-ati ascultat, si va doresc sarcini usoare si fara greturi!
8+
tiona spune:
vreau si eu pe listuta am 6 saptamani sunt proaspata pe forum.Vreau sa va intreb daca e normal ca la 3 luni sa ti se faca prima ecografie? Apropo maine trebuie sa merg la ginecolog si sper ca totul sa fie bine .Va 
+6
beatrix spune:
Bun venit noilor burtici si sarcina usoara!
avem si noi vesti de ieri dar nu am scris ieri pt ca m-am alaturat fetelor care au decis sa tinem doliu pt AandreeaC! tragica poveste!
bebele meu a crescut intr-o saptamana de la 3 la 9.8 mm, ne bate inimioara si totul este perfect! eu ma mai confrunt cu scurgeri maro, dar doctora m-a linistit ca la echo nu s-a vazut ca ar mai sangera ci doar o pata de sange vechii ceea ce explica scurgeriile maro!
sper din tot sufletul sa trecem cu bine peste asta!
de ieri am inceput si prenatalele!
bb ralucutza, mergi cu catelul la veterinar si explicai situatia! o fosta colega asa a facut si din cate imi amintesc, doctorul i-a facut ceva analize cainelui si a fost totul ok! nu stiu detalii ca n-am fost prea apropiata de tipa!
va pup pe toate,
Beatrix
7+
www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Bebe
_Ralu_ spune:
beatrix iti multumesc pt raspuns! ai dreptate, poate ii face vreun vaccinel ceva la catze!
pufymic multumesc pt actualizarea listutei!
dar cu adameasca ce se intampla? stie cineva? sau am scapat eu ceva?
mi-am amintit pt ca stiu ca ea se ocupa de listuta inainte.
va pup!
8+