Mamici de sept-oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
putzuruca spune:
Pupici la burtici mai mari si mai mici!!!!!!!!!!!!
Bun-venit burticilor care ni s-au alaturat si sarcini usoare cu bebei sanatosi si frumosi.
Ieri mi-a cam stat toata ziua mancarea in gat dar am reusit sa nu o dau afara. M-am cam ingrasat vreo 3 kg si deja se simte. Nu prea ma mai incap pantalonii, dar ce importanta are?????
Am eu timp sa ard grasimile dupa ce o sa apara bebe. Ma simt tot timpul obosita, as dormi...non-stop, iar la servici ma ia somnul pe scaun.
Sunt fericita ca azi de Dragobete, sotul meu mi-a adus un buchet mare de trandafiri orange. Super frumosi.Si mi-a facut asa o declaratie de dragoste...ca nu-mi vine sa cred nici acum...cu toate ca imi spune destul de des cat ma apreciaza si cat ma iubeste. La inceputul relatiei noastre credeam ca pe parcurs se va schimba dar...vad ca inca traiesc visul de la inceput.
Vinerea viitoare merg iar la control. Merg din doua in doua saptamani din cauza sarcinii pe care am pierdut-o anul trecut. De abia astept sa vad cum a mai crescut bebe.Doctora mea este Deliana Puiu de la Spitalul Titan. Este un suflet bun care tine f mult la mine si incearca sa fie foarte protectoare de cand am pierdut sarcina. Comunicam f bine si sper sa fie asa pana la nastere.
Va pupicesc ca m-am intins destul.
8+
mephala30 spune:
Salut!
N-am mai intrat de multisor pe la voi.
Noi suntem bine, o saptamana cu greturi, alta fara....
Bun venit noilor burtici si sarcini usoare!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
nushulica spune:
quote:
Originally posted by floricika
Nushulica da a nu ma insala pe mine memoria tu ai fost miresica de 2005 nu?Va doriti un copil adica l-ati planificat sau pur si simplu s-a intamplat?
Floricika11+
Nunta
nu te inseala deloc memoria am avut nunta pe 24.09.2005 ...nu ne-am planificat nimic deocamdata doar ca am renuntat la pastilutze ca sa fac pauza de rigoare de 3 luni...acum nu stiu daca chiar ne-a iesit ca testul din seara asta a iesit tot negativ din pacate
sarcina usoara flori...si poate ajung si eu pe aici

Nusha Campeanu
kover spune:
bine v-am regasit!pina reusesc sa reintru pe forum imi ia ceva timp;in general scriu cind doarme Robert(puiutul meu de 1 an si trei luni)care ma acapareaza total,dar mai nou dorm si eu cind el doarme. Angel lexi si Floricika!ma bucur ca nu va creaza probleme Rh-ul.eu ma alatur lui CRI 19 si MARTHA 78,eu am Rh-ul negativ,sotul pozitiv iar primul puiut il are pozitiv.la nastere am primit imunoglobuline,dar deja ultimele analize( facute la 7 saptamini)indica prezenta anticorpilor;tare sper ca nu o sa avem probleme; oricum sint sub control strict.va doresc sarcina usoara.Carola
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
sper ca va simtiti mai bine azi!
din pacate nu pot spune acelasi lucru despre mine. am niste dureri ingrozitoare de spate. in josul coloanei (noada, kum i se spune). nu stiu ce sa iau. ajuta no-spa?
daka ma puteti ajuta, v-as fi recunoscatoare
va pup
pufymic spune:
Buna burtici!
Sa aveti un week-end superb!!!!!
Pupici!
Ioana
(10+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Sephora spune:

Va pup burtici.
Eu astazi l-am dus pe Igor(catelul meu) afara s-a jucat in zapada ca e mort dupa ea,am cumparat niste paine sa pot papa ceva,si nici nu bag cheia in usa cand m-a apuca o voma ca deabea am ajuns pana la baie,nu mancasem nimic asa ca,cred ca am dat putina fiere afara ca era tare amara,doamne ce groaznic...!Cand trec starile astea ca deja intru in depresie.
M-am simtit si io mai bine doua zile(adica n-am vomat)si azi asa ca sa m-a bucur de dimineata.
Ce fericite tre sa fiti cele care a-ti trecut de perioada asata....
Astept vesti de la voi
Pupici
IO
9+
Io
pufymic spune:
Bun venit noilor gravidute in club(Sephora , tanima_12002 si mamiFlori)!Sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!!!V-am trecut deja in listuta!
Vauva l-am vazut pe bb tau!Tare bine se vede!Sa-ti traiasca!
Putzurca iti completez si tie in listuta dr. si spit!Imediat!
Fetelor am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69932" target="_blank">AICI!!!!
Pupici!
Ioana
(10+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
beatrix spune:
salutari la burtici!
bag de seama ca ne inmultim, nu gluma!
bun venit noilor burtici si sarcini usoare!
fetelor, voi visati mancare? ca eu am visat gogosi, apoi ca beam bere, acum salata beof! si bineinteles ca trebuie musai sa mananc ce de nu toata ziua imi ploua in gura! pacat ca nu pot manca prea mult din cauza greturilor!apropos de asta, eu am slabit 2 kg! noroc cu vitaminele de m-i lea dat doctora sa aiba bebe cu ce se hrani!
va pup si un week-end placut si insorit va doresc!
Beatrix
7+
www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Bebe
martha78 spune:
BB ralukutza si eu am aceeasi durere de spate tot acolo in zona mai de jos, mie doctorul mi-a dat acum no spa fiole caci tabletele n-au nici un efect, sper sa ne fie mai bine
Kover, deci suntem numai 3
cu Rh negativ; mie mi-a zis ca tocmai in luna a 5-a sa mai repet o data, dar eu cred ca-i mai fac pana atunci, ca mi-e teama sa nu apara
12+