Mamici de sept-oct 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Nushulica chiar m-ai lasat fara cuvinte...FELICITARI din toata inima...astept pana maine cu sufletul la gura rezultatul.
Mai tii minte cand te-am intrebat de bebe...ce mi-ai raspuns...asta era cam prin preajma nuntii natle
Sa de'a Dumnezeu sa fie cu ochisori.
Fetelor...eu am incercat sa ma imbrac cu o pereche de pantaloni si nu imi mai vin...si am luat 2 kg in greutate..off..asta este dau eu jos dupa ce apare bebe.

Pupici la toate fetitele mele frumoase

7+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Salut burtici, viitoare mamici!
Ce mai faceti? Eu am reusit numai sa ma anunt ca intru "in club" si apoi nu am mai avut timp de nimic. Noul servici e destul de .. strict. Nu foarte stresant, dar nu imi permit sa intru pe internet sau sa fiu surprinsa ca fac altceva decat treaba...
Si la mine au inceput greturile astea urate... Nu vomit (inca) dar imi e destul de rau. Spre seara parca ma mai lasa... lu' ala micu nu i-o fi placand la servici? In plus ma domina o oboseala cumplitasi imi e atat de greu sa fac fata programului de servici!
Eu sunt la dr. Moisa. Mai e cinva pacienta ei? Poate ne mai intalnim la controale. A! Ro-Ana! Salut!!!
Vreau si eu in listuta! , va rog frumos!
Am citit de Andreea si ma tot gandesc la ea. M-a impresionat f. tare. La prima nastere am fost foarte aproape de moarte, si eu, si bb si povestea ei m-a dat peste cap... Cum poate permite D-zeu asa ceva?
Va urez zile fara greturi, fara dureri, fara sangerari, fara orice alte indispozitii!

Florina, mamica Elenei 4 ani si 9 luni si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by nushulica

salutare burtici!!!vin si eu cu o intrebare poate ma lamuriti...am vazut ca voi spuneti ca aveti dureri de spate de la sarcina in 1-2 luni ...eu vreau sa daca asta e un simptom clar de sarcina ca am impresia ca sunt...oricum vreau sa-mi iau un test de sarcina ca am intarziere de 2 saptamani deja si ma doare spatele...dar in rest nu am nimic...va rog sa ma lamuriti si pe mine ca stau ca pe ghimpi si la dr pot sa ajung abia luni...iar pana acum nu prea mi-am facut probleme

Nusha Campeanu

Nusha, cu exceptia greturilor si vomelor regulate (mai ales dimineata), nici un alt simptom intalnit in primele lun ide sarcina nu e excusiv un simptom de sarcina. Adcia spatele te poate durea din n-shpe motive, sanii ti se pot umfla si durea si din cauza unor dereglari hormonale, agitatie, dureri si intepaturi prin burtica poti sa ai si din cauza unor indigestii (care nu e nevoie sa se manifeste si prin diaree). La fel, oboseala, somnolenta, urinare frecventa, nu-s simptome de sien statatoare sarcinii. Dar cand ai deja mai multe din aceasta categorie de simptome (nu doar unul-doua) ai toate sansele sa fii insarcinata. In mod normal, daca esti genul de femeie care isi cunoaste bine corpul, simti imediat ca esti insarcianta. E ceva, nu stiu, un fel de intuitie care te face sa simti inca dinainte de a face un test de sarcina. Dar daca nu simti nu inseamna ca esti "defecta" .
Succes la testul de sarcina (daca iti doresti sa fie bebe acolo).

.......in 7+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

nokia bine ai venit printre noi.ma bucur ca nu sunt singura burtica din germania,desi printre fetele astea minunate ma simt excelent.

floricika eu nu mai citesc ce gatesti tu ca mi se face rau in fata monitorului.salata de beuf,ciorbitza de praz...ma mut la tine.

Vauva si eu mananc carne dar de cand cu gripa asta aviara la noi in land,carnea de pui si tot ce este de pui n-am mai cumparat si am trecut pe carnita de porc si de vita.azi am facut peste.mi-a spus de oua fierte tari dar am incercat sa fac maio numai cu galbenus fiert tare,mustar si ulei si nu mi s-a legat deloc.am pus si cartof fiert dar degeaba.a ajuns la gunoi si eu cu pofta de salata in cui.

katia ma bucur sa aud ca bebele este bine si creste

tanima_i2002bine ai venit printre noi.iti doresc sa ai o sarcina usoara,sa fii optimista si totul va fi bine.

Sephora bine ai venit printre noi.

eu ultimul UM l-am avuit pe 19-20 ca nu mai stiu sigur,si voi naste pe 26 sept.

va doresc un sfarsit de saptamana minunat!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai, Cici, mai, eu te luam drept model de pozitivism pe grupul asta de mamici ca nu aveai nici o temere, nici un gand negru. Totul era super bine pt. tine. Si acu' te-ai gasit sa te ingrijorezi de dr.?
Daca simti intr-adevar nevoia sa-l schimbi, fa-o fara nici o remuscare. Nu-ti trebuie motiv special sa-ti spchimbi medicul, mai ales daca ai deja unul cu care sa-l inlocuiesti. De multe ori, in schimbarea medicului, problema care apare e: "ok, vreau sa-l schimb, dar cu cine?". Da fugutza un tel. la medicul lui Cricor si vezi daca primeste pacienti noi. Spune-i ca momentan esti la arondata la un ginecolog, dar ca din motive personale doresti sa-l schimbi (iti garantez ca nimen in ute va intreba nimic in plus despre asta). E dreptul tau sa iti alegi dr. cu care te simti cel mai confortabil, iar aici ti se respecta acest drept si, cel mai important, ti se respecta intimitatea (adica motivul pt. care alegi sa schimbi dr. - mai ales cand e vorba de ginecologie, udne se stie ca e subiect delicat).
Iar lui nenea P. spune-i ca in max. o luna te muti din locul in care stai si iti va fi foarte greu sa mai ajungi la cabientul lui. Uita-te si tu pe harta si vezi sa alegi un loc fictiv unde te "muti" ca sa fie clar ca nu mai poti veni la el la cabinet. Fa toate astea cand deja ai vorbit cu dr. lui Cricor si ai deja viitoarea programare facuta acolo. Iar daca P. incearca sa te recastige inapoi spunei ca deja nu ai cum sa-ti mai schimbi decizia ca ai gasit un nou dr. si ai deja viitoarea programare facuta (btw, spune-i ca te muti la 2 blocuri distanta de unde are cabinetul dr. lui cricor si ca va fi un mare avantaj pt. tine). Apoi vorbeste cu asistenta sa faca transimisia dosarului la nou medic (asigura-te ca ai cel putin nr. de tel. al noului dr.).
Unii dr. cer sa platesti o taxa de x $ pt. transferul dosarului in cazul in care schimbarea dr. nu a avut motive intemeiate. La Badmos se percep 50$ daca tu vrei din considerente personale sa schimbi dr. Nu stiu daca e la toti ginec. asa si nici cum se va considera la tine: motiv personal sau motiv obiectiv.
Mai bine sa fii impacata tu ca e totul bine decat sa stai cu stres toata sarcina. Mai ales ca-ti garantez ca acum o sa-l vezi cu alti ochi la urmatoarea vizita pe nenea P. (ca asa functioneaza psihicul asta).
nsa nu-ti face probleme e banal si far aprobleem sa-ti schimbi medicul. Nu te gandi ca-ti ia cineva gatul, fii cu curaj si nu te intimida in fatza lor. In fond e vorba de tine si de linistea ta.

Giuliella, acum mi-e clar ca nu ai de ce sa-ti faci probleme daca ceea ce experimentezi tu e similar cu ce am descris eu. Parca la prima sarcina eu am avut si mai multe junghiuri, anchilozari de-astea. Sau poate acum le bag mai putin in seama. Nu-ti spun ca atunci cand faceam si eu bigi-bigi cu barbatelul meu, in momentul culminant (al meu, nu al lui) intepeneam de durere de ovare. Trebuia sa stau nemiscata cateva secunde. Dupa ce-am patit-o de vreo 2-3 ori ne-am cumintit si am asteptat sa mai treaca timpul. Pe masura ce-a crescut sarcina, am scapat de durerea asta.
Si sa-ti zic ce bolboroseala am avut eu vreo 2-3 sapt. in burta dupa ce-am ramas insarcinata (mai tarziu am facut legatura ca a inceput bolboroseala cam dupa momentul cand s-a intamplat minunea). Ziceai sa mi se invart matzele singure ca si canura lu' mamaie cand vroia sa faca ghem. Uneori erau si dureroase bolboroselile astea ca atunci cand ai crampe ca te-ai stricat la stomac (numai ca eu nu eram deloc stricata). Asa ca arsenalul de efecte ale sarcinii e nemarginit.

Eu, in alta ordine de idei, sunt mai ingretzoshata saptamana asta decat cea trecuta. Daca sapt. trecuta am avut greturi si am vomat intr-o singura zi, sapt. asta nu m-a slabit greata in nici o zi. N-am vomat decat de 2 ori (si aia mai mult au fost niste spasme, ca nu avea mce sa vomit la 5 minute dupa ce ma trezeam). Oricat de nebuna ma credeti pe mine starile astea de greata imi dau linistea necesara. Inseamna ca bebe merge bine.
Am aflat si ca rezultatele la analizele de sange sunt ok si ferice de mine, asistenta mi-a telefonat ca mi-a mutat vizita la ginec. pe 2 (nu pe 7) ceea ce m-a bucurat nespus.

.......in 7+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Test poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Fetelor eu testez cum sa incarc niste poze

Tocmai l-am pus pe bebe daca vreti sa-l vedeti sper ca merge daca nu mai incerc.

Vauva

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Fetelor,m-ati inebunit cu pozele voastre;se vad atat de bine.Vreau si eu;mie eco mi le face dr. meu, dar mie nu-mi arata mare lucru;e egoist,vrea sa vada doar el.Cred ca o sa ma duc la Iosup sa-mi faca eco la 12 sapt.

10+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try , ieri am ajuns la concluzia ca m-am dilit de tot cu schimbatul medicului..dar apoi dupa ce mi-a dat Cricor unele explicatii m-am mai linistit.
De fapt nu m-am chiar dilit si nici nu am nici un motiv bine intemeiat ca sa-l schimb pe P, sper din tot sufletul sa decurga si sarcina asta fara probleme si sa fie totul bine, ca sincer am o mica retinere acolo undeva in sufletelul meu dat fiind ca stiu atatea povesti cu final trist.
Dar hey, sunt tot eu pana la urma si de-abia astept si sunt curioasa cum o sa decurga si nasterea asta, asa ca nu-mi mai fac probleme daca nu am, ha ha…stiti cum se zice, omul daca nu are probleme isi face, ha ha
Si de-abia astept sa-l tin pe bebe in brate ca acum am experienta, ha ha..si stiti de ce zic asta? Dupa ce am nascut-o pe Alexia ea a stat aproape tot timpul in pat cu mine si mie imi era frica sa ma misc sa nu cumva sa se trezeasca si sa planga, ca eu habar n-aveam cum trebuie sa-I dau sa suga, cum s-o schimb….cand ma gandesc imi vine sa rad, ha ha…dar acum se schimba modificarea, ha ha cred ca o sa-l tin in brate si la titi pe bebe tot timpul
Hai ca v-am aburit destul cu prostiile mele….apropo de mancare, eu nu prea mananc dimineata decat foarte putin, niste fulgi cu lapte pe la 6.15 dimineata si-apoi la 10 ma ia o foamne de lup…si am mancat un sandwich bun cu icre si sunca de praga… am avut numai unul ca as mai fi mancat…..si azi e ziua de fast food..ca mi-am pus niste cartofi prajiti cu crenvusti si varza murata, hmmmmmm deja mi-e foame

Deci v-am mai aburit un pic

Va pupic si pofta buna!!!

11+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burtici!
Ieri am fost la doctor si l-am vazut iar pe bebe iar pe 7 martie merg la 4D...o sa-mi dea pozele pe cd...nu o sa ma mai satur sa-l vad pe ..cum v-am mai spus eu nu mai am nici un simptom...greata am uitat-o de mult ...va voi tine la curent cu noutati....
Acai 10+

Mergi la inceput