Mamici de sept-oct 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu sint in 4 sapt si 5 zile. Si frica pe mine cit carul ca si eu am mai pierdut doua sarcini. Si iar am dureri de burta si contractii (cred), ca imi tremura burta si simt ca imi cade. M-am si unflat un picut la burta sau probabil mi se pare mie, dar la ce abdomen plat aveam, acum sunt tare rotunjoara si e cam devreme. La sarcina anterioara am avut uterul f. marit si contractii de la 6 saptamini si acum vad ca iar ma iau aceleasi simtome. Sper ca de data asta sa fie bine. Iar eu as minca ciuperci intruna, dar nu de la sarcina, ca nu am pofte si greturi. Si mi-e cam frica cu ele ca stiu ca nu e un aliment tocmai bun. Iar greturile abia le astept sa simt si eu cu adevarat ca sunt gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Nushulica da a nu ma insala pe mine memoria tu ai fost miresica de 2005 nu? Va doriti un copil adica l-ati planificat sau pur si simplu s-a intamplat?

Floricika 11+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Martha78 nu mi-au iesit, toate analizele le-am facut la spital. Sau or fi iesit si nu mi-au spus sa nu ma sperie, nu stiu. Eu am stat linistita ptr. ca primul copil fusese negativ si m-am gandit ca si al 2-lea va fi tot negativ. Cand a venit asistenta cu injectia, am sarit ca arsa, cum sa fie pozitiv??? Am avut o sarcina perfect normala iar bb s-a nascut chiar in ziua prevazuta.

flavia ramona multumesc mult! Inca nu-s 100% convinsa ca mai fac un bb. Parca visez Problema e ca nu stau prea bine cu nervii si nu stiu cum o sa fac fata........mi-o da Dumnezeu putere

Fug la masa, ca piticii deja urla.

Va pup pe toate si ne auzim sanatoase,
Alina 6sapt + 1zi

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate burtici.
V-as ruga sa m-a primiti si pe mine in grupul vostru.
Sunt Ioana am 30 ani (facuti pe 21.02) UM 22 decembrie
dupa carti DPN ar fii pe 28 septembrie de la doctor inca nu stiu,
doctorita mea este Carina Puiu de la CFR 2 (nu stiu daca a-ti auzit de ea) oricum pe mine m-a ajutat super mult sa pot ramane insarcinata
pentru ca m-a chinuiam de vreo 10 luni ajuata de dr Poiana de la Polizu,si dupa ce m-a secat de bani si m-a pus sa fac toate analizele posibile si imposibile mi-a zis ca stresu e de vina,dar a trecut si minunea s-a intamplat.
Acum FASOLICA (asa-l chemam toti din familie) are 9 sapt si o zi,si la ultima eco avea doar 10 mm.
Io am greturile de rigoare dau la bobocei in fiecare zi de 2-3 ori,destul de nasol dar sper sa se termine cat mai curand perioada asta neplacuta.Ce e bine e ca pot sa mananc orice (in afara de lapte) dar vomit,apoi iar m-a apuc de mancat.

Io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna burtici,

Bine ai venit Nokia, sarcina usoara. Ce frumos ca o sa ai trei copii si sunt si apropiati ca varsta, chiar ca esti de admirat.

Pufymic imi schimbi si mie DPN la 18 septembrie? Voua nu vi se pare ciudat ca suntem atatea cu data asta?

Cand va aud ca mai toate nu puteti manca… eu mananc ca un porc, intr-una pur si simplu. Si manac orice, nu conteaza ce e.

Mie mi-a zis ieri asistenta sa mananc mai multe lactate, eu beam doar o cana pe zi de lapte si a zis ca-i foarte putin. Acum parca imi amintesc vag ca la Luca beam 1.5 l de lapte pe zi. Cand l-am intarcat am refuzat sa mai beau lapte 2 ani.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor!
Nokia, bine ai venit in clubul noastru, sa-ti traiasca copilasii si sarcina usoara!

Da' ce multe fete sunteti cu Rh negativ!

Vauva, se pare ca tu esti singura pe-aici care poate manca carne.

Nushulica, te asteptam cu testu pozitiv!

Cri19, bine ai revenit, ma bucur ca bb e bine.

Sunt multe fete pe listuta care n-au mai scris. Sper ca sunt ok.

Alina (11+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

FLAVIA ti-am vazut pozele cu bebe.E pentru prima oara cand inteleg ceva din ele;chiar se vede bebelusul .Sa-ti traiasca si sa se faca mare, sa dea nas in nas cu lumea.Mie nu mi-a dat pana acum nici o poza;cred ca va trebui sa-i cer eu.Vreau si eu sa-mi vad puiul.

10+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cri19 am fost la un eco care este mai performant si m-am mirat si eu cat de bine se vede. Banui ca se va vedea si mai bine dupa ce creste.

Cere-i dr poze. Mie mi-a dat pozele pe un CD si probabil ca de-aia se vede asa bine ca nu sunt scanate sunt direct de pe CD.

Am vrut sa va intreb si ieri dar am uitat, asa ca intreb acum: mi-a recomandat dr sa iau Materna sau Elevit sau Prenatal si as vrea sa stiu care sunt mai bune ca parca imi aduc aminte ca zicea cineva ca unele iti fac pofta de mancare de .... si nu duc lipsa de pofta asa ca nu vreau sa iau asa ceva. Please, sa nu ma uitati ca vreau sa incep de luni.

Tot am vrut sa ma cantaresc sa vad cate kg am, dar parca s-au vorbit toate cantarele intre ele de nu merg bine. La dr mea de fam unde m-am cantarit la 4 saptamani i s-a furat cantarul asa ca ..., la dr de aici din Arad arata in plus, iar la Szeged am uitat de fiecare data sa ma cantaresc. De asemenea la prietena mea arata in plus asa ca am dat de stire la soramea ca eu vreau de ziua mea un cantar, ca nu mai e mult pana atunci. Am fost sau nu nesimtita???? Noroc cu soramea ca stie ce sora are.

12+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ce mishto poze ai Flavia !!!!! Sa-ti traiasca puiul. Si mie mi-a dat poza doctorul dar l-a prins intr-o pozitie in care nu se vede asa bine ca la tine. Oricum am memorat pe retina ce am vazut pe monitorul ecografului si aia nu se poate pune pe poza......e absolut superb!!!!

Va pup si sa fiti sanatoase!!!!!

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Bun venit noilor burtici.
Flavia eu iau Prenatale si nu stiu care din ele i-ti fac pofta de mancare dar mie mi-e foame din 2 in 2 ore, si mananc mai mult paine, pizza, sandwich-uri, deci chiar ce nu trebuie pt greutate si BB. Am luat deja 3kg si e cam nasol . Greata ma apuca tot seara pe la 8 cand e cina la noi si atunci ma invart ca un leu in cusca ca mi-e foame si nu prea am ce manca sa-mi pice bine. Nici eu nu mananc carne. In rest burtica nu ma doare inca nu se vede nimic doar un stratulet de grasime. Va pup si sarcina usoara
10+

Silvia

Mergi la inceput