Mamici de sept-oct 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Nokia spune:
Noi acum am cazut din pat si cu ochii direct in forum
Si eu am Rh negativ iar sotul pozitiv, la prima sarcina copilul a fost negativ ca si mie, deci nu mi s-a facut nici o injectie dupa nastere. Controalele au fost destul de riguroase, mi-au luat sange de 10000000 de ori![]()
La a 2-a sarcina, copilul a fost pozitiv si mi-au facut injectia cu anticorpi, chiar in ziua in care am nascut.
Iar acum sotul tot pozitiv dar la mine nu se mai pune problema asta ptr ca am facut acea injectie si acest bb e in siguranta.
In ambele cazuri (amandoi taticii) am avut aceeasi grupa de sange. Macar in acest sens compatibili.
Pufymic, habar nu am cu cine voi naste (cu cine se va nimeri de garda) iar la sptal mai dureaza ceva pana ma inscriu. inca nu m-am hotarat.
Pupici la toate burticutzele
Alina
6 sapt + 1 zi
Un sut in fund, un pas inainte!
amyzuca spune:
Buna,
Vauva stai linistita ca si eu as manca si carne la greu de toate felurile cu salatica...o bunatate.
Pufymic multam pentru incurajari chiar aveam nevoie am facut aproape depresie de frica, de griji.In fine acum sunt mult mai bine.
Maine merg la medic sa vad daca a mai scazut chistuletul si daca a mai crescut
si o sa-mi dea de facut si analizele.Abia astept sa-mi vad din nou bebicul.
luni o sa va spun cum a fost pt ca eu nu am net acasa.
asa ca aveti grija de voi si va pupic pe toate
5+
nushulica spune:
salutare burtici!!!vin si eu cu o intrebare poate ma lamuriti...am vazut ca voi spuneti ca aveti dureri de spate de la sarcina in 1-2 luni ...eu vreau sa daca asta e un simptom clar de sarcina ca am impresia ca sunt
...oricum vreau sa-mi iau un test de sarcina ca am intarziere de 2 saptamani deja si ma doare spatele...dar in rest nu am nimic...va rog sa ma lamuriti si pe mine ca stau ca pe ghimpi si la dr pot sa ajung abia luni...iar pana acum nu prea mi-am facut probleme
Nusha Campeanu
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Azi de dimineata iar mi-a fost rau de tot, dar acum ma simt bine. Eu pot manca orice, daca ma silesc. Nu vreau sa stau nemancata doar din cauza greturilor. Pot manca si carne de orice fel. N-am avut probleme din astea legate de carne pana acum.
In rest suntem bine. Mi se pare ca burtica incepe sa capete contur, incet-incet.
Bun venit noilor gravidute, bebei sanatosi si sarcini fara greturi va doresc!
Va pup pe toate
!
10+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
martha78 spune:
Cri, la celelalte sarcini probelemele nu au fost de la Rh, s-au oprit din evolutie la o luna respectiv doua si anticorpii apar mult mai tarziu
Nokia, atunci cand ai avut sarcina cu bb pozitiv, ti-au aparut anticorpi anti Rh?
12+
flavia ramona spune:
Nusha, nu stiu daca durerile de spate sunt neaparat semn de sarcina, dar tu dupa 2 saptamani de intarziere nu ti-ai facut inca test?????
Pai cum ai rabdare sa stai atat? Fa testul si te asteptam alaturi de noi. 
Nokia, felicitari pt copilasi. Nu stiu daca as ave acurajul sa fac 3. Te admir. De altfel mai avem o mamica care a insarcinata cu al 3-lea copilas Mcrmiki, dar nu a mai scris de mult pe aici si sper sa fie bine.
Mcrmiki asteptam un semn de viata de la tine.
12+
pozici
katia spune:
Salutere mamici!
Sunteti asa de vorbarete ca nu mai reusesc sa va tin pasul. Desi nu am scris de mult, v-am citit.
Noi ne simtim binisor cu toate ca inca suntem pe acele baricade ale greturilor :) Era prea frumos sa-mi treaca asa repede cum imi inchipuiam. Eu in continuare nu pot sa iau acele vitamine - Elevit; azi dimineata am mai facut o incercare si la 10 min le-am dat afara cu tot cu apa bauta.
In rest - vesti bune
- am fost aseara la doctor si l-am vazut si eu pe bb mic. Are 33mm, muguri de manute si picioruse pe care le misca. eram asa de fericita incat am vorbit vreo jumatate de ora in continuu povestindu-i lui tati cum era bb.
Bun venit noilor mamici, proaspat inscrise in randurile noastre.
Sa stiti ca la capitolul legume eu prefer ridichea. Doctorul mi-a spus ca pot sa mananc orice si chiar sa beau cateva guri de vin atunci cand mananc mai bine.
Si eu am citit ca nu e bine sa mananci alimente preparate partial dar vreau sa va spun ca in perioada aia cand nu puteam sa mananc nimic am incercat ou fiert moale cu miez de paine si a tinut. Si acum cand mi-i foarte rau si nu pot sa mananc altceva il pun pe tati sa-mi fiarba un ou moale - a devenit expert
.
nata b si eu sunt din Moldov dar bantui de cativa ani buni prin Romania. Ma bucur ca suntem aici amandoua. Apropo - nu cunosti pe cineva care sa vina din Moldova zilele astea? Am o pofta nebuna de rodii (granate - cum le spune la noi)si aici am gasit prin carrefour dar nu arata asa bine ca alea de la noi.
Va pup si va doresc numai bine!
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Vauva spune:
Nushulica eu zic sa-ti iei cat mai repede un test de sarcina, mai ales daca ti-a intarziat ciclul 2 saptamani. Si la mine sarcina a debutat tot cu dureri de spate destul de nasoale si cu somnolenta si bineinteles cu intarzierea ciclului.
Succes!
Vauva 13+
nushulica spune:
am inteles...azi ma duc imi iau test fac maine dimineata si va dau raspunsul si voua![]()
Nusha Campeanu
tiona spune:
pufymic la mine situatie e putin delicata si iti spun de ce.Eu trebuie sa nasc cam pe 19 oct.2006 , si nu sunt in tara locuiesc actualmente in Spania , si aici daca mergi la un doctor particular , iti face analizele , ecografii dar nu te asista la nastere , asa ca atunci cand se apropie momentul trebuie sa mergi tu singura cu hartiile care le ai de la dr ( analizele, ecografii etc)la spital .La stat la fel este doar ca nu platesti ...si ca de fiecare data cand mergi te consulta alt doctor si foarte rar dai peste un doctor de 2 ori.Deci in concluzie diferenta este ca daca mergi la particular platesti si iti poti face mai multe ecografii si in schimb la stat nu platesti si trebuie sa te multumesti cu ceea ce iti fac ei.Asa ca de aceea apelez la voi , ca sa mai stiu si eu una alta de la voi si sa ma simt si eu putin acasa.
+6