Mamici de sept-oct 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelamea spune:

Burticute mici si mari .Ce dor mi-era de voi.
Am lipsit citeva zile deoarece am fost la doctor,as fi dorit sa spun ca totul este OK dar mai am de asteptat 2 saptamini pentru o concluzie finala ,doctorul mi-a spus ca este prea mic pentru 6 saptamini adica masuram 7,1mm stiti ceva in legatura cu dimensiunile bb ,preventiv iau vitamina E si DUPFASTON deoarece am pierdut 3 sarcini .
PUFYMIC eu am scris povestea mea asa cum mai rugat tu dar starea in care am fost cu toate saptamina trecuta "ANDREEA" probabil nu ai sesizat dar nu-i nimic o sa va povestesc dar intr-o alta seara sint foarte obosita am ajuns acum de la BUCURESTI eu acolo merg la CLINICA PROF. DR. PANAIT SIRBU GIULESTI sint pacienta DR.PROF.BOGDAN MARINESCU ,DNP 20.10.2006 dupa calculul meu .
Nu aud pe nici una ca se vaita de spate ,sa fie devina virsta pe care o-am deoarece am constatat ca toate sinteti mai tinere ca mine,
dar nu ma las batuta, cu spatele nu am avut probleme niciodata .

Somn usor (deoarece eu am adormit deja), va pup dulce si multa sanatate la mamicii...si de ce nu la tatici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyzuca spune:

Buna dragutelor,
Am fost sambata la eco bb meu e bine are 2.06cm chistuletul a scazut la 1.85 de la 3,de fapt cica nu mai e chist e o masa compacta, in fine e bine,mi-a dat doar cateva analize stiu ca voi ati facut multe.
Mi-a zis sa ma duc lunar la control si daca vreau sa ma duc peste 2 sapt sa-i auzim inimioara, dar ma cam seaca de bani asa ca o sa ma duc peste o luna.
in rest de o sapt am greturi la greu si de azi am inceput sa si vomit,ma cam doare putin spatele si burtica.
va pupic
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Mirelamea eu cand am fost la prima ecografie la 7 saptamani, bebele avea 7.5mm si mi-a zis ca-i bine.

Fetele care mai aveti un copilas acasa, nu va apuca uneori o teama ce-o sa faceti cu doi? Eu eram foarte optimista pana ieri, mi-am dorit al doilea copil foarte tare, ca n-o sa fie usor cu doi copii era ultima mea grija. Ieri seara insa, eram singura cu Luca, mi-era cam rau si somn, i-am dat sa manace si ma invarteam prin casa. El nu vroia sa manace (desi pana atunci ma zapacise ca vrea sa manace atunci imediat, ce daca e fierbinte mancarea, etc), vroia nu stiu ce, a inceput sa se mataie, spre rusinea mea am zbierat la bietul copil de i-au dat lacrimile instant si n-a mai scos un sunet. Pe uma m-au apucat remuscarile, dar si grijile ca ce-o sa ma fac eu cu doi daca acum sunt doar gravida si fac asa…. Sunt tare necajita.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Cioc, cioc...am gasit usha intredeschisa si-am intrat!

V-am vizitat si acu cca o saptamana, cand v-am anuntat bucuroasa ca intru si eu in clubul vostru...

Eu inca nu am date despre DPN, eu estimez cca 15 oct, medicul care mi-a supravegheat prima sarcina si cu care doresc sa merg si acum este Luis Mendez de la Municipal, mie mi-a placut f. mult de el.

Voi merge cat de curand la un examen ginecologic, saptamana asta imi fac si primele analize, am discutat deja cu dr. de familie.

Cum am mai trecut printr-o sarcina, pot face comparatii...ma simt cam la fel ca la prima!

Am gretzuri din senin, si dimineata, si seara, si in cursul zilei, de la diversi stimuli: cafea fierbinte (eu sunt bautoare de cafea...), tigara, parfum, gaze de esapament, miros de masina...
Nu pot , mi-e tare rau dar nu elimin decat un lichid transparent, gen apa...

Pot manca carne, insa mi-e mai sila decat de obicei de diverse mancaruri!!! SI DA, mi-e pofta de cruditati!!!

Corina, si mi-e mi se intampla uneori sa am rabufneli pe Maysa, ea incepe sa planga si-mi pare rau...nu intzelege ca mi-e rau si ca in momentul ala nu suport sa ma calareasca, sa-mi tzopaie pe burta...Iar ea e atat de fericita sa fie cu mamica ei...
Sper sa-mi treaca cat de curand!!!

VA pupicesc pe toate, va rog sa ma bagati si pe mine in listutza...sau listoaie...

Si daca aveti intrebari, fiind la a doua sarcina...poate va pot ajuta...asha cum o fac si celelalte mamici!!!

Ramona (8+ saptamani)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput