Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

nanadana, nu am vazut unde il clatesti cu dusul ca link-ul ma duce la inceput unde sunt toate albumele. In schimb ti-am vazut admirat si noi dulceatza de baiat. Sa va traiasca!!!! Am observat ca e tare amator de baute

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, nu ti-a dat Ca 10 zile in fiecare luna, pana in aprilie? Vitamina C noua ne-a dat 10 zile a cate o fiola de 5 ml/zi (care i-o amestec in sucul de dimineata). Cand ii dau Ca a zis sa nu-i dau fierul.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

CODRUTA,
tu i-ai dat suc de fructe de la 4 luni, si cat i-ai dat?

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vero, eu prima lingurita de morcov i-am dat-o la 5 luni jumatate.
Si ceai eu nu i-am mai dat de vreo 2 luni. Si inainte ii dadeam rar.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Noi ne cantam LA MULTI ANI prin casa!!!
Multumim foarte mult pentru urari si din partea noastra LA MULTI ANI celorlalti bebelusi nascuti pe 22: MAIA, SEBASTIAN IULIAN, MARIO ALEXANDRU SI DINU!!! Sa cresteti mari si frumosi si sa va iubiti parintii!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Nadina,am deschis pozele tale deodata cu ale Innei si ma gandeam ce frumoasa fata-i Noelia.In poza de 6luni Serban parca-i o fetita,tare dulce-i!
Inna,vazand si pozele tale mi-am confirmat parerea de inceput(cand o confundam cu Serban).E frumoasa bbelina Noelia.

Vreau sa protestez oficial!Unii merg la restaurant(Alina,altii la vaccin(eu,Ioana).Asta nu-i dreptate.Deci ne pregatim de mers la vaccin.Stiti si voi cat mi-e de groaza.Si ma incurajeaza si sotul,care se kk pe el cand ii vorba de chestii de astea si care zice ca pe .A trece si vaccinul asta si-or veni altele.

Va tzuc si tineti-ne pumnii sa nu ne facem "fierbinti".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mersicutz tuturor pentru laude! Intr-adevar noi am pus-o in picioare...dar ea se tine singura de bara patutzului...tati a invatat-o de mica(lucru cu care eu nu am fost deacord) sa stea in picioare astfel incat, cum o iei de manute...ea e in picioare...face si pasi cand are ea pofta. Acum incearca sa se ridice singura in fundulet..se apuca de ce prinde prin jur, daca nu de pantalonasi si trageee pana se enerveaza toata si se face rosie la fatza. Daca o ajutam sa se puna in fund reuseste sa stea cateva minute.
Acum a descoperit o noua jucarie: piciorusul ei dar e musai sa nu aiba pantaloni sau sosetute

Acum am fost la plimbarica/cumparaturi, dupa care venit acasa, pus rochita si fundite si intrat in sedinta foto. Acum, cupil obosit, deja adormit de cand am inceput eu sa scriu. hehe

ma duc sa pun de mancarica apoi ma ocup de poze sa ne vedeti.

papa!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_irinaa/my_photos

Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, bafta la vaccin!
Codruta, ai dreptate, asa cum ai zis tu mi-a zis si mie, numai ca mie mi-a intrat pe-o ureche si mi-a iesit pe amindoo.
Alina, petrecere frumoasa.
Daniela, multumesc. M-a sunat acum CTO, i-am explicat clar ca am mai lucrat doi ani juma impreuna cu sotul, sper sa nu fie problem. Intre timp am sunat la KLM si am aflat ca au 3 zboruri pe zi dus-intors ... boierie curata.

A iesit bona o ora jumate cu fata afara; eu la celelalte vaccinari am pazit-o, fara iesit afara, fara baitza, etc. Acum sper sa nu faca febra.

Nu a vrut sub nici o forma supa de legume fata mea; dar borcanasul de fructe de la ora 12 l-a lins, miine incerc sa-i dau un borcanash intreg (azi i-am dat o treime). Are cu cine semana, ca noi nu mincam legume mai deloc (ne bazam pe zicala: cea mai buna leguma e porcul).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetele,

La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!

Am fost si noi azi la eco de sold,era sa nu mai ajungem,ca am plecat singurica cu masina si Bianca a plans o parte din drum dar in final a adormit..nu ma mai duc singurica,ca e mai mare stresul..Eco a iesit bine,numai ca mai trebuie sa mai tinem 2 pampersi pana la 6 luni si sa nu folosim premergator.

Multumim fetelor pentru urarile de botez

Veronica si eu am inceput de 3 zile sa-i dau suc de mar..l-am diluat cu apa,asa mi-a zis dr,dar cred ca nu-i prea place,il scuipa in mare parte si se cam stramba...ma gandesc ca nu-i place sau nu poate papa asa cu lingurita..cred ca incerc cu biberonul.Tu de care mere folosesti?Eu am luat galbene dar o sa incerc si rosii sa vad.Felicitari pentru kg!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani Ana Maria

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput