Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
godzila spune:
He he he Ioana. Sotul meu e un carnivor inrait si zice ca e foarta buna mancarea de legume dar sa aiba musai carnita.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
Hildegard spune:
Maddy,
Eu am luat mere galbene ca sunt dulci. Mere Jonatan si Golden sunt bune cica.
Incearca si rosii sa vezi.
Al meu nu il scuipa. il inghite. E haplea... Nu stiu am presimtirea ca va fi mancau, daca incepem cu papica, ca tatele mi le face zob.
Si linguritele astea...una mai adanca alta mai mica. Eu cu l-ita mea i-am dat 3 in loc de doua azi, ca nu e prea adanca l-ita si putin a mai scapat din suculet.
deocamdata bebele nu are nici o reactie.
a facut azi 4 kk.
daca mananc ceva se uita cu pofta la mine...si daca duc la gurita lui ce am in mana cateodata imi deshide gurita. asta e buna!
Noi nu stim ce e ala biberon, asa ca trecem direct la canita cu picurator.
Cat timp dai numai suculet de mere?
Ce aparat ai de stors? Face spuma la mere? Ca al meu face. Trebuie sa strecor sau daca las sa steie se lasa sucul curat jos si spuma de ridica in sus. Asa trebuie sa fie?
mi-am luat de rezerva suculet de la HIPP de mere cu struguri, dar nu ii dau , sa fie acolo. Eu sunt ca babele. Si am sa mai cumpar, vad eu ce...
cum ii dai suculetul?
La mine cica 6 zile suc de mere, apoi 6 de morcovi.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
maddy77 spune:
Veronica,eu am storcator braun si tot asa face spume deasupra,cred ca e normal.
Mie mi-a zis dr sa-i dau 6 zile suc mar si apoi pot sa pun in el morcov sau portocala in orice cantitate..eu oricum o sa-i pun cate putin..Marul l-am diluat cu apa,in prima zi 10 ml mar+10 apa,a doua-20 mar+10 apa si tot asa pana la 30 ml cand il dau simplu.
Tu cum o sa faci,nu-i mai dai si marul in continuare?
Si eu am o lingurita adanca,daca-i bag lingurita mai adanc il inghite,daca nu,mi-l scoate afara.
Ce bine ca papa bebe al tau,Bianca mea e tare mofturoasa si la lapte,credeam ca la suculet va fi altfel..
Eu ii mai dau si niste cereale seara si de 3 zile de cand cu suculetul,se scoala la 1 noaptea si nu mai poate adormi,se tot foieste,are si gaze..si kk la fel a facut mai des.
LiaMia spune:
salutare, mamici!
nu pot sta mult ca sotzu moare de foame si ma mana de la spate sa mergem sa gatim in duet
va spuneam ca bb a facut diaree. nu stiam de ce si acum stiu: de la branza dulce cumparata ! asa ca atentie, dr.mi-a zis sa nu-i mai dau decat branza facuta in casa (cu calciu lactic). de ce nu mi-o fi zis de la inceput????? acum trag sa-l pun pe picioare din nou cu scaunele. din fericire nu are alte simptome nedorite in urma acestei dereglari... este vesel, ghidus, mancacios si avem toate premisele sa isi revina repede.
azi dimineata am dus carutul la reparat (tragea spre dreapta) si asa ca vreo doua zile il voi scoate doar in brate afara, putin, ca altfel imi demontez spatele...
cine-mi recomanda si mie un storcator bun, care sa ocupe putin spatiu si sa se curete foarte usor? cel al mamei imi umple blatul de bucatarie cu toate piesaraiele lui, iar pentru 50 ml de suc nici nu se merita atata tambalau... folosesc tifonul
pupici de la noi si toate bune,
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
codruta_grg spune:
LiaMia, eu am un robot, care pentru 30 ml morcov spal la el de imi ies ochii . Asa ca i-am zis la sotul meu sa imi aduca un storcator din italia. A luat unul Philips, dar inca nu stiu nimik de el. Prin ala macar am sa ii dau si portocala si mandarina.
Acuma imi doresc cu ardoare masina de spalat vase!!!
Si cand mai iau si stemerul sa il spal si ala . Vreau masina d e spalat vaseeee. Dar cand i-am zis la tata, m-a intrebat cat costa, i-am zis ca am vazut una cu 21 milioane care se conecteaza si la apa calda. A zis sa ii dau eu banii lui si sta la dispozitia mea la spalat vase..............
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
BiuMil spune:
Codruta,pe masina noastra de spalat vase (zanussi)am dat vreo 12 milioane (e mai micuta ca nu prea avem spatiu in bucataria-hol)....instalatorul mi-a conectat-o la apa calda si nu pare sa aiba nimic...oricum, o avem cam de 1 an, dar si acum imi multumesc pentru inspiratia de a o lua...cel mai folositor aparat electrocasnic din lumee
am fost azi in parc dar era un vant...am plecat dupa o ora, ciufulita rau, prafuita, si cu bb in brate, ca nu a mai vrut in carut...si fix in fata blocului cand trebuia eu sa strang carutul, a adormit
am luat produsele Gerovital pentru problema mea cu parul...m'am dat cu lotiunea cu petrol (pute toata casa a terebentina de murim aici)...spar sa am rezultate, ca nu vreau sa raman cheala...
Bianca si bb Milan
b_irina_c spune:
Am umblat creanga azi , trebuie sa ma obisnuiesc fara bb peste zi si el fara mine . Pana una alta el pare ca se obisnuieste mai repede...
Acum sa rasppund din urma .
Cristell multumim .
Simonique eu folosesc mar (ionatan, golden), pere si portocale (de la banna se constipa rau si nu-i mai dau). Ca nu stiu de care mai e voie acum (sa le si gasesc in comert la preturi cat de cat normale).
Vero nu stiu daca sunt creale "cele mai bune". Eu ii dau nestle (inca suntem pe etapa1 ca n-am terminat cutia). Stiu ca mai sunt fete care au optat pt Nestle.
nanadana nu-i bai, nu m-am suparat deloc. Mersi de informatii, dar la noi pb e ca nu sta pe suport, vrea sa se ridice in fund ca loc ar mai avea. Deci pe mine nu ma ajuta altfel de suport trebuie sa astept sa stea bine in fundic sau sa iau fliper cum are Codruta.
Innaa buburuza Noelia e o scumpica .
Simodina tare frumos baiatul tau. Ce mare s-a facut!!! Sa-ti traiasca!
Ioana bafta in continuare. Eu tot asa iti doresc, sa fie cum vrei tu . (si eu lucrez cu sotul la aceiasi firma).
Mai citesc si revin...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
karmenutza spune:
Eu am vazut pe net, la altex si la domo, un storcator Philips care are si blender. 2in 1. Se scoate capacul de la storcator si se pune blender-ul. Din ala vreau sa-mi iau. Dar peste vreo saptamana, cand om mai creste cantitatea. Pentru 10-15-20 ml, tifonul. Nu are rost. Dar sigur din ala imi iau. La fii-miu am stricat 2 pasatoare de la 2 mixere panna la 1 an.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
Hildegard spune:
Irina,
sincer la Nestle ma gandeam si eu.
din astea o sa iau.
mercic de sfat
Eu nu am masina de spalat vase. nu am loc in buc si pentru asta
Eu am primit de ziua mea un Philips Confort.E super.Costa 2 mil. Ii face reclama.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
b_irina_c spune:
Dani si Vladut papa rau dimineata. Azi dimineata a papat la 5.15 120 ml si la ora 8.30 - 100 ml. El recupereaza seara (in medie 250) si la prima masa de noapte (180 ml).
Ioana mie nu mi-a placut cu KLM, am nimerit un avion care zdranganea tot .
maddy felicitari pt eco bun.
Vero storcatorul meu face parte dintr-un robot mare si la sucul de mar nu face spuma. Habar nu am ce e normal la faza asta .
Eu am rezolvat spalatul vaselor in timpul saptamanii: bona . Si sambata si duminica fac jumi-juma cu sotul . Oricum nu mai am loc in bucatarie pt masina de spalat vase si sotul ar reactiona ca si tatal Codrutei (precizez ca nu avem auto, visul lui).
Bianca sper sa dea rezultate lotiunea (la mine nu a dat mai demult cand am incercat). Vezi sa nu stai aproape de aragaz sau alte surse de genul (glumeam, sper ca nu te-ai suparat).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze